GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL]Moon Roleplay v1.5 [The Moon Shines Again]

Başlatan haroldjackson, 05 Mayıs 2019, 20:47:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haroldjackson

Merhabalar ben size ilk olarak kendim'den bahsedeyim ben Kaizenn (Onur) tanımayanız yoktur galiba Moon RP Server Owner arkadaşlar projemize bir kaç ay önce başladık ve hala devam etmekteyiz sunucumuzu bir kaç kere askıya aldık bazı geliştiricilerin ayrılması bırakmasından dolayı ama hiç bir zaman pes etmedik kürekle kaşıkla sürekli birşeyler yapmaya çalıştık ve hala yapıyoruz.Aklımızda asla kar amacı gütmeden para için sunucu açmak yerine sizleri eğlendirmek ve en iyi rol ortamını sunmak istiyoruz umarım sizi eğlendirmeyi başarırız.
En büyük amacımız, oyuna sıfırdan başlamak isteyen, farklı bir sunucu, farklı bir ortam arayan "umarım kapanmaz" düşüncesi ile başlanan her sunucunun kapanışıyla hevesi kursağında kalan bizler gibi oyuncu arkadaşlar için uygun zemini oluşturup, yeterli bir oyuncu kitlesine ulaşarak gerçekci ve ciddi bir rol ortamı oluşturmak mesleklere dalıp rol yapmak yerine sizlere mesleklerle rol yapma fırsatı duyuyoruz bazı admin ve oyuncularımıza bu desteği sağlıyoruz ve sürekli sağlıyacağız tekrar tekrar söyleyeyim bir haftalık bir sunucu değiliz ve asla olmayacağız.
Kaizenn (Onur) : Server Yönetimi Ve Proje Sahibi
(Batu Can): Server Yönetimi Ve Proje Ortağı
(Alper) :Pawn Coder  Helper disiplin Ve Yönetim
Dushko (Kaan)Yönetim Genel Birlik Y. ve Helper Disiplin

Forum:www.moonroleplay.com [Bakım]
Server:51.68.65.174:7777
Discord:https://discord.gg/HvuFqrJ

imza kalemle atılır

haroldjackson

imza kalemle atılır

J0K3R

Alıntı
Kilitli konularda yer alan eski açmış olduğunuz konudaki metin, grafik, sistem anlatımları, sistem görüntüleri vs. çalıntı, alıntı yapılması yasaklanmıştır. Yeni projenizi özgün bir şekilde duyurmalısınız

Hatırlatmak isterim.

haroldjackson

:flood:Alıntı yapılan: J0K3R - 05 Mayıs 2019, 22:10:18

Alıntı
Kilitli konularda yer alan eski açmış olduğunuz konudaki metin, grafik, sistem anlatımları, sistem görüntüleri vs. çalıntı, alıntı yapılması yasaklanmıştır. Yeni projenizi özgün bir şekilde duyurmalısınız

Hatırlatmak isterim.

Dostum şuanda yeni tasarım yapılıyor biraz bekler iseniz :)

imza kalemle atılır

Zeta

Alıntı
  • Kilitli konularda yer alan eski açmış olduğunuz konudaki metin, grafik, sistem anlatımları, sistem görüntüleri vs. çalıntı, alıntı yapılması yasaklanmıştır. Yeni projenizi özgün bir şekilde duyurmalısınız

Konu oluşturmadan önce bölüm kurallarını inceleyiniz. Kilit.