GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Wide Gun Roleplay - www.wide-roleplay.com

Başlatan diverse, 09 Ağustos 2022, 00:23:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

diverse


WIDE Roleplay


Merhaba,San Andreas Multiplayer oyuncuları ve takipçileri, platform üzerinde deneyim sahibi bireylerin bir araya gelerek oluşturduğu Wide Roleplay ekibi sürekli geliştirilen ve yeniliklere açık bir yazı tabanlı çoklu oyunculu roleplay sunucusudur. Oyun modumuz tamamen fikir alışverişiyle desteklenerek geliştirilen bir oyun modu olması ile beraberinde, web servislerimiz de işini hakim ekip arkadaşlarımız tarafından geliştirilmektedir. Ekip olarak temel misyonumuz, benzersiz bir gun roleplay ortamı sağlama amacı altında kaliteli sistem ve altyapılarla desteklendirmektir. Ekip üyelerimiz beceri sahibi ve kendini sürekli geliştiriren bireylerden oluşmaktadır ve hiç bir üyemizi platform üzerinde tanınmasından ya da sözü geçtiği için ekibimize dahil etmediğimizi, tamamen emek-beceri ilişkisini göz önünde bulundurarak projemizi sınıflandırdığımızı belirtmek isteriz. Çok yakın zaman da aktifliğini sağlayacak projemiz için desteklerinizi bekliyoruz.

Ekonomi

Ekonomi, Gun RP platforumu göz önüne alınarak tasarlandı ve oyuncuların eğlenme ve fazlasıyla iç plan emek harcamadan para kazanmalarına. Gerek rol, gerek çatışma yaşamalarına olanak sağlandı. Araç fiyatları ve belirsiz özelliklerin temeli pahalı olsa da, işleyiş bakımından aşırı ucuzluk ve kolay para kazanımı sağlanabilir. Detaylı bir fon yayınlandıktan sonra, gelişime göre mesleklerin nerf ve buff alacağı bir sistem ile karşınızdayız. Eğlenmek ve eğlendirmek temel önceliğimiz olduğundan mütevellit, tamamiyle "USER" oyuncu bakımından detaylı bir fon desteği sağlanmakta.

Geliştirme Süreci


Ekibimizdeki geliştirici takımı üyelerimiz ile tamamen fikir alışverişine dayalı geliştirme sağlanmaktadır. Oyun modumuz temel bir oyun modu altyapısının, proje ihtiyaçlarına göre geliştirilmesine göre yapılandırılıp-geliştirilmektedir.Bir altyapıdan yararlanıp eğlence açısından sizlere her zaman daha iyi bir oyun deneyimi sunma misyonunda olduğumuzu da notlarımız arasına dahil edebiliriz.


Birlik ve Birlik Destekleri

Oluşum sahibi olmak istiyorsanız ilk önce tanıtım hazırlamanız gerekiyor, göze hitap eden bir tanıtımla oluşum sahibi olabilirsiniz.
Oluşum başvurunuz onaylandığında, ne mi olacak? Yaptığınız roller, sağladığınız aktiflik ve editlediğiniz roller ile gözden geçirileceksiniz.
Faction Management ekibi her hafta oluşumunuz hakkında puanlama yapacak, belirlenen puana göre birliğinize silah sipariş hakkı, bölge onayı, uy****rucu üretimi vs. hakları tanımlanacak.
Aktiflik sağlayarak, düzenli olarak rol yaparak birlik yardımlarından yararlanabilirsiniz.


Son düzenlenme: 10 Ağustos 2022, 21:49:26 goodenjoy
@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

feickthelord

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

#McAllen


Sulozzy

Alıntı yapılan: merddz - 09 Ağustos 2022, 00:58:51
ölü bitik vasat yaşamaz tutmaz başarısız

sunucuya girerken hata aldım.
 hata şu şekilde "Caveria RPG Sunucusunda istenmiyorsunuz"
discorda bunu belirtince ban yedim valla sesli güldüm alıntı çalındı modlarla bu iş en fazla 3 gün sürer kendini fazla bişeyde sanma sadece 2 kelimem ile bütün hayatın biter bence cok bos yapma hadi iyi forumlar
Kardeşim haklı, goodenjoy musun alesta mısın kardeşim hadi git twitch'de 5 kişi ile arma 3 oyna sa-mp üzerinde sunucu açıp platformun kalitesini iyice düşürme buralar sana göre değil 1 haftalık sunucu, yine de başarılar. :D



diverse

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Jamaikan.

bu kaçıncı sunucu? ben saydım 3, tuttur artık. rica ediyorum


Torenocuk


diverse

Alıntı yapılan: CanerKILICASLAN - 09 Ağustos 2022, 16:21:22
bu kaçıncı sunucu? ben saydım 3, tuttur artık. rica ediyorum

Wide iki kez faaliyete geçti ve ikisinde de tuttu. Keyfi isteğimden dolayı kapattık, ondan önce twelve de aynı şekilde. Sen her hafta yeni bir sunucu açıyorsun ama hala bir potansiyel ve prestij sahibi bir yönetici değilsin. Önce aynaya bakıp, sonra insanlara fikir vermelisin.

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

diverse

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

aksulu58


westron

başarısız, aldıkları oyun modu Caveria içerisindeki boş şeylere bile sevinen, daha skin eklemeyi bilmeyen bir yönetici ve geliştirici kadrosuna sahip.

westron, beş yüz elli beş.

diverse

Alıntı yapılan: westron - 17 Ağustos 2022, 00:52:43
başarısız, aldıkları oyun modu Caveria içerisindeki boş şeylere bile sevinen, daha skin eklemeyi bilmeyen bir yönetici ve geliştirici kadrosuna sahip.

Yönetici skin eklemeyi bilmek zorunda değil, bunu geçtim geliştirici kadrosu içerisindeki insan platforumdaki bir çok kişiyi ikiye katlayacak potansiyelde bir insandı. Bana yönetmem için yalaka yapıp, kendi projene çekemeyince sallama. Aç kendin tuttur, çünkü daha büyük işlerdeyiz. Bu tarz yanıtlarla kendinizi çürütüyorsunuz. Yapmayın, yazıktır.

@Coiner K/A

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici