GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Kasım 2025, 23:33:04

Ücretsiz Domain

Başlatan Gaviria, 13 Temmuz 2020, 14:20:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gaviria

Ücretsiz Domain almak isteyen arkadaşlar için böyle bir şey yapmak istedim işinize yarar inşallah.

Domain

İlk olarak Bu Site'ye kayıt olmanız ve giriş yapmanız gerekmekte kayıt olduktan sonra karşımıza böyle bir sayfa çıkacaktır.

Sağ üstte bulunan Services yazan yere tıklıyoruz ve 3. kısımda ki Register a new Domain yazısına tıklıyoruz.

Bizi  Bu Site'ye yönlendirecektir

Almak istediğimiz Alan Adını karşımıza çıkan Find your new Domain yere yazıyoruz ve Enter'e basıyoruz.

İstediğimiz .rf vesaire onların birine basıyoruz.

Sonra üstte çıkan Checkout'a basıyoruz.

Ve bitti, kendiniz diğer kısımları halledersiniz çok basit hosting almak isterseniz ücretsiz bir şekilde bana ulaşın.

Gaviria

Oner

.tk Tokelau devletinin uzantısıdır.
.ga ise Gana'nın. Böyle domainler hem genelde dolandırıcılar tarafından kullanılır, hem de profesyonel değillerdir. Önerilmez, illaha ki bir site açıp birilerine bir şey göstermeniz gerekiyorsa siteye girecek kişiye sitenin IP adresini verebilirsiniz.

Discord: Ascendency#7970

Gaviria

Alıntı yapılan: Oner - 13 Temmuz 2020, 14:22:42
.tk Tokelau devletinin uzantısıdır.
.ga ise Gana'nın. Böyle domainler hem genelde dolandırıcılar tarafından kullanılır, hem de profesyonel değillerdir. Önerilmez, illaha ki bir site açıp birilerine bir şey göstermeniz gerekiyorsa siteye girecek kişiye sitenin IP adresini verebilirsiniz.
Bilgim yok sadece almak isteyenler için konu açmak istedim .cf vesaire var alır isteyen isteyen almaz :)

DracDonix

Hintlilere güvenilmez IP adresi ile yönlendirme yapılabilir.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

S W E S T

Bu siteler 1 hafta dayanmıyor güvenilir olduğunu ben pek düşünmüyorum onun yerine biraz para verip .com domain ile site açabilirsiniz

oxygenz

Alıntı yapılan: Haxer - 13 Temmuz 2020, 14:42:02
Bu siteler 1 hafta dayanmıyor güvenilir olduğunu ben pek düşünmüyorum onun yerine biraz para verip .com domain ile site açabilirsiniz
Arkadaşım ile açtığım sitem hala duruyor sorunsuz bir şekilde 1 ay oldu sayılır.

timezen

Ücretsiz domainlerde kapanma sıkıntısı vs. yok ancak arama motorları ücretsiz domainleri internet sonuçları arasında daha az gösterir. Örneğin biz ücretsiz bir domain olan .cf'den ücretli olan .software domainine geçtiğimizde Google ve DuckDuckGo'da arama sonuçlarında yer almaya başladık.
Test dışında kullanmanızı tavsiye etmem. Eğer kendinize bir website açmak istiyorsanız alın .com veya .net, Güzel Hosting veya Natro'dan ucuz bir hosting paketi alıp SSL için de CloudFlare veya Let's Encrypt SSL(ikisi de bedava SSL) kullanın.
Son düzenlenme: 14 Temmuz 2020, 10:47:24 timezen
huuu hep hi

santiagocss

Bununla uğraşacağına poyraz hostinge gir domain + hostingi bedava al.

(tr.ht uzantılı)