GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

««• Lodos Gaming Hırsız Polis V4.0 #Yeniden •»»

Başlatan TURK1Y3, 04 Mayıs 2019, 21:15:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dogukan31

TURK1Y3

Flash2024

Herkese teşekkür ederiz. Sunucumuzun eski haline kavuşmasında yardımcı olan tüm oyuncularımızada.

FalafelÇorba

Bizlere destek çıkan herkeze sonsuz teşekkür ediyorum(z).

-H3R4

juqi

BETA Sürümüyle aktif edildi, giriş sağlamak için discord sunucumuza gelip gerekli bilgileri alıp sunucuya giriş sağlayabilirsiniz.

Flash2024

Akro

Akro

olgundemerkon

Bu Sunucuda Anadolu-hp iken Oynamaya Başlamıştım Çok Severim Sunucuyu Hayırlısıyla inşAllah  :helal:

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Medcezir

Alıntı yapılan: olgundemerkon - 05 Mayıs 2019, 17:48:43

Bu Sunucuda Anadolu-hp iken Oynamaya Başlamıştım Çok Severim Sunucuyu Hayırlısıyla inşAllah  :helal:
Eski ortamı inşallâh tekrar toplarlıcâğız. Yorumunuz için teşekkür ederim(z). Sunucu beta halinde açıktır. Giriş sağlamanız için discord adresmize gelerek sunucu giriş yapabilirsiniz.

Flash2024

Tarih Olarak Vermeyi Düşünmedik daha Discord Adresimizde Sunucumuzun Şifresi. Verilmiştir. Beta olarak Açık Oyuncularımıza. Halka açmayı Tahminen Yarın Olarak Düşünüyoruz. Bilgilendirme DİSCORD ADRESİNDEN Yapılacaktır. Tüm Oyuncularımıza Ve Güzel Yorumlarınız İçin Teşekkür Ediyoruz !!!  :kalp: :kalp:

Flash2024

İsmimin Kaldırılmasını Talep Ediyorum. Tüm Oyuncularımıza Teşekkürler. Projede artık yer almıyorum Herkese Başarılar Dilerim Umarım İstediğim Yerlere Gelir. Bu sunucu

TURK1Y3

Alıntı yapılan: Flash2024 - 05 Mayıs 2019, 19:31:03

İsmimin Kaldırılmasını Talep Ediyorum. Tüm Oyuncularımıza Teşekkürler. Projede artık yer almıyorum Herkese Başarılar Dilerim Umarım İstediğim Yerlere Gelir. Bu sunucu

İsminiz kaldırıldı. Yardımınız için teşekkür ederiz.