GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] ~Preazy Roleplay~ #Retry <3

Başlatan LyriptooN, 01 Mayıs 2019, 13:10:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LyriptooN

İyi günler PawnoTurk ailesi, sizlere Preazy Roleplay'i birazdan tanıtacağım. Preazy Roleplay adı altında ki, kaliteli roller çevirebileceğiniz projemizi sizlere duyurmak istiyoruz.

Amacımız, SA:MP platformu üzerinde eşit,adaletli ve kaliteli rolleri çevirebileceğiniz bir sunucu profili. Bilgili, tecrübeli ve olgun admin&helper kadromuz ile siz değerli kullanıcılarımıza hizmet etmek için elimizden geleni yapmaya hazırız. Preazy Roleplay Amerika konseptli bir sunucudur. Sunucumuzun seviyesi medium olarak nitelendiriyoruz. Her ne kadar user belirlese de bu seviyeyi yazılı olarak belirtmek zorundayız.

LyriptooN ~ Proje Sahibi

JDM ~ Proje Geliştiricisi ~ Genel Sorumlu

+ Sunucunuz da AP var mı?
- Böyle bir şey söz konusu dahil olamaz. Yapımı halinde yaptırımlar uygulanır.
+ Yetkili kadrosu yeterince eşit ve adil mi?
- Bu konu hakkında şüpheniz olmasın. Hiçbir şekilde haksızlık, adaletsizlik v.b söz konusu bile olamaz.
+ Sunucu sezonluk mu?
- Sunucumuz hiçbir şekilde sezonluk değildir. Kapanması söz konusu bile değil.
+ Sunucu neden medium?
- Biz sadece belirtmek için medium olarak belirledik. Sunucunun seviyesini userler belirler.
+ Forum ne zaman açılacak?
- Gerekli işlemler yapıldıktan sonra forumumuz siz değerli kullanıcılarımıza sunulacaktır.

SA-MP: 2.59.119.218 [AKTİF]
Forum: Yakında [PASİF]
Discord: https://discord.gg/NhqfcV5
[AKTİF]

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

LyriptooN

Aktif Sistemler

Buzz

J0K3R

Sade ve hoş bir tanıtım. Renkler hoşuma gitti diyebilirim. Forumu umarım en kısa sürede açarsınız. İnceleme fırsatım oldu, sunucudaki birkaç user rol yapmak için her zaman yer arıyor. Bu güzel bir şey. Eşit ve adaletli olduğunuz sürece "Zor" diye bir şey kalmayacağına şüpheniz olmasın ;). Bol şanslar dilerim.

Buzz

Alıntı yapılan: J0K3R - 01 Mayıs 2019, 13:19:40

Sade ve hoş bir tanıtım. Renkler hoşuma gitti diyebilirim. Forumu umarım en kısa sürede açarsınız. İnceleme fırsatım oldu, sunucudaki birkaç user rol yapmak için her zaman yer arıyor. Bu güzel bir şey. Eşit ve adaletli olduğunuz sürece "Zor" diye bir şey kalmayacağına şüpheniz olmasın ;). Bol şanslar dilerim.

Klasik alıntı Hera modunu kullanarak açacaklar insanlar neden bu sunucuyu tercih etmeli tanıtımda böyle bir açıklama göremedim dolayısıyla böyle bir sunucuda oynamayı tercih etmem, rol seviyesinin yüksek olduğu sağlam bir developerin olduğu sunucuda oynarım.

J0K3R

Alıntı yapılan: Buzz - 01 Mayıs 2019, 13:25:03

Klasik alıntı Hera modunu kullanarak açacaklar insanlar neden bu sunucuyu tercih etmeli tanıtımda böyle bir açıklama göremedim dolayısıyla böyle bir sunucuda oynamayı tercih etmem, rol seviyesinin yüksek olduğu sağlam bir developerin olduğu sunucuda oynarım.

Kendi şahsi yorumunuz. Saygım sonsuz. Ben size bir şey demedim. Bu platformda kalite konusunda hiçbir sunucunun geçemeyeceği serverler de gördüm. User çekemedi kapattı gitti. Pawno'da tek bir edit yapmayıp çoğu sunucudan çok user çekmiş serverler gördüm. Şuan bile "TK" lı forumla bile ayakta duran sunucular var. Herşey mod demek değildir. Hera modu alıntı değilmiş gibi de yorum yapmazsanız mutlu olurum :)

LyriptooN

Alıntı yapılan: Buzz - 01 Mayıs 2019, 13:15:56

Zor.

Alıntı yapılan: J0K3R - 01 Mayıs 2019, 13:28:51

Kendi şahsi yorumunuz. Saygım sonsuz. Ben size bir şey demedim. Bu platformda kalite konusunda hiçbir sunucunun geçemeyeceği serverler de gördüm. User çekemedi kapattı gitti. Pawno'da tek bir edit yapmayıp çoğu sunucudan çok user çekmiş serverler gördüm. Şuan bile "TK" lı forumla bile ayakta duran sunucular var. Herşey mod demek değildir. Hera modu alıntı değilmiş gibi de yorum yapmazsanız mutlu olurum :)

İyi, kötü yorumlarınız için teşekkürler. Konuyu kirletmeye gerek yok, özelden tartışmanızı yapabilirsiniz. "Zor" diye bir şey yoktur. Çalışmamak ve başaramamak vardır.

Jack_Patrickson

Birliğimizin rollerden bir kare;
NOT: Discord sunucumuza gelmek istiyorsanız fotoğrafa tıklamanız yeterlidir. :serefe:

haroldjackson

Alıntı yapılan: Jack_Patrickson - 01 Mayıs 2019, 19:53:01

NOT: Discord sunucumuza gelmek istiyorsanız fotoğrafa tıklamanız yeterlidir. :serefe:

Komik sadece rol ss'i biraz sistem ss olsa olmazmı ama kendi kodladığınız. rol ss'i her sunucu'da var  :@

imza kalemle atılır

kbrsev

LyriptooN

Alıntı yapılan: Kaizenn - 01 Mayıs 2019, 23:19:17

Alıntı yapılan: Jack_Patrickson - 01 Mayıs 2019, 19:53:01

Komik sadece rol ss'i biraz sistem ss olsa olmazmı ama kendi kodladığınız. rol ss'i her sunucu'da var  :@

Konunun düzenleneceği zaten belirtildi. Ayrıca sistemlerin de. En azından çaba gösterip kendi elimizle bir konu tasarladık "çalıntı" konu tasarımı kullanmıyoruz.
Alıntı yapılan: kbrsev - 02 Mayıs 2019, 00:07:14

Konu tasarımı geliştirilebilir :)

Teşekkürler, konu tasarımı ve açıklama sistem v.b düzenleneceği ilk yorumda belirtildi.

nikobernoo

Secret

Konunuzun tanıtımı sade kırmızı renk pek hoş durmamış, klasikleşmiş açılıp kapanan sunuculardan olmamanız dileğiyle başarılar.

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

LyriptooN

Alıntı yapılan: niko.berno - 02 Mayıs 2019, 10:13:22

Başarılar

Teşekkürler dostum.
Alıntı yapılan: Cengo - 04 Mayıs 2019, 14:05:54

Tutmayacak neden ? LyriptooN bizim yönetim ekibimizdeydi..Rol bilgisine pek güvenmiyorum tabi bu benim şahsi görüşüm bazen iyi rol bazen kötü rol yapmıştır orasını bilmem ama benim her gördüğümde acemi bir roleplaycı gibiydi.Sistemlere gelirsek , Moon V0.1 modunu kullandıklarını tahmin ediyorum çünkü bizim modumuzdan çok memnundu.Benim eleştirim bu kadar ve projeyi kısa bir düşünceyle açmışsınız örnek vereyim.

-Kanka sunucu açak mı?
+Açak kanka tabi
-Mod varmı kanka?
+Hmm buluruz.
-Haa dur Moon modu vardı hemen alalım onu.
+Çok zekisin kanka.Hemen açalım.
-Konu?
+Ben yaparım
-İnşallah tuttururuz.

Öncelikle ben JDM dostum. Kişilerin rol derecesini yargılamak sizlere, bizlere düşmez. Rolünüzü çok övüyorsanız sizi de bekliyorum, beraber ortak rol yapalım. Mod kısmına gelirsek, Moon rpg ye hırsız mı demek istiyorsunuz? Çünkü mod bildiğim kadarıyla Moon rpg ye ait değil? Kısa bir düşünceyle açılmış olabilir. Önemli olan, yaptıklarımız ve yapacaklarımız. Yorumunuza bakacak olursak güzel işler yapıyoruz demektir. Yorumunuz için teşekkürler  :helal:
Alıntı yapılan: Secret - 04 Mayıs 2019, 17:56:28

Konunuzun tanıtımı sade kırmızı renk pek hoş durmamış, klasikleşmiş açılıp kapanan sunuculardan olmamanız dileğiyle başarılar.

Sade ve hoş olduğunu varsayıyoruz. Düzenleneceği belirtildi. Teşekkürler.

nikobernoo

Moon RPG modunu paylaşılmış olsa bile mod sahibinden izin alınmıştır. Eleştiri yapmak için saçma saçma neden arayan insanlar ne diyeyim boş insan.