GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA-MP Biter mi ? Bitmez mi?

Başlatan Efsun, 29 Ağustos 2021, 16:07:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Efsun

Karahanlı

SA-MP'ı belirli sunucular ayakta tutuyor. SA-MP Türkiye kitlesi SA-MP'ı bitirdi. Ruslarda eğer SA-MP'dan çekilirse SA-MP biter.

Rodri

Az kaldı.
Son düzenlenme: 29 Ağustos 2021, 20:00:03 1337

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

#McAllen

2012 Yılından beri SA:MP ortamındayım gayet güzel geçti ama herşeyin bir sonu olduğu gibi bununda bir sonu olucak ve o son da bize çok yakın 2-3 yıl içerisinde SA:MP Türkiyede bitecek tabi belki bitmez bu benim düşüncem. Yani bundan sonra SAMP'ı uzun ömürlü beklemeyelim.

Web & Pawn Developer

sharax

Elizabeth

Barborassie

Feick

14 yıllık sunucu olan lsrp bile geçenlerde kapandı, sampı şu an ayakta tutan rus sunucular. tr kitlesini zaten belirli sunucular ayakta tutuyor, 19 vice rp gibi.
Son düzenlenme: 29 Ağustos 2021, 16:49:24 Feick

Radless

Nedense aklıma şu geldi:

Bıkmadınız mı inatla yok samp bitti mi yok samp bitecek mi gibisinden konular açmayı, samp Türkiye desen anlayışla karşılaşırım fakat forumda çok konu var samp bitti mi bitecek gibisinden, yabancıların sunucularına bi göz gezdirseniz keşke...

"Life's too short to hold grudges."

Coln

Samp kitlesi yavaştan GTA V kayıyor, özellikle RageMP GTA V'nin SAMP'ı oluyor. Şahsen bu kitleden biri olarak Samp'ın, en azından Samp Türkiye'nin çokta ömrü kalmadığını düşünüyorum.

if(serverstatus === true)
{
console.log(`Future Roleplay Başlatılıyor...`);
accounts();
settings();
console.log(`Future Roleplay Başlatıldı...`);
console.log(`created by ibrahimcetnr`);
}

Revessa

SA:MP tam dirilmiştir o sırada hileci ekipler taktak, görkem ve parazit gibileri merhabalar der yine oyuncu düşer sonra tam dirilir kalcor bişe yapmaz alıştık artık ya rapidfire bile döner belki belli olmaz ya

Revessa

Aslında burada bence sunucu reklamı yapan diğer sunuculara zarar veren kişiler olmasa kalcor bu konuda bir şey yapsa belki kimse kimseye zarar vermez zaten öyle başladı bu olaylar neden başlayacak ki adalet ve huzur olmayan bir yerde güvenlik özellikle sağlanmıyorsa orada olan kullanıcılar veya sunucu sahipleri bir şey yapar ama kalcorun hatası burada hiç bir geliştiricinin hatası yok aslında özelliklede taktak26 zaten damarına çok bastılar bence berkeyede öyle yaptılar kaldıramadığı için siber zorbalığı veya başka küfürleri kendi çaplarında hallettiler sonuç oyun çöktü bilmem ne falan filan fistan işte ya

Rodri

Belirli sunucular dışında bitti diyemeyiz ancak SA-MP kitlesi yavaştan RageMP ve AltV kayıyor. Bana göre RageMP SA-MP gibi.
Son düzenlenme: 29 Ağustos 2021, 20:15:48 1337

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

raoz

SA-MP'ın belki son birkaç yıllık bir ömrü kalmış olabilir, muhtemelen bitecek. Fakat yeni gelen open.mp belki San Andreas Multiplayer devrini devam ettirebilir. Belli olmaz o da beklenen ilgiyi görmezse iptal edilebilir. Kısaca belli değil bence.