GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2026, 10:04:16

En Iyi Anti Virüs[ANKET]

Başlatan Rexiun, 27 Ekim 2020, 12:30:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rexiun

Evet arkadaşlar merhaba konudada belirttiğim gibi anketi oylayabilirsiniz.

Vupsen

Rexiun

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 27 Ekim 2020, 12:54:06
MalwareBytes
bildiğim kadarıyla o sadece malware içindi Anti Virüs desteği varmı onun ?

Heleina

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

Oner

Avast seçeneği neden yok? Ayarlarını düzenlemeyi bilen ve premium sürümü alanlar için en iyi antivirüstür. Memz çalışırken onu imha edebilen başka antivirüs varsa yazabilirsiniz. Oyum Avast'tan yana. Free sürümüyle tabii pek bir şey yapamazsınız. Ama ayarları fullerseniz o da işe yarıyor.

Ek olarak Avast silinmediği için kullanmayan arkadaşlar. Avast'a haksızlık ediyorsunuz. Ayarlarını biraz kurcalayın. Virüsler devredışı bırakmasın diye kendini kapatma koruması var. Onu kapatırsanız Avast'ı silebilirsiniz.

MrsMajor'u da engelliyor:

Discord: Ascendency#7970

Dyternal

Bence en iyisi Adobe'ninkiydi ismini unuttum.

Feadrel

Oner

Alıntı yapılan: Feadrel - 27 Ekim 2020, 19:50:36
Adobe Ransomware

O bir antivirüs değil, virüstür.

Alıntı yapılan: Dyternal - 27 Ekim 2020, 19:45:11
Bence en iyisi Adobe'ninkiydi ismini unuttum.

Adobe'nin antivirüs programı mı var?

Krozfayer

Advanced Systemcare pratik, kullanımı basit ve gerçekten kaliteli hakkını veriyor.

Rexiun

Alıntı yapılan: Oner - 27 Ekim 2020, 18:44:44
Avast seçeneği neden yok? Ayarlarını düzenlemeyi bilen ve premium sürümü alanlar için en iyi antivirüstür. Memz çalışırken onu imha edebilen başka antivirüs varsa yazabilirsiniz. Oyum Avast'tan yana. Free sürümüyle tabii pek bir şey yapamazsınız. Ama ayarları fullerseniz o da işe yarıyor.

Ek olarak Avast silinmediği için kullanmayan arkadaşlar. Avast'a haksızlık ediyorsunuz. Ayarlarını biraz kurcalayın. Virüsler devredışı bırakmasın diye kendini kapatma koruması var. Onu kapatırsanız Avast'ı silebilirsiniz.

Avast + Covid-19 gibidir bir fark yok Zamanında Hacklenen bir programdan ne beklersinki ?

Ben şahsen Lisanslı Kaspersky Internet Security(KİS) Kullanıyorum ve AV-TEST Gibi yerlerde tam puan almış bir AV'dır Kaspersky.

@Oner Birde Kaspersky'i devre dışı bırakamazlar.

Erkan

Esed kaçak key'e alıştıran program gral

Alpaslan

Avast'ı görünce bi' gülesim gelmedi değil en iyi antivirüs programı Kaspersky dır ücretsiz hali bile Avast'a bin basar bunu gönül rahatlığıyla, kendimden emin ve rahatça bir şekilde söyleyebiliyorum gerçekten Avast kadar leş çöp bir antivirüs görmedim her cacığa para istersen insanlar niye seni tercih etsin (bilgisayarımda bir virüs vardı tarayıcıdan antivirüs programı aratırken adını falan direkt kapanıyordu avast indirdim bir cacık bulmadı para verip satın almamı istedi ben de indirdim Kaspersky Total Security'i bilgisayar bir kendine gelmeye başladı hızlanmaya başladı nefes almaya başladı bildiğin) gerçekten umarım kimse Avast indirmek zorunda kalmaz veya indirmez, yerin altına gömdüğüm Eset bile daha iyidir abartmadan söylüyorum bunu, Avast'ı ilk ve son kullanımım oldu dahada indirmem.
Son düzenlenme: 28 Ekim 2020, 13:07:25 Alpaslan

TRSinan28

Bilgisayarıma yaklaşık bir sene önce, 3 ay boyunca kaldırmaya çalıştığım bir virüs girmişti. Hangi uygulamaya, dosyaya, -aklına gelen her şey- tıklarsam virüs kapıyordu, çıldırmıştım. :D Çoğu antivirüsü denedim fakat bu virüsü kaldırmayı başaran tek antivirüs tuhaf bir şekilde Avast olmuştu. O zamana kadar pek güvenemezdim Avast'a ama o zaman gözüme girdi. Benim net bir fikrim yok ama bu tecrübemi paylaşayım dedim.

Oner

Alıntı yapılan: Rexiun - 28 Ekim 2020, 02:12:17

Avast + Covid-19 gibidir bir fark yok Zamanında Hacklenen bir programdan ne beklersinki ?

Ben şahsen Lisanslı Kaspersky Internet Security(KİS) Kullanıyorum ve AV-TEST Gibi yerlerde tam puan almış bir AV'dır Kaspersky.

Avast'ta devre dışı bırakılamıyor kullanıcı ayarlarda kapatmadıkça.

Memz'i bile engelleyememiş.

Rexiun

Alıntı yapılan: Oner - 28 Ekim 2020, 17:44:42
Alıntı yapılan: Rexiun - 28 Ekim 2020, 02:12:17

Avast'ta devre dışı bırakılamıyor kullanıcı ayarlarda kapatmadıkça.

Memz'i bile engelleyememiş.

Free'nin ne ise yaramasını bekliyorsun ? Beleşcilerin Ücret verenlerle aynı tasamı konulmasını bekliyorsunuz ? Birde Kaspersky Internet Security Lisanslı hali ve Maksimum koruma aktif iken test edilsin Free bu Free. Ucuz Etin Yahnisi Yavan Olur...