GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
27 Ocak 2026, 09:17:51

Hata

Başlatan benHüseyin, 10 Aralık 2023, 01:05:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

benHüseyin

İşyerinin içine giriyorum, Çıktığımda kimseyi göremiyorum mod sıfırdan yazıldı, Fakat hatayı bulamadım boş boş yorum yapıcaklar gelmesin lütfen adam akıllı yardım edicekler lütfen.

Merhaba dünyaa!

harrycikk

Alıntı yapılan: benHüseyin - 10 Aralık 2023, 01:05:26
İşyerinin içine giriyorum, Çıktığımda kimseyi göremiyorum mod sıfırdan yazıldı, Fakat hatayı bulamadım boş boş yorum yapıcaklar gelmesin lütfen adam akıllı yardım edicekler lütfen.

/vw varsa yaz, 0 dışında sayı yazıyor mu

riverwood

deksxyz

yüksek ihtimal işyerine girince işyerinin virtual worlduna ışınlıyor, fakat çıkış yapınca 0 virtual worlduna ışınlamıyor. Eğer /cik komutu varsa atarsan düzenleyip atabilirim.

pogue001

Çıkış bölümüne ekleyin.

PAWN Kodu: Seç
SetPlayerInterior(playerid, 0);
SetPlayerVirtualWorld(playerid, 0);

Sorun yine devam ederse, useartwork değeri 1 ise çalışacak model ekleyin. Eğer değer 1 ise ve sunucuda model yoksa aynı dünyada yine de kimseyi göremezsin.

benHüseyin

Alıntı yapılan: harrycikk - 10 Aralık 2023, 02:01:03

/vw varsa yaz, 0 dışında sayı yazıyor mu
hata o değil
Alıntı yapılan: GTA United Roleplay - 10 Aralık 2023, 11:03:31
yüksek ihtimal işyerine girince işyerinin virtual worlduna ışınlıyor, fakat çıkış yapınca 0 virtual worlduna ışınlamıyor. Eğer /cik komutu varsa atarsan düzenleyip atabilirim.
Gir çık komutları ekledim fakat gene aynı, Virtual 0 gözüküyor fakat araçlar filan gözükmüyor.
Alıntı yapılan: ispogue - 10 Aralık 2023, 23:44:11
Çıkış bölümüne ekleyin.

PAWN Kodu: Seç
SetPlayerInterior(playerid, 0);
SetPlayerVirtualWorld(playerid, 0);

Sorun yine devam ederse, useartwork değeri 1 ise çalışacak model ekleyin. Eğer değer 1 ise ve sunucuda model yoksa aynı dünyada yine de kimseyi göremezsin.
olmuyor öyle zaten

Merhaba dünyaa!

pogue001

giriş ve çıkış komutlarını gönder

ReveR

VirtualWorld ve Interior verisini oyuncunun oluştuğu yere göre çekmesini sağlamalısın.

GetPlayerInterior(playerid);

GetPlayerVirtualWorld(playerid);