GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
25 Nisan 2026, 17:01:57

Stockwith [Öneri, Görüş]

Başlatan Inappropriate, 28 Şubat 2019, 20:10:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Inappropriate

PHP ve BOOTSTRAP işlerinde aman aman iyi değilim. İş hayatına atıldığımda elimde en azından bir referans olsun diye kendi bildiklerim ile site kurdum ve geliştirmeye çalılşıyorum. İki dakikanızı ayırıp site hakkındaki görüşlerinizi belirtirseniz mutlu olurum.
Yetkililerin vektör ekleyebileceği gibi kullanıcılar da kendi hesaplarını oluşturup vektör ekleyebiliyorlar.
Siteyi forum havasında yaptım, kendi açımdan güzel olduğunu düşünüyorum.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz
Son düzenlenme: 09 Mart 2019, 21:15:36 Denizz
Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

NexoR

Site güzel olmuş biraz inceledim kayıt olma kısmında index.html sıkıntısı var haberiniz olsun :)
Eğer SQL Injection açıklarına önlem almadıysanız almanızı da tavsiye ederim :helal:

ElChapo

Sıklıkla manipülasyon tarzı çalışmalar yapıyorum.Forum benim işime yarayacak,ellerine sağlık.

Inappropriate

Alıntı yapılan: NexoR - 02 Mart 2019, 22:11:10

Site güzel olmuş biraz inceledim kayıt olma kısmında index.html sıkıntısı var haberiniz olsun :)
Eğer SQL Injection açıklarına önlem almadıysanız almanızı da tavsiye ederim :helal:

@NexoR  Düzelttim, teşekkür ederim.
POST ile aldığım verilere mysqli_real_escape_string, strip_tags_ stripslashes fonksiyonları kullandım. Daha yeni olduğumiçin bunların dışında bildiğim pek bir şey yok. Tavsiyeniz varsa seve seve dinlerim.

Alıntı yapılan: Public. - 02 Mart 2019, 23:32:57

Sıklıkla manipülasyon tarzı çalışmalar yapıyorum.Forum benim işime yarayacak,ellerine sağlık.

@Public çok memnun olurum.

Acemiyim fakat şifreleri olduğu gibi veritabanına kaydetmiyorum. MD5 şifreleme mevcut, içiniz rahat olsun.

Son düzenlenme: 03 Mart 2019, 14:45:58 Denizz
Full Stack Developer
deniztemekoglu.com