GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

««• Lodos Gaming Hırsız Polis V4.0 #Yeniden •»»

Başlatan TURK1Y3, 04 Mayıs 2019, 21:15:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TURK1Y3

Alıntı yapılan: DracDonix - 05 Mayıs 2019, 17:56:34

Tarih var mı yha  :allaalla:  :D

Şuan tarih belli değil ama en kısa süre içinde sıkıntısız açmayı düşünüyoruz.

AloneAnqel

juqi

Medcezir

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun, makamınız cennet, Hz. Muhammed komşunuz olsun, günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun, Ramazan-ı Şerifleriniz hayırlı olsun
Lodos Gaming

ByWolf

Starface

Cok sevdigim dostum ve abim emir ve server bey basarilar dilerim yonetim ekibine'de kolay gelsin. JoShePp

TURK1Y3

TURK1Y3

Alıntı yapılan: Starface - 06 Mayıs 2019, 06:49:49

Cok sevdigim dostum ve abim emir ve server bey basarilar dilerim yonetim ekibine'de kolay gelsin. JoShePp

Çok teşekkür ederiz.

TURK1Y3

Flash2024 Sunucudan çıkartılmıştır. Sunucu İp kısmında yazan bilgileri dikkate almayınız.

Matite

https://sampmobile.com
179.61.147.180:7777

TURK1Y3

TURK1Y3

@Yapuva nın imzasında yazan bilgi sahtedir İnanmayınız. Lodos Projesi Devam Etmektedir.

Ve bana atılan iftira tamamiyle yalandır.

Yapuva

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 06 Mayıs 2019, 15:05:15

@Yapuva nın imzasında yazan bilgi sahtedir İnanmayınız. Lodos Projesi Devam Etmektedir.

İmzayı yönetim uyardığı için kaldırdım yalan söyleyecek kadar kalitem düşük birisi değilim samp.exe programını açtığımda böyle bir mesaj karşıma çıktı inkar ederek siz yalancılık yapmış oluyorsunuz.  :@@

HAYAT...

TURK1Y3

Sizin nasıl biri olduğunuzu tanıyoruz @Yapuva .
Bu arada her yazılana inansaydık ortada kimse kalmazdı.

SAMP Hostname kısmı uzun olsaydı Anadolunun asıl kapanış sebeplerini de yazardık da herkesin bilgisi olurdu
Son düzenlenme: 06 Mayıs 2019, 16:17:28 TURK1Y3

Medcezir

Alıntı yapılan: Yapuva - 06 Mayıs 2019, 16:09:00

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 06 Mayıs 2019, 15:05:15

İmzayı yönetim uyardığı için kaldırdım yalan söyleyecek kadar kalitem düşük birisi değilim samp.exe programını açtığımda böyle bir mesaj karşıma çıktı inkar ederek siz yalancılık yapmış oluyorsunuz.  :@@
Samp.exe'yi actığın zaman karsına ne cıkıyorsa iletine yazıyormusun sen?
Son düzenlenme: 06 Mayıs 2019, 16:31:11 Medcezir