Merhaba, GTA serisinde Vice City'i şu ana kadar iki oyunda gördük(GTA:VC ve GTA:VCS). UM3L3C isimli youtube kullanıcısı Vice City'i aşağıdaki videolarda iki oyundaki görünümleriyle kaydetmiş. Şehrin nasıl değiştiğini görebilirsiniz. İyi seyirler.
Benim VCS Ve VC'deki Harita Karşılaştırma Hakkında 2-3 sıkıntım var. Paylaştığımı Hatırlamıyorum ama , Vice City'deki Sunshine Autos BETA'da "BJ Smith's Used Autos" idi. Şimdi VCS'ye geçiyoruz , ama ordada "SunShine Autos <------" görüyoruz. Şimdi benim sorum şurda;
Abi bu şey önceden BJ Smith's Used Autos'muydu, yoksa Sunshine Autos mu düşünüldü, ya da Her ikiside onun ismimi?
Bide , olum harita çok eski gibi gözüküyor VCS'de. Yani amaç o ama fazla parlak ve fazla 80'ler - 90'lar havası , yani bu kadar parlaklık oyunu çok eski bir oyun gibi gösteriyor. Bu VCS Ve LCS Zaten GTA San Andreas'tan Sonra Çıktı , hem onun assetlerini hemde onun mekaniklerini (dövüş stilleri fln farklı ama tabi farklı olsun , zamanla geliştiriyorlar) alıp , farklı bir oyun yapıyorlar.
Ama Bu 3 Videoda'da güzel karşılaştırılıyor.
Paylaşım için Teşekkürler :helal:
Karşılaştırma güzelmiş, paylaşım için teşekkürler.
Alıntı yapılan: Gladiator - 30 Temmuz 2021, 09:53:12Karşılaştırma güzelmiş, paylaşım için teşekkürler.
Evet öyle, tüm şehri tekrar gezmiş oluyoruz.:)
Oyunlarda mekanik ve oynanıştan sonra en çok beğendiğim ya da önemsediğim hikaye unsurunu GTA'nın gerçekten çok iyi yansıttığını düşünüyorum. LCS-III arasında gördüğümüz harita farkları gibi VCS-VC arasında da gözle görülebilir ve VC haritasını bilen kişiler için çok değişik hisler veren bu 2 yıllık harita farkı gerçekten çok güzel, Rockstar North ve Rockstar Leeds'i bu konuda tebrik etmek gerek.