GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SAMP nasıl yaralı sistemi yaparım?

Başlatan Venamis, 13 Ekim 2022, 19:39:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Venamis

Selam arkadaşlar, şuanki yaralı sistemim Rina'dakiyle aynı, kişi ağır yaralandığında hastaneye gönderiliyor ve üzerindeki silahları siliniyor. Bunu değiştirmek istiyorum, kişi öldüğünde ve süresi bittiğinde düştüğü yerden kalkmasını ayarlamak istiyorum. Bunu nasıl yaparım? Unique V2 modunu kullanıyorum bu arada.
Son düzenlenme: 13 Ekim 2022, 19:42:01 Venamis
venamiscore

feickthelord

feick#9999 iletişime geçin.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

#McAllen

Alıntı yapılan: Venamis - 13 Ekim 2022, 19:39:33
Selam arkadaşlar, şuanki yaralı sistemim Rina'dakiyle aynı, kişi ağır yaralandığında hastaneye gönderiliyor ve üzerindeki silahları siliniyor. Bunu değiştirmek istiyorum, kişi öldüğünde ve süresi bittiğinde düştüğü yerden kalkmasını ayarlamak istiyorum. Bunu nasıl yaparım? Unique V2 modunu kullanıyorum bu arada.

RK'yı kaldırıp All Saints'e göndermesini engelleyebilirsin eğer oyuncuyu yine gönderme yaparsa kodun içerisinde oyunucunun poslarını GetPlayerPos ile çektir sonrasında yaralanma süresini değiştir. O kodu düzenlemek çocuk oyuncağı eğer anlatımımdan bir şey anlamadıysan veya yapamadıysan bana discord üzerinden ulaş. McAllen#7301

Web & Pawn Developer

Venamis

venamiscore

Venamis

venamiscore

_rox1nxrd

Alıntı yapılan: benHüseyin - 26 Ekim 2022, 22:30:22
Alıntı yapılan: Venamis - 13 Ekim 2022, 19:39:33
Rk Sistemini Kapatabilirsin Eğer kaldıramazsan bana ulaş ama mesaj yolu ile

link kırık.
Son düzenlenme: 14 Kasım 2022, 01:34:26 staple

staple

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 10 günü geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır.
K/A