GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Roleplay ~ yn-gaming.net

Başlatan CaLderoN, 02 Mart 2017, 23:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga

Uzun zamandır özenle çalıştığınızı biliyorum. İnanıyorum sunucu açıldıktan sonra emekleriniz karşılıksız kalmayacaktır. Başarılar dilerim.

Eğer çok eskilerden geri dönüş alırsanız LSFMD yönetime talibim :) - Harry Timberlake

Yeni Nesil

Alıntı yapılan: Tolga - 06 Temmuz 2020, 19:50:46
Uzun zamandır özenle çalıştığınızı biliyorum. İnanıyorum sunucu açıldıktan sonra emekleriniz karşılıksız kalmayacaktır. Başarılar dilerim.

Eğer çok eskilerden geri dönüş alırsanız LSFMD yönetime talibim :) - Harry Timberlake

Teşekkür ederiz, LSFMD sunucu açılışından sonra üstünde çalışılıp uygun bir işleyiş ile beraber açılacak bu sebepten ilerleyen zamanlarda iletişimde olup görüşmek üzere.

Yeni Nesil

Discord sunucumuzda Discord Nitro çekilişimiz var, katılmak için https://discord.gg/WhfpAAr

Yeni Nesil

Herkese selam,

Uzun bekleyişin sonuna geldik. 20.07.2020 / Pazartesi günü 21:00'da açılışımızı yapıyoruz. Yarın gün içerisinde açılışa özel çekilişlerimiz olacak. Bununla birlikte yarın akşam eski karakter bilgilerinizi öğrenebileceğiniz, şifre sıfırlama işlemini yapabileceğiniz UCP'yi de aktif edeceğiz. Pazartesi görüşmek üzere, iyi geceler.
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2020, 23:23:51 Yeni Nesil

Adanalı

Yeni Nesil

Alıntı yapılan: Adanalı - 19 Temmuz 2020, 21:16:44
ah shit here we go again :D :D Hadi başlayalım o zaman

Başlıyoruzz...

Herkese selam,

UCP panelimiz an itibariyle beta olarak aktif edilmiştir. Hala yapım aşamasında olmakla birlikte Şikayet, Destek(Ticket) ve bakiye yükleme panelleri kullanıma açıktır. 2019 haziran-ağustos(beta) süreci hesap bilgilerinizi(Karakter_Adı/şifre) kullanarak UCP'ye giriş yapabilirsiniz. Eğer giriş bilgilerinizi hatırlamıyorsanız, UCP giriş kısmından hesabınıza kayıtlı mail adresinden sorgulayabilir, şifre kurtarması yapabilirsiniz. Onaylatmak istediğiniz modifikasyonları da UCP-Destek panelinden gönderebilirsiniz. Hesabı olmayan kişiler forumdan adminsel istek açarak modifikasyon onay talebi oluşturabilir.

Giriş yapmak için; https://yn-gaming.net/ucp/login adresini kullanabilirsiniz.

Son düzenlenme: 20 Temmuz 2020, 17:55:47 Yeni Nesil

ilhan

Yine eskisi gibi resmi oluşumlara katılmak için TS3'te sesli konuşma zorunluluğu falan olacak mı? Herhangi bir konuşma uygulaması da olabilir fark etmez, sadece soruyorum.

Yeni Nesil

Alıntı yapılan: ilhan - 20 Temmuz 2020, 03:37:52
Yine eskisi gibi resmi oluşumlara katılmak için TS3'te sesli konuşma zorunluluğu falan olacak mı? Herhangi bir konuşma uygulaması da olabilir fark etmez, sadece soruyorum.

Evet, aynı şekilde devam ediyor.

Vueenx

sDahdal

Açıkçası aktif olarak bence +200 kişi var ama bence  sunucu kısa sürede kapanır eski sunucular açılıyor kapanıyor tabikide siz kapatırsiniz demiyorum ama ortada 1000 kişi çeken sunucu var oda bir kaliteli buda kaliteli adamlar orda ortam kurmuş orayı bırakıp gelenler ya DM'ci yada orfan banlanmistir diye düşünüyorum yada helper ile adminlerin "haksizligina uğramıştır" sunucu inşallah kapanmaz bende başlamaya düşünüyorum iyi forumlar, başarılar

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Alice.

sDahdal

Dun resmen kafayı yedim böyle bir mantık olamaz sana girişte 100 dolar veriyor, okey tamam diyoruz meslek yapalım diyoruz kamyonculuk en ii para veren diyorlar koşarak oraya gidiyoruz bir bakıyoruz ehliyet istiyor sonra koşarak idle'ye gidiyoruz ehliyet için 2,5k istiyor ve sunucu yeni açıldı spam yerlerinde kiralık araba felan hicbirsey yok sunucu ekibi ilgiliydi ama mod biraz değişik geldi ilk defa giriyoruz keşke spam yerine bir bisiklet veya kiralık araç koysaydiniz açıkçası benim hevesim kaçtı ilk başlangıçta grafikler,textureler çok güzel sanki 2030',un texdrawi ama modu fazla beğenmedim belki daha çok gezsem beğenirdim ama işte yapilicak birşey yok sırf bu yüzden sunucunun yarışı oyundan çıktı bilginize

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Yeni Nesil

Alıntı yapılan: sDahdal - 21 Temmuz 2020, 07:39:59
Dun resmen kafayı yedim böyle bir mantık olamaz sana girişte 100 dolar veriyor, okey tamam diyoruz meslek yapalım diyoruz kamyonculuk en ii para veren diyorlar koşarak oraya gidiyoruz bir bakıyoruz ehliyet istiyor sonra koşarak idle'ye gidiyoruz ehliyet için 2,5k istiyor ve sunucu yeni açıldı spam yerlerinde kiralık araba felan hicbirsey yok sunucu ekibi ilgiliydi ama mod biraz değişik geldi ilk defa giriyoruz keşke spam yerine bir bisiklet veya kiralık araç koysaydiniz açıkçası benim hevesim kaçtı ilk başlangıçta grafikler,textureler çok güzel sanki 2030',un texdrawi ama modu fazla beğenmedim belki daha çok gezsem beğenirdim ama işte yapilicak birşey yok sırf bu yüzden sunucunun yarışı oyundan çıktı bilginize

Sunucu meslekleriyle ilgili tanıtımları çoook önceden forum sitemizde yayınladık, öncesinden bakmış olsaydınız kamyoncunun ehliyet istediğini özellikle ilk satırda belirttik;

https://prnt.sc/tlx19c

Yani bu tarz konularda ufak tefek mantık yürütmesiyle de bunlar düşünülebilir, kamyon şoförü olmak isteyen birinin lisansa ihtiyacı olması gayet olası diye düşünüyorum.

Girişteki kiralık araç olmaması konusunda haklısınız, en kısa zamanda ekleyeceğiz bundan sonraki süreçte giren arkadaşlara en azından faydalı olmuş olur.

Amacımız zaten açılışta hit yakalamak değil, gördüğünüz üzere çok fazla yeni işleyiş ve sistemimiz var, ayrıca launcher kullanarak bir açılış yapıyoruz. Dolayısıyla yoğun aksaklıkların yaşanması normal. Dün yetkili ekibim ve kendi adıma elimizden gelen en iyi performansı gösterdiğimizi düşünüyorum, 2-3 saatlik uykuyla duruyor ve çalışmaları sürdürüyoruz. Bir kaç gün içerisinde de yaşanan sıkıntılar büyük ölçüde düzeltilip stabil halde oynanabilir hale gelecektir.

Geri dönüşünüz için teşekkür ederiz, bu tarz geri bildirimlerinizi, geliştirici önerileri ve fikirlerinizi forum sitemizden bize iletirseniz gelişimimize katkı sağlamış olursunuz.

Roulette.

Başarılar efsane olmus sistemler falan

Yeni Nesil