GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2026, 22:57:57

K K

Başlatan TheLucifer, 03 Mayıs 2019, 19:17:14

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheLucifer

K K
Son düzenlenme: 03 Kasım 2019, 19:02:58 TheLucifer

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Herkus

Açıkca söylemek gerekirse bro 5 TL'ye değecek gibi değil yani biraz eksik kalmış

TheLucifer

Flash2024

Bunu Sana Linç Map Diyen Kişi Süper anlamında Değilde :) Başka Bir anlamda söylemiş Emeğine sağlık :) Başarılarının Devamını Dilerim

trabzon

Olmamış.Binanın kendisinden esinlenerek çalışma çıkartırsanız, sağlıklı ve hoş görünüm kazanır.

TheLucifer

Alıntı yapılan: Flash2024 - 04 Mayıs 2019, 12:02:41

Bunu Sana Linç Map Diyen Kişi Süper anlamında Değilde :) Başka Bir anlamda söylemiş Emeğine sağlık :) Başarılarının Devamını Dilerim
Teşekkür Ederim

TheLucifer

Alıntı yapılan: Silver - 04 Mayıs 2019, 12:20:57

Olmamış.Binanın kendisinden esinlenerek çalışma çıkartırsanız, sağlıklı ve hoş görünüm kazanır.
Pek Fazla Banka Binaları Yapmadığım İçin Özel Evler Çeteler Vs yapıyorum İlk Deneyimimdi.

trabzon

Alıntı yapılan: KodadıKosma - 04 Mayıs 2019, 13:06:05
Pek Fazla Banka Binaları Yapmadığım İçin Özel Evler Çeteler Vs yapıyorum İlk Deneyimimdi.

İlk deneyiminiz olabilir fakat, yazdıklarım arasından sâdece bunları kast etmedim. Çevreye duyarsız texture kullanılmış, fazlasıyla büyük alan seçilmiş, alan fazlasıyla büyük olmasıyla birlikte boş kalmış. Bu şekilde sâdece paylaşmış kabul edilirsiniz. Neden deniz feneri meselâ? Ne alâka.. Neden kırmızı tonlar? Açıkçası ben bu paylaşımı kullanabilecek birini hâyal edemiyorum. Zamanla kendinizi geliştirirsiniz umarım.

Tık
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2019, 13:31:30 Silver

Keanu

Çok gereksiz bir texture kullanılmış,ilk deneyimin olduğu belli zamanla gelişirsin :)

Redfield

Alan, seçilen konsept için fazla büyük ve gereksiz bir texture kullanımı var. Yine de emek vermişsin, ellerine sağlık.

TheLucifer

Alıntı yapılan: Lucifєr - 05 Mayıs 2019, 03:36:58

Alan, seçilen konsept için fazla büyük ve gereksiz bir texture kullanımı var. Yine de emek vermişsin, ellerine sağlık.
Teşekkür Ederim Fazla Banka Mapı Yapmadığım İçin Pek Tecrübem Yok.