GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
25 Nisan 2026, 15:25:30

Ro | Discord Bot

Başlatan Lé Spîke, 29 Ağustos 2018, 13:19:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lé Spîke

Merhaba arkadaşlar. Discord için yeni bir bot tasarlıyorum. Botun ismi Ro! Bilgileri zaten aşağıda görsel olarak vereceğim. Bot tamamen Türk yapımıdır. Bizzat tarafımca kodlanmıştır. Şuan beta sürümünde olduğu için bazı aksaklıkları ve hataları olabiliyor. Üzerinde çalışıyorum. Güvenlik konusuna değinmek istiyorum. Bir çok discord botu sunucunuza eklendiği andan itibaren kilitli odalarınızda dahi yazdıklarınızı kayıt edebiliyor. Yani gizliliğinizi tehdit ediyor. Bu olayı bizzat ben de yapmıştım. Dostum Selim de zaten biliyordu. Ancak sonradan kişisel mesajları bana gönderdiği için bu olayı kaldırdım. Onun yerine komut kayıt sistemi yaptım. Yani artık sadece kullanılan doğru veya yanlış komutları kayıt ediyor. Sonuç olarak gizliliğinize ve güvenliğinize karışmadığımızı bildirmek isterim. Ro'yu rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Aşağıdaki görsele tıklayarak Ro'yu sunucularınıza davet edebilirsiniz!

Destek sunucumuza katılmak için hemen aşağıdaki görsele tıklayın!

Ro'yu oylamak için tıkla!

Beğenilerinizi arkadaşlarınıza, şikayetlerinizi geliştiricilerimize sunarsanız seviniriz!
Son düzenlenme: 29 Ağustos 2018, 13:21:04 Wiggles

Lé Spîke

Prefix özelleştirme sistemi geçici olarak kaldırıldı. Komutlar varsayılan prefix ile kullanılabilmektedir. Varsayılan Prefix: w!

Lé Spîke

Konuya anket eklenmiştir! Bota gelecek bir sonraki güncellemede hangi konuya odaklanmalıyız?

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

staple

Lé Spîke

Alıntı yapılan: ByGold - 29 Ağustos 2018, 17:45:59

Başarılar Kanka :helal:

Ne zaman kanka olduk yav. :allaalla: Teşekkürler.

Alıntı yapılan: Destiny - 29 Ağustos 2018, 18:41:11

Başarılar Mehmet. :helal: :evet:

Teşekkürler Canım.

Pablo

Alıntı yapılan: Wiggles - 29 Ağustos 2018, 23:25:41

Teşekkürler Canım.

Alışkanlık mehmet buarada önerimi sunmayı unuttum şuaralar büyük botlar kapanmak üzere tabi yanlış bilgi değilse sana tavsiyem botu karışık yap bence yarısı müzik yarısı eğlence yarısı moderasyon olabilir v.b şeyler ozaman botun tutar.

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Lé Spîke

Alıntı yapılan: ByGold - 30 Ağustos 2018, 00:29:13

Alıntı yapılan: Wiggles - 29 Ağustos 2018, 23:25:41

Teşekkürler Canım.

Alışkanlık mehmet buarada önerimi sunmayı unuttum şuaralar büyük botlar kapanmak üzere tabi yanlış bilgi değilse sana tavsiyem botu karışık yap bence yarısı müzik yarısı eğlence yarısı moderasyon olabilir v.b şeyler ozaman botun tutar.

:kahkaha: Eggsy geri dönüyor.

Talhavhera◹

Sen devam et EGGSY nin döndüğüne bakma destek sunucusunda olmayan kimse bilmiyor. :D Bide sunucusunda hala onun botu olmayan,kimseyede söylemezsek Ro Bot büyür.  :kahkaha: :cakal:

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Talhavhera◹ - 30 Ağustos 2018, 09:42:42

Sen devam et EGGSY nin döndüğüne bakma destek sunucusunda olmayan kimse bilmiyor. :D Bide sunucusunda hala onun botu olmayan,kimseyede söylemezsek Ro Bot büyür.  :kahkaha: :cakal:

😂oyle diyorsaniz