GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Nisan 2026, 03:23:43

Teamspeak - Discord

Başlatan darkshadow, 31 Ağustos 2018, 22:51:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

darkshadow

Şu sıralar tüm RPG sunucuları dahil olmasada birçoğu discord'a geçti sizce En iyi Discord'mu ? Yoksa ? Teamspeak'mı ? Yorumlarınızı bekliyorum.

NMVAU

RaideNN

Eolo(Kullanım Dışı)

Teamspeak'i Teamspeak 2 döneminden beri kullandım. Her zaman da sesli konuşma programı olarak tercihim kendisi olsa da, Discord her konuda ideal. Ne sunucu konusunda para veriyorsun, ne de bağlantı problemi var. Kitlelere erişim konusunda olsun, not alma ve iletişim konusunda birçok şeyi içerisinde barındırıyor. Mart ayından beri Teamspeak kullanmadım, birkaç kez arkadaşlarla uğramak dışında tabii ki.

bangbang

Zoxy

İkiside güzel. Ama Discord daha ideal.

Kraus

Discord, TeamSpeak3 gibi ayrıntılı yetkilendirme sistemine sahip değil ancak ücretsiz, her yerden erişilebiliyor. Kısacası kendi çapında ikisinin de farklı özellikleri var. Sorunun cevabı kullanım amacına göre değişir.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

5YPEXE

Skype [Anne] - TeamSpeak 3 [Baba]
         Ortaya çıkan Discord
Discord on numara! :helal:

DracDonix

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 01 Eylül 2018, 12:41:50

Skype [Anne] - TeamSpeak 3 [Baba]
         Ortaya çıkan Discord
Discord on numara! :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Dyternal

Alıntı yapılan: Kraus - 01 Eylül 2018, 11:28:50

Discord, TeamSpeak3 gibi ayrıntılı yetkilendirme sistemine sahip değil ancak ücretsiz, her yerden erişilebiliyor. Kısacası kendi çapında ikisinin de farklı özellikleri var. Sorunun cevabı kullanım amacına göre değişir.

Özkan

..
Son düzenlenme: 24 Haziran 2020, 12:55:18 Özkan

wildclaWZ

Team Speak 3 arkadaş ortamı ve ses yönünden daha kaliteli. Discord oyun platformları için çok güzel bir sistem sunuyor. TS3'de maç odaları ses için çok ideal.

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Redfield

Discord kullanışlık ve görünüş açısından oldukça güzel. Ancak gözlemlediğim kadarıyla RPG oyuncularının çoğu TS3 kullanıyor. Bence ikisi de ihtiyaç dahilinde kullanılmalı.

Ryroz

Enkei

Yıllarca TS3 kullanmış birisi olarak DC'u tercih ederim.
Son düzenlenme: 30 Haziran 2019, 15:17:30 Marionetta