GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Nisan 2026, 19:23:55

Vine RP Hata

Başlatan Moonquad, 26 Mayıs 2020, 15:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Moonquad

İnterior ve virtualworld hatası var. Oluşturulan araçları ve diğer oyuncuları göremiyoruz.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Moonquad

Çözebilecek biri var mı

Cherry

SA:MP 0.3.DL sürümünü kullanıyorsanız, eğer girişte oyuncuya model yükletmiyorsanız server.cfg dosyasından useartwork değerini 0 yapın.

Moonquad

Alıntı yapılan: Cherry - 27 Mayıs 2020, 03:31:45
SA:MP 0.3.DL sürümünü kullanıyorsanız, eğer girişte oyuncuya model yükletmiyorsanız server.cfg dosyasından useartwork değerini 0 yapın.
Kral ondan değil direkt modta o sorun var şöyle anlatayım interiora girip çıkınca mesela gördüğün kişi bile kayboluyor interiorlarda birbirini goremiyorsun virtualworld un aynı olsa bile gözükmüyor klasik bugu bu modun çözümü lazım bana

Hata

Alıntı yapılan: Moonquad - 27 Mayıs 2020, 17:41:11
Kral ondan değil direkt modta o sorun var şöyle anlatayım interiora girip çıkınca mesela gördüğün kişi bile kayboluyor interiorlarda birbirini goremiyorsun virtualworld un aynı olsa bile gözükmüyor klasik bugu bu modun çözümü lazım bana
bence o mod kullanılmaz sistem deposu olarak kullanıyorum ben

Moonquad

Alıntı yapılan: Hata - 29 Mayıs 2020, 09:42:00
Alıntı yapılan: Moonquad - 27 Mayıs 2020, 17:41:11
bence o mod kullanılmaz sistem deposu olarak kullanıyorum ben
Boş ileti atmayalım.

Vupsen

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 10 günü geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır. Sorunu çözülen konularınızı kilitleyip, moderatörlere bildiriniz.

Konu kilit.