GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay™ ~ Türk Konseptinde Yeni Evre! [0.3DL]

Başlatan Specter, 19 Haziran 2018, 18:32:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hinbo24

Sunucu Gerçekten çok güzel, önceki sunucularındada oynamışlığım var herkes için hayırlı olsun.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: NikolaiS - 26 Nisan 2019, 13:24:30

Aktif olarak Türk Konsept altında yoluna devam eden bir 'çınar ağacı' var ve sizin potansiyel rakibiniz.
Klasik şeyler yerine bir şeyler getirmelisiniz ki oyuncularınızın kalma sebebi olsun.
Bir rakip her zaman iyidir, başarılar.

Sanırım bunu yanlış anlamışsınız. Başka sunucuların ts'sinde reklam yaparak bir yere gelemezsiniz.

Eren Sen

samp.nova-roleplay.com adresinden sunucumuza ulaşamıyorsanız, 51.255.99.28:7777 ip adresinden giriş yapmayı deneyiniz. DNS adresleri aktarılıyor herkes de gözükmeyebilir. Bilginize..

Specter

Alıntı yapılan: Dodo - 03 Mayıs 2019, 19:43:12

Alıntı yapılan: NikolaiS - 26 Nisan 2019, 13:24:30

Aktif olarak Türk Konsept altında yoluna devam eden bir 'çınar ağacı' var ve sizin potansiyel rakibiniz.
Klasik şeyler yerine bir şeyler getirmelisiniz ki oyuncularınızın kalma sebebi olsun.
Bir rakip her zaman iyidir, başarılar.

Sanırım bunu yanlış anlamışsınız. Başka sunucuların ts'sinde reklam yaparak bir yere gelemezsiniz.

Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok kendi gayretlerimizle yükselmek istiyoruz her konuda, reklam yapan kişilerin isimlerini öğrendim gerekli işlemler yapılacak.

Saygılarımla Specter...

twoground

Yaptığınız büyük bi ayıp,Safari Roleplay sunucusuna gelerek Nova Roleplay adına yapılan reklamlardan sıkılmış bulunmaktayız,discord adresine gelip düzgünce konuşmaya çalışıyoruz banlıyorsunuz yazıkkk.

Eren Sen

Alıntı yapılan: arasakabey - 03 Mayıs 2019, 19:49:13

Yaptığınız büyük bi ayıp,Safari Roleplay sunucusuna gelerek Nova Roleplay adına yapılan reklamlardan sıkılmış bulunmaktayız,discord adresine gelip düzgünce konuşmaya çalışıyoruz banlıyorsunuz yazıkkk.

Düzgünce konuşmaktan kasıtınız annemize sövmek ve sunucuya sövmek mi?

twoground

Alıntı yapılan: Eren Sen - 03 Mayıs 2019, 19:50:00

Alıntı yapılan: arasakabey - 03 Mayıs 2019, 19:49:13

Düzgünce konuşmaktan kasıtınız annemize sövmek ve sunucuya sövmek mi?

ANNEYE SÖVMEK Mİ?şaka gibi,aras akabey bi kere bilene ailevi küfür etmedim daha doğrusu küfür bilene etmedim sadece gelip konuştum ve sebepsizce banlandım şaka gibii.

J0K3R

Sezonluk sunucu olarak nitelendirebilirim. Kapanmadan önce de ismini vermek istemediğim sunuculara gidip, onları kendi sunucunuza çağırmıştınız. Tekrar aynı işlemleri yapıyorsunuz. Başka serverlerde reklam yaparak bir yerlere varamazsınız. Sunucuda oynayanlar zaten malum sunucunun banlı userleri.

Buzz

:D Sunucudaki bir arkadaşın çok crash yemesi üzerine, yönetim ekibindeki Eren adlı arkadaşa maplerden veya modellerden kaynaklanıyor olabilir dikkat edin dedim ve discorddan banlandım. Bunun öncesindede sebepsiz yere 4-5 kere sunucudan "atıp" kendiniz "çıktınız" biz atmadık diyorlardı. Banlanacak bir sebep göremiyorum ufacık eleştiri, hatta eleştiri değil öneriyi bile dikkate almayacaksanız sunucunun açık durması için bir sebep yok.

Eren Sen

Alıntı yapılan: Buzz - 04 Mayıs 2019, 14:56:09

:D Sunucudaki bir arkadaşın çok crash yemesi üzerine, yönetim ekibindeki Eren adlı arkadaşa maplerden veya modellerden kaynaklanıyor olabilir dikkat edin dedim ve discorddan banlandım. Bunun öncesindede sebepsiz yere 4-5 kere sunucudan "atıp" kendiniz "çıktınız" biz atmadık diyorlardı. Banlanacak bir sebep göremiyorum ufacık eleştiri, hatta eleştiri değil öneriyi bile dikkate almayacaksanız sunucunun açık durması için bir sebep yok.

Reklam yapman için geçerli bi sebep var ama değil mi?

Buzz

Alıntı yapılan: Eren Sen - 04 Mayıs 2019, 14:59:25

Reklam yaptığıma dair özelden kanıt atar mısın? Discordda aktif arkadaşlarım listesindeki kişilere her gün otomatik mesaj yolluyorum, başka sunuculara girip adamlara URL atmıyorum.  :@

kbrsev

Alıntı yapılan: Buzz - 04 Mayıs 2019, 15:34:41

Alıntı yapılan: Eren Sen - 04 Mayıs 2019, 15:33:51

Alıntı yapılan: Buzz - 04 Mayıs 2019, 15:01:39

Alıntı yapılan: Eren Sen - 04 Mayıs 2019, 14:59:25

Reklam yaptığıma dair özelden kanıt atar mısın? Discordda aktif arkadaşlarım listesindeki kişilere her gün otomatik mesaj yolluyorum, başka sunuculara girip adamlara URL atmıyorum.  :@

Özelden atmaya hiç gerek yok madem yapmadın bu ss'leri incele bakalım ne diyeceksin merakla bekliyorum URL'de atmıyorum dedin onada bak şimdi tüm ss'leri detaylıca incele. Bu yazışan bizim bir oyuncumuz bilginize..

Sizin "bir oyuncunuz" benim bayadır arkadaş listemde sunucuya girdim gözlemlerimi belirttim, buradan kişisel konuşmaları atmak yasak keşke özelden atsaydın.

Lütfen ileti kasmayınız, yaptınız eleştirinizi, cevap aldınız. Uzatmanın anlamı yok iyi günler :)
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2019, 17:35:49 Zoxy

Buzz

Oyuncuya şöyle yaz şunu vereceğim yazmak zor değil. Bu ssleride durduk yere sana atacak değil yorum yapıp sunucu kötülemeye uğraşacağına "BETA" lafının arkasına sığınmamaya çalış, iyi günler.

Zoxy

Kişisel mesajları paylaşmak yasak, devamı halinde gereken ceza verilecek.