GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

««• Lodos Gaming Hırsız Polis V4.0 #Yeniden •»»

Başlatan TURK1Y3, 04 Mayıs 2019, 21:15:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TURK1Y3

Flash2024

Alıntı yapılan: PhenoMapping - 04 Mayıs 2019, 21:42:01

Piyasadaki çoğu sunucudan daha başarılı ve deneyimli kadronuzla başarılı olacağınıza inanıyorum.

Teşekkürler. Emin ol öyleyiz Gerçektende. #Rez

Flash2024

Alıntı yapılan: Medcezir - 04 Mayıs 2019, 21:41:23

Eskiler unutulmaz. Başarılar dilerim yönetim ekibine kolay gelsin.

Teşekkür Kardeşim . unutulmaz ve yeniden eski ortam gelcek ! #Rez

Yapuva

Kardeş bune ya kurban olayım artık hep aynı modda sunucu açmayın artık yenilikci bir düşünceye sahip olun.
Yabancı sunucuları görünce gerçekten oturup ağlıyasım geliyor neden bizim insanlarımız farklı bir mod açarak yeniliklere yer vermiyorlar diye her baktığım CNR sunucu konsepti aynı YETER ARTIK NE OLUR YETER.

:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

HAYAT...

TURK1Y3

Alıntı yapılan: Yapuva - 04 Mayıs 2019, 22:07:52

Kardeş bune ya kurban olayım artık hep aynı modda sunucu açmayın artık yenilikci bir düşünceye sahip olun.
Yabancı sunucuları görünce gerçekten oturup ağlıyasım geliyor neden bizim insanlarımız farklı bir mod açarak yeniliklere yer vermiyorlar diye her baktığım CNR sunucu konsepti aynı YETER ARTIK NE OLUR YETER.

Bu konuda size hak veriyorum. Böyle olmamızın sebebi aniden benim haberim oldu ve oyuncularımızı kırmamak için acele ettik sunucu açtıktan sonra hep bir güncelleme içinde olacağız bunu anlayacağınızı düşünüyorum

Yapuva

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 04 Mayıs 2019, 22:12:47

Bu konuda size hak veriyorum. Böyle olmamızın sebebi aniden benim haberim oldu ve oyuncularımızı kırmamak için acele ettik sunucu açtıktan sonra hep bir güncelleme içinde olacağız bunu anlayacağınızı düşünüyorum

Nazik ve bir o kadar da tevazu şekilde cevap verdiğiniz için size müteşekkirim.
Sunucunuzdaki gelişmeleri en ön sıradan takip edeceğime emin olabilirsiniz en kısa zamanda açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum.  :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:  :kral: :kral:

HAYAT...

TURK1Y3

Alıntı yapılan: Yapuva - 04 Mayıs 2019, 22:15:58

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 04 Mayıs 2019, 22:12:47

Nazik ve bir o kadar da tevazu şekilde cevap verdiğiniz için size müteşekkirim.
Sunucunuzdaki gelişmeleri en ön sıradan takip edeceğime emin olabilirsiniz en kısa zamanda açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum.  :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:  :kral: :kral:

Anlayışınız için teşekkür ederim. Takipte kalın  :)

selomarley

şimdiden başarılar dilerim inşallah güzel olur

Lodos Gaming İp Adres: samp.lodos-hp.com:7777 - 77.83.201.229:7777(Aktif)

TURK1Y3

JudaX

Şahsi olarak tecrübeli ekipin alıntı mod kullanması beni şaşırtı.
Başarılar. ;)

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

ElChapo

TURK1Y3

Alıntı yapılan: JudaX - 04 Mayıs 2019, 22:42:26

Şahsi olarak tecrübeli ekipin alıntı mod kullanması beni şaşırtı.
Başarılar. ;)

Alıntı mod değil zaten bizim olan bir mod ve bunu yeniden ele alıp geliştirmek istiyoruz