GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Kasım 2025, 18:27:30

Celiktepe-HP İndex Tasarım

Başlatan Thantos_Glenward, 02 Nisan 2018, 11:22:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Thantos_Glenward

Arkadaşlar merhaba. Celiktepe-HP adlı sunucuma bir site index tasarladım görüşlerinizi almak istedim bu ve bunun gibi index isteyen ulaşabilir. Bişilim bölümü web yazılım mevzunuyum. Mezbilişim aş de çalışmaktayım googleden de aratabilirsiniz.

Not : Arkada ki ipler oynamakta ve üstüne geldiğinde kaçmaktadır + görünen logo yazılar ve butonlar efektle gelmektedir + butonların üstüne geldiğinde butonlar sağa doğru açılmaktadır.

Son düzenlenme: 02 Nisan 2018, 11:24:59 Thantos_Glenward

HyperCharge

Daha once boyle bir index gordum yanliş hatirlamiyorsam gtaturkte paylasilmisti.

Thantos_Glenward

Alıntı yapılan: HyperCharge - 02 Nisan 2018, 11:45:20

Daha once boyle bir index gordum yanliş hatirlamiyorsam gtaturkte paylasilmisti.

Böyle bişey yapılmış olabilir ben kendim esinlenerek yaptım göktürk-hp ye yapmıştım ilk başta orası kapanınca bende kendime sunucu açıp ona yaptım. Gtaturk te gördüğünü bulup atabilirmisin sanmıyorum böyle bişey olabileceğini.
Son düzenlenme: 02 Nisan 2018, 13:28:49 Thantos_Glenward

HyperCharge

Benzettiğim index'i buldum fakat bu index'de ip yok yani sen yaptıysan bilmem fakat index %85 benziyor.

sadece buton rengini turuncu yapmşsn ip katmşsn ve logo katmşsn gibi görünüyor bana göre.

https://www.dosya.tc/server12/udgy4e/erp_samp_index.zip.html

Thantos_Glenward

Alıntı yapılan: HyperCharge - 02 Nisan 2018, 17:10:27

Benzettiğim index'i buldum fakat bu index'de ip yok yani sen yaptıysan bilmem fakat index %85 benziyor.

sadece buton rengini turuncu yapmşsn ip katmşsn ve logo katmşsn gibi görünüyor bana göre.

Anladım daha önce böyle birşey görmemiştim. Ancak bende farklı olaraktan 1 hafta boyunca uğraşıp çalıştığım arkada ki javascript kodları var. celiktepe-hp.tk sitesine girerek arkada ki iplere dikkat et kendi başlarına oynuyolar ve üstlerine mause ile geldiğinde kaçıyolar. Ayriyetten attığın indexde yazılar görseller vs effect halinde gelmiyolar.

HyperCharge

Alıntı yapılan: Thantos_Glenward - 02 Nisan 2018, 17:19:13

Anladım daha önce böyle birşey görmemiştim. Ancak bende farklı olaraktan 1 hafta boyunca uğraşıp çalıştığım arkada ki javascript kodları var. celiktepe-hp.tk sitesine girerek arkada ki iplere dikkat et kendi başlarına oynuyolar ve üstlerine mause ile geldiğinde kaçıyolar. Ayriyetten attığın indexde yazılar görseller vs effect halinde gelmiyolar.

Doğrudur benim dediğim gibi işte bu index gibi olmş ama gelişmiş hali bu v1 ise seninki v3 felan :) zaten 30 dk dır bende bir index'le uğraşıyorum eğer bu işlere meraklısan  Ekibime beklerim.

Root

Bu tarz bir ürünün yapılış sürecinin 1 hafta gibi koca bir sürede bitmiş olması oldukça kötü zira bu tarz bir ürünü 10-30 dk içinde vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda ortaya koyabileceğinize fazlasıyla inanıyorum,JS kodlarını internetten kolaylıkla temin edebilirsiniz bunun için birsürü kaynak sitesi mevcut artı olarak daha önce bu tasarımı görmemiş biri olarak @HyperCharge'nin atmış olduğu index örneğinde benzer nitelik oluşturan butonlardaki radius değerlerinin,fontların birebir aynı oluşu göze çarpmakta, gelin buna biz bir gelişim sürecinde olduğunuzu söyleyip geçelim zira herşey ortada.
Son düzenlenme: 02 Nisan 2018, 17:54:09 Root

Thantos_Glenward

Alıntı yapılan: Root - 02 Nisan 2018, 17:51:46

Bu tarz bir ürünün yapılış sürecinin 1 hafta gibi koca bir sürede bitmiş olması oldukça kötü zira bu tarz bir ürünü 10-30 dk içinde vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda ortaya koyabileceğinize fazlasıyla inanıyorum,JS kodlarını internetten kolaylıkla temin edebilirsiniz bunun için birsürü kaynak sitesi mevcut artı olarak daha önce bu tasarımı görmemiş biri olarak @HyperCharge'nin atmış olduğu index örneğinde benzer nitelik oluşturan butonlardaki radius değerlerinin,fontların birebir aynı oluşu göze çarpmakta, gelin buna biz bir gelişim sürecinde olduğunuzu söyleyip geçelim zira herşey ortada.

Ne dediğinizi pek anlamadım ama gidip biryerden kodları alıp kopyala yapıştır yaparak web master olunmuyor ben kendi emeğimle kendi bilgilerimle bu şekilde yaptım o javascript kodlarını 1 haftada yaptığım dediğim bi iş vardı yaparsan yap demişlerdi bana bi satış şirketi bende öyle ara sıra göz gezdirerek 1 hafta sonunda bitirdim.

Thantos_Glenward

Alıntı yapılan: HyperCharge - 02 Nisan 2018, 17:36:20

Alıntı yapılan: Thantos_Glenward - 02 Nisan 2018, 17:19:13

Doğrudur benim dediğim gibi işte bu index gibi olmş ama gelişmiş hali bu v1 ise seninki v3 felan :) zaten 30 dk dır bende bir index'le uğraşıyorum eğer bu işlere meraklısan  Ekibime beklerim.

Bahsettiğin ne ekibi. Sunucu mu açmayı planlıyorsunuz?