GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Karakter paneli bağlama

Başlatan EscobaR', 02 Haziran 2020, 23:29:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EscobaR'

Elimde biradet karakter paneli var fakat ne yaptım ne ettim bağlayamadım sunucuya sebedi nedir?

"Ümit, mutsuzluktan alınmış birtakım borçtur."
                                                                                                  "ByDeckLoan(Mustafa)"

Murat Budak

Mysql Bağlantısını yapacan sonra veri çekmen lazım onu kendi veritabanına uygun doldurman lazım zaten panel tam'sa sadece uygun değiştirmen lazım

EscobaR'

Alıntı yapılan: Sefsg - 03 Haziran 2020, 17:13:58
Mysql Bağlantısını yapacan sonra veri çekmen lazım onu kendi veritabanına uygun doldurman lazım zaten panel tam'sa sadece uygun değiştirmen lazım

Hocam discord'a bakarmısınız?

"ByDeckLoan(Mustafa)"

Eamon

Oyun moduna ait panelse kolay bağlarsın, oyunun veri tabanı bilgilerini, panelin oyun ile bağlantı kurduğu dosyalara yazman yeterli olur. Oyun moduna ait değilse panel, işler biraz daha uğraştırır seni, örnek veriyorum karakter başvuru muhabbeti felan varsa oyun moduna göre ayarlaman lazım.
Son düzenlenme: 04 Haziran 2020, 02:25:38 Metafor
Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

EscobaR'

Alıntı yapılan: Metafor - 04 Haziran 2020, 02:22:57
Oyun moduna ait panelse kolay bağlarsın, oyunun veri tabanı bilgilerini, panelin oyun ile bağlantı kurduğu dosyalara yazman yeterli olur. Oyun moduna ait değilse panel, işler biraz daha uğraştırır seni, örnek veriyorum karakter başvuru muhabbeti felan varsa oyun moduna göre ayarlaman lazım.

o konu hakkında yardımcı olabilirmisin peki?

"ByDeckLoan(Mustafa)"

RaideNN

Alıntı yapılan: Metafor - 04 Haziran 2020, 02:22:57
Doğru

Twingo

Kardeşim hala çözemediysen

Money#1219

EscobaR'

Yardımcı olan herkeze çok teşekkür ederim :)

"ByDeckLoan(Mustafa)"

Cherry

Aldığın hatadan bir ekran görüntüsü paylaşmamışsın dolayısıyla sana tam anlamıyla yardımcı olamayız.

Vupsen

Konudan bağımsız ve kışkırtıcı iletiler silinmiştir.