GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

MySQL Kayıt Sorunu

Başlatan Username12, 31 Ocak 2022, 17:38:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Username12

Sucumun alt yapısı Victim Roleplay ve oyuncular tablosunda ki hiçbir kayıt işlemini yapmıyor pawno üzerinden bütün kayıt işlemleri sorunsuz çalışıyor ama bunu veritabanına işlemiyor. Bu sorun sadece oyuncular tablosunda var araçların benzin miktarını falan kaydediyor. Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim?

mojo

Sadece oyuncularla alakalı verileri kaydetmiyorsa kaydedilen verilerle kıyaslayabilirdin. Tahminimce SQL kodlarında bir sıkıntı vardır (syntax hatası vs.) ve log dosyasında bununla alakalı uyarı vermiş olduğunu düşünüyorum. Eğer vermişse buradan veya discord üzerinden bana atarsan yardımcı olabilirim fakat dediğim gibi önce kaydedilen verilerle kıyasladıktan sonra olmadıysa yazarsan iyi olur.

Username12

Alıntı yapılan: kaufman - 06 Şubat 2022, 00:59:29
Sadece oyuncularla alakalı verileri kaydetmiyorsa kaydedilen verilerle kıyaslayabilirdin. Tahminimce SQL kodlarında bir sıkıntı vardır (syntax hatası vs.) ve log dosyasında bununla alakalı uyarı vermiş olduğunu düşünüyorum. Eğer vermişse buradan veya discord üzerinden bana atarsan yardımcı olabilirim fakat dediğim gibi önce kaydedilen verilerle kıyasladıktan sonra olmadıysa yazarsan iyi olur.
Oyuncu Kaydetme stoğunda hata vardı düzelttim artık sorunsuz çalışıyor.