GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Eightborn-RPG hakkında düşünceleriniz?

Başlatan ChesFingo, 18 Nisan 2019, 06:58:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ChesFingo

Alıntı yapılan: volitina - 18 Nisan 2019, 11:48:21

Sunucuya atılan DDoS'lar sayesinde adam gibi sunucuya oyuncu girmiyor ve bu yana 2 adet VDS değişikliği yaşadılar. Allah bilir ne olacağını. :)

Şuanki açılışta'da saldırılar devam etmekte.

ChesFingo

Alıntı yapılan: Kraus - 18 Nisan 2019, 11:32:01

Kitlenin SA-MP'da oynayan devamlı kitle değil de yayıncının hayranları, sevenleri ve izleyenleri ile oluştuğunu düşünüyorum. Yeni açılan bir sunucu için gösterdikleri ilginin bence bir değeri yok, yeni bir sunucu açıyorsun illaki ilgi gösterirsin bu büyük bir şey değil. Önemli olan sunucunun birkaç hafta-ay sonra aynı ilgiyle yönetilip yönetilmeyeceği, oyuncuların aynı hayranlıkla sunucuya girip girmeyeceği. Ayrıca bir yayıncının herkese açık bir sunucusunun olmasına olumlu bakmıyorum. Zira günlerdir yeni makine alıp deniyorlar ve saldırı yiyorlar. En korumalı makineyi de alsalar karşılarına saldırı olmasa bile sürekli bir sorun çıkacaktır.

Haklısınız oyun içi çok bozukluklar var, saçma sapan buglanmalar, durup dururken araçtan atmalar falan, düzeltilmesi gerekmekte olan binlerce problem, e-pey uğraçtırıcak...  :aynen:

beratm

Politika konusunda cahil bir yönetim ekibine sahip. Meslek simülator(maraba simülatör) olarak adlandırabiliriz genel olarak politikalarının özetini. Oyuncu kitlesine gelirsek hepsi kamyon sürüp hayali bir şirketten para kazanmayı hedefleyen robot misali kişiler. Yani kişi diyorum ama içim el vermiyor, hayali karakterler diyelim. Bu tarz insanlar internet kablolarında yaşıyorlar zira insan olduklarıda henüz kanıtlanmış değil.

Artık Türkiye de roleplay denilen kavramın bittiğini düşünüyorum. Eğer hevesi olan varsa Nineteen Roleplay'ı değerlendirebilir aralarında bana kalırsa en iyi sunucu bu sunucu. Hakikatten kendinize iyilik yapmak istiyorsanız udemyden Ingilizce video paketi alıp öğrenin, sonra LSRP girin aslanlar gibi oynayın. Sonra MMO oyunlarında usta ama iş RP olunca orada bir dur diyen yönetim ekipleriyle karşılaşırsınız. O kör cahiller üstüne daha millet meslek kasarken Turismo, FBI Rancher, Deagle falan kullanırlar. Ilginç diye boşuna demiyoruz herhalde.

Yorumda hakaret yok, gördüğümü yazdım. Kimisi çok beğenir eğlenir karışmam ama bana göre leş.
Son düzenlenme: 19 Nisan 2019, 08:12:27 beratm

Jarveus

Kitlenin SA-MP'da oynayan devamlı kitle değil de yayıncının hayranları, sevenleri ve izleyenleri ile oluştuğunu düşünüyorum. Yeni açılan bir sunucu için gösterdikleri ilginin bence bir değeri yok, yeni bir sunucu açıyorsun illaki ilgi gösterirsin bu büyük bir şey değil. Önemli olan sunucunun birkaç hafta-ay sonra aynı ilgiyle yönetilip yönetilmeyeceği, oyuncuların aynı hayranlıkla sunucuya girip girmeyeceği. Ayrıca bir yayıncının herkese açık bir sunucusunun olmasına olumlu bakmıyorum. Zira günlerdir yeni makine alıp deniyorlar ve saldırı yiyorlar. En korumalı makineyi de alsalar karşılarına saldırı olmasa bile sürekli bir sorun çıkacaktır.

Alıntı yapılan: NikolaiS - 18 Nisan 2019, 11:55:03

İki üç aya kalmadan kaderinin belli olacağını düşünüyorum ve buradan bakınca durum kötü.
Bir yayıncı uğruna gelip duran kişilerin sayısı sunucunun %60'ını oluşturuyor zaten, diğer yandan sırf Elraen yayınına çıkmak için dahi gelenler olacaktır bunlara 'ghost' deniyor, sunucudaki rolleri bozacaklardırda.
Saldırıları bir an önce bertaraf etmeleri gerek.
Bakalım hayrolsun.

Alıntı yapılan: Zeta - 18 Nisan 2019, 11:12:36

Kitlenin büyük bir çoğunluğu yayıncı kişinin kitlesi olduğu tüm herkes tarafından zaten biliniyor. Mevcut yönetim ekibinde yer alan diğer kişilerin daha önceki 3 projelerdeki istikrarını ve projelerini nasıl sonuçlandırdıklarını söylemeye gerek yok herhalde. Yayıncı kisi tarafından bir yere kadar sürdürülür diye düşünüyorum. Onun haricinde pek bir umut olduğunu düşünmüyorum.

Şu üç yoruma katılmaktan başka çaremiz yok. GHOST , Yayıncı fanları , İlgisiz oğulcanko ve güzide egoist ekibi..Bu üç etken kesinlikle ve kesinlikle sunucunun çöküşünün temelleri AMA bu etkenler olumlu hallerine dönerse güzel bir rol yapma sunucusu olacağını düşünüyorum. Çünkü pawn , web gibi  yetenekleri iyi olan bir ekip. Rol yönetmeyi de biliyorlar (YİNE BİR) AMA Oğulcanko ve güzide egoist ekibi kendilerini baştacı hissedip dibe çökecekler. Bunlar olmaz tekrar ediyorum ; "Güzel sunucu olacak."

Focus

Doğru, ancak şöyle birşey var ben Warband sunucularında oynuyordum ortalama 50 kişi oluyordu HARD - RPG yi tam sunabiliyordular gerçekten.

Ama SAMP'la aynı değil orda 50 kişi SAMP'da 250+ gerçekten zor.

size katılıyorum geneli hayranları zaten ve warband sunucusu kapanmıycak diyip kapatan birileri oldukları için ben samp sunucularının bir kaç ay sonra kapanacağını düşünüyorum.

Şeytana Şükür!

benlexa

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 18 Nisan 2019, 18:55:22

SA-MP'ı biraz da olsa yaşatmak adına atılan bu adımda onu&&onları sevmeyen insanlar hala sürekli olarak sunucuya saldırı yapmakla meşgul. SA-MP'ı bitirmeye bir adım daha yaklaşıyorlar saldırı yaparken. Saldırılara karşı bütün sunucuların bir politika izlemesi gerekir. En fazla korumayı alsalar da alsınlar yine sorun çıkacaktır tarzı bir söylem yerine, o kişilerin yanında olmak gerek. O kişi bu platforma adım atarken diğer sunuculara da bir şeyler kazandıracak. Yeni gelen kitle; 200-300 olsa, aktif kalacak kitleyi 50-100'den hesaplasak SA-MP TR için gayet güzel bir sayı. Küçük sayılar hiçbir zaman önemsiz hale getirilemez. Saldırı yapanlarsa sadece bu yeni gelen kitlenin oyun zevkini bozacak başka hiçbir şey değil. Saldırı yapmayı başarı olarak gören insanları gerçekten kınıyorum. Ekibin, saldırılara karşı gerek hukuksal gerek bilişimsel bir politika izlemelerini gerektiğini düşünüyorum.

:helal:

FrtdnYLDZ

:flood:Alıntı yapılan: Kraus - 18 Nisan 2019, 11:32:01

En azından 8 aylık bir emeğin, bir hataya bağlı kalarak insanların hakkını yiyeceklerini düşünmüyorum. Ayrıca çok yanlış bakıyorsun, herkes sunucuya giriş yapamıyor.

@Kraus

TheHunter

Alıntı yapılan: Zeta - 18 Nisan 2019, 11:12:36

Kitlenin büyük bir çoğunluğu yayıncı kişinin kitlesi olduğu tüm herkes tarafından zaten biliniyor. Mevcut yönetim ekibinde yer alan diğer kişilerin daha önceki 3 projelerdeki istikrarını ve projelerini nasıl sonuçlandırdıklarını söylemeye gerek yok herhalde. Yayıncı kisi tarafından bir yere kadar sürdürülür diye düşünüyorum. Onun haricinde pek bir umut olduğunu düşünmüyorum.

+1

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs