GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Kasım 2025, 23:58:46

SA:RP Teması [SMF]

Başlatan Cabriel, 29 Mayıs 2020, 16:17:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cabriel

Merhabalar, sizlere bugün güzel bir tema paylaşacağım. Baktım herkes bir birine girmiş, o onun modunu satıyor o onun modunu paylaşıyor, bende yanında ikram olarak size tema paylaşayım dedim :) İşinize yarar diye düşünüyorum.

Görseller

İndirme Linki : TIKLA
Virüs TOTAL Linki : TIKLA

Dipnot; Tema @lacosapalm'a aittir şahıslar @lacosapalm'dan temayı satın alıp başkasına sattıkları için kimseye satmıyacağız diyipte sattıkları için, gelen şikayetler üzerine bizde harekete geçip paylaşma gereği duyduk.
Son düzenlenme: 29 Mayıs 2020, 16:57:34 Cabriel

Gavirilia

Ne güzel tema ya, iyi ki paylaşıyoruz :D (para vermeyin gelin burdan indirin)
Son düzenlenme: 29 Mayıs 2020, 17:42:33 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısım düzenlenmiştir.

lacosapalm

Gençler eğlensin, tema yapılır ve geliştirilir bunlar problem değil. Tema'nın yapımcılarından bir tanesi olarak yazıyorum. Gençler bunu alıp kendilerini bir nebze geliştirirse bu bizde mutluluk olarak karşılık bulur. İyi forumlar.

- S O N

Ranthiel

Çoğu kişinin işine yarayacak bir tema, geliştirilirse iyi şeyler ortaya çıkar diye düşünüyorum.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Cabriel

Alıntı yapılan: lacosapalm - 29 Mayıs 2020, 17:14:04
Gençler eğlensin, tema yapılır ve geliştirilir bunlar problem değil. Tema'nın yapımcılarından bir tanesi olarak yazıyorum. Gençler bunu alıp kendilerini bir nebze geliştirirse bu bizde mutluluk olarak karşılık bulur. İyi forumlar.

Temayı sattığın kişilere dikkat etmelisin, o kişi temayı 1'den fazla kişiye paylaşır ise bu tarz sıkıntılar çıkar. Senin iyiliğin için söylüyorum, ben bu temayı tam 10 kişide gördüm. RaideNN her önüne gelene temayı ve ucp yi satarsa olacak budur ve keşke alıpta kendilerini ve bilgilerini geliştirip platforma bir nebze katkı sağlasalar.

RaideNN

Alıntı yapılan: Cabriel - 29 Mayıs 2020, 17:33:26

Temayı sattığın kişilere dikkat etmelisin, o kişi temayı 1'den fazla kişiye paylaşır ise bu tarz sıkıntılar çıkar. Senin iyiliğin için söylüyorum, ben bu temayı tam 10 kişide gördüm. RaideNN her önüne gelene temayı ve ucp yi satarsa olacak budur ve keşke alıpta kendilerini ve bilgilerini geliştirip platforma bir nebze katkı sağlasalar.
Tema dediğin tek kişiye satılır para senden filan çıkmadı multi accountcu insan evladı @lacosapalm temadan aldık ve kendisi bilgisayarından sildi merak etme size giren çıkan birşey nu konu sizi hiç alakadar etmez anca siber saldırı atarsınız.

lacosapalm

İlk öncelikle yazılarıma çok güzel bir tebessümle başladığımı bilmeni çok isterim. Değerli dostum, ben ömrümün 1-2 yılını profesyonel olarak Firma adı altında web sitesi satarak geçirmiş birisiyim. Bu durumların olacağını az çok tahmin etmek zor değil. Ben satarken gerekli güvenlik uyarısını,dosyalarını saklamasını anlatmışımdır. Kaptıran/Çaldıran/Paylaşan kişilerin sorumluluğu hiç beni ırgalamıyor. Açıkçası bu tür şeylerle ismimin etiket alması,benim bu tür şeylere dahil edilmem hiç tasvip etmeyeceğim durumlar. Herkes kendine yakışanı yapar. İlk yorumumda belirttiğim gibi, Gençler kendi aralarında eğlensinler.

İyi forumlar. :helal:
Son düzenlenme: 29 Mayıs 2020, 17:39:32 lacosapalm
- S O N

Cabriel

Alıntı yapılan: RaideNN - 29 Mayıs 2020, 17:36:21

Tema dediğin tek kişiye satılır para senden filan çıkmadı multi accountcu insan evladı @lacosapalm temadan aldık ve kendisi bilgisayarından sildi merak etme size giren çıkan birşey nu konu sizi hiç alakadar etmez anca siber saldırı atarsınız.

Bizi ilgilendirmez kimden aldığın önemli olan burada sensin, sorumsuzluğun ve cahilliğin be güzel kardeşim.

Alıntı yapılan: lacosapalm - 29 Mayıs 2020, 17:37:29

İlk öncelikle yazılarıma çok güzel bir tebessümle başladığımı bilmeni çok isterim. Değerli dostum, ben ömrümün 1-2 yılını profesyonel olarak Firma adı altında web sitesi satarak geçirmiş birisiyim. Bu durumların olacağını az çok tahmin etmek zor değil. Ben satarken gerekli güvenlik uyarısını,dosyalarını saklamasını anlatmışımdır. Kaptıran/Çaldıran/Paylaşan kişilerin sorumluluğu hiç beni ırgalamıyor. Açıkçası bu tür şeylerle ismimin etiket alması,benim bu tür şeylere dahil edilmem hiç tasvip etmeyeceğim durumlar. Herkes kendine yakışanı yapar. İlk yorumumda belirttiğim gibi, Gençler kendi aralarında eğlensinler.

İyi forumlar. :helal:

Valla çocuklar arasında "eğlensin" lafına katılıyorum fakat 1-2 yıl profesyonel firma altında diyorsun temana bakıyorum ve sana bakıyorum hiç profesyonel durmuyorsun kardeşim, mafyacılık oynamıyalım klavye başında.
Son düzenlenme: 30 Mayıs 2020, 01:27:23 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

Ranthiel

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

RaideNN

Alıntı yapılan: Cabriel - 29 Mayıs 2020, 16:17:08
Merhabalar, sizlere bugün güzel bir tema paylaşacağım. Baktım herkes bir birine girmiş, o onun modunu satıyor o onun modunu paylaşıyor, bende yanında ikram olarak size tema paylaşayım dedim :) İşinize yarar diye düşünüyorum.

Görseller

İndirme Linki : TIKLA
Virüs TOTAL Linki : TIKLA

Dipnot; Tema @lacosapalm'a aittir şahıslar @lacosapalm'dan temayı satın alıp başkasına sattıkları için kimseye satmıyacağız diyipte sattıkları için, gelen şikayetler üzerine bizde harekete geçip paylaşma gereği duyduk.
Satmayacağız mı Agagagshvsjanf kanıt nerde aslan parçası isteyen istediği temayı başkasına satar @lacosapalm sor bakayım temayı başkasına satarken ona sormamiza gerek varmı Hakan ve sahtekar yol arkadaşları güldürmeyin bizi.

Levent13

Aslında temayı lisanslıya bilirsiniz sadece lisans vermiş olursunuz birisi alıp temayı ters çevirirse telif atma hakkını sahip olursunuz tema güzel başarılar dilerim
Son düzenlenme: 29 Mayıs 2020, 21:47:36 Levent13

~ Gaviria ~

lan samp ne hallere düştü abjshsksgjsgs

Shy

RaideNN

Krater

Tema ve karakter panelini başkasına satıldığı hakkında hiçbir bilgim yok. Satıldıysa bile cebime tek bir kuruş bile dahi girmedi. Konu'nun benimle bir ilgi ve alakası yoktur.