GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay™ ~ Türk Konseptinde Yeni Evre! [0.3DL]

Başlatan Specter, 19 Haziran 2018, 18:32:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

No-Name

Alıntı yapılan: kbrsev - 04 Mayıs 2019, 15:35:48

Alıntı yapılan: Buzz - 04 Mayıs 2019, 15:34:41

Alıntı yapılan: Eren Sen - 04 Mayıs 2019, 15:33:51

Alıntı yapılan: Buzz - 04 Mayıs 2019, 15:01:39

Alıntı yapılan: Eren Sen - 04 Mayıs 2019, 14:59:25

Alıntı yapılan: Buzz - 04 Mayıs 2019, 14:56:09

:D Sunucudaki bir arkadaşın çok crash yemesi üzerine, yönetim ekibindeki Eren adlı arkadaşa maplerden veya modellerden kaynaklanıyor olabilir dikkat edin dedim ve discorddan banlandım. Bunun öncesindede sebepsiz yere 4-5 kere sunucudan "atıp" kendiniz "çıktınız" biz atmadık diyorlardı. Banlanacak bir sebep göremiyorum ufacık eleştiri, hatta eleştiri değil öneriyi bile dikkate almayacaksanız sunucunun açık durması için bir sebep yok.

Reklam yapman için geçerli bi sebep var ama değil mi?

Reklam yaptığıma dair özelden kanıt atar mısın? Discordda aktif arkadaşlarım listesindeki kişilere her gün otomatik mesaj yolluyorum, başka sunuculara girip adamlara URL atmıyorum.  :@

Özelden atmaya hiç gerek yok madem yapmadın bu ss'leri incele bakalım ne diyeceksin merakla bekliyorum URL'de atmıyorum dedin onada bak şimdi tüm ss'leri detaylıca incele. Bu yazışan bizim bir oyuncumuz bilginize..

Sizin "bir oyuncunuz" benim bayadır arkadaş listemde sunucuya girdim gözlemlerimi belirttim, buradan kişisel konuşmaları atmak yasak keşke özelden atsaydın.

Lütfen ileti kasmayınız, yaptınız eleştirinizi, cevap aldınız. Uzatmanın anlamı yok iyi günler :)
SA-MP sunucuları bölümünde atılan iletiler sayılmıyor. İyi günler.

hinbo24

Alıntı yapılan: No-Name - 04 Mayıs 2019, 17:58:56

Alıntı yapılan: kbrsev - 04 Mayıs 2019, 15:35:48

Alıntı yapılan: Buzz - 04 Mayıs 2019, 15:34:41

Alıntı yapılan: Eren Sen - 04 Mayıs 2019, 15:33:51

Alıntı yapılan: Buzz - 04 Mayıs 2019, 15:01:39

Alıntı yapılan: Eren Sen - 04 Mayıs 2019, 14:59:25

Alıntı yapılan: Buzz - 04 Mayıs 2019, 14:56:09

:D Sunucudaki bir arkadaşın çok crash yemesi üzerine, yönetim ekibindeki Eren adlı arkadaşa maplerden veya modellerden kaynaklanıyor olabilir dikkat edin dedim ve discorddan banlandım. Bunun öncesindede sebepsiz yere 4-5 kere sunucudan "atıp" kendiniz "çıktınız" biz atmadık diyorlardı. Banlanacak bir sebep göremiyorum ufacık eleştiri, hatta eleştiri değil öneriyi bile dikkate almayacaksanız sunucunun açık durması için bir sebep yok.

Reklam yapman için geçerli bi sebep var ama değil mi?

Reklam yaptığıma dair özelden kanıt atar mısın? Discordda aktif arkadaşlarım listesindeki kişilere her gün otomatik mesaj yolluyorum, başka sunuculara girip adamlara URL atmıyorum.  :@

Özelden atmaya hiç gerek yok madem yapmadın bu ss'leri incele bakalım ne diyeceksin merakla bekliyorum URL'de atmıyorum dedin onada bak şimdi tüm ss'leri detaylıca incele. Bu yazışan bizim bir oyuncumuz bilginize..

Sizin "bir oyuncunuz" benim bayadır arkadaş listemde sunucuya girdim gözlemlerimi belirttim, buradan kişisel konuşmaları atmak yasak keşke özelden atsaydın.

Lütfen ileti kasmayınız, yaptınız eleştirinizi, cevap aldınız. Uzatmanın anlamı yok iyi günler :)
SA-MP sunucuları bölümünde atılan iletiler sayılmıyor. İyi günler.

Güldüm şuan :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:

pAwnstein

Konu tasarimini begendim. Uzerinde ugrasilmis, yazilanlar gayet aciklayici. Sistemsel olarak zayif kalinsa bu sekilde bir yukun altina girilecegini dusunmuyorum. Guzel bir sunucu olacak gibi. Basarilar dilerim, bi ara ugrayacagim.

Docendo discimus.

Specter

Alıntı yapılan: J0K3R - 04 Mayıs 2019, 11:20:47

Sezonluk sunucu olarak nitelendirebilirim. Kapanmadan önce de ismini vermek istemediğim sunuculara gidip, onları kendi sunucunuza çağırmıştınız. Tekrar aynı işlemleri yapıyorsunuz. Başka serverlerde reklam yaparak bir yerlere varamazsınız. Sunucuda oynayanlar zaten malum sunucunun banlı userleri.

Biz insanlara bir söz verdik gerekirse kendi kendimize rol yaparız, sunucu açık kalacaktır, reklam konusuna gelirsek haberimiz yoktu, yapan kişiye gerekli ceza verildi, sunucumuzda oynayan kişiler "malum sunucunun" haksızlıklarından bıkıp gelmiş arkadaşlar, teamspeakte bulunsaydınız biraz gözatsaydınız anlardınız.

Saygılarımla Specter...

Specter

Alıntı yapılan: pAwnstein - 05 Mayıs 2019, 13:20:04

Konu tasarimini begendim. Uzerinde ugrasilmis, yazilanlar gayet aciklayici. Sistemsel olarak zayif kalinsa bu sekilde bir yukun altina girilecegini dusunmuyorum. Guzel bir sunucu olacak gibi. Basarilar dilerim, bi ara ugrayacagim.
Alıntı yapılan: Lucifєr - 05 Mayıs 2019, 13:15:46

Başarılar.

Teşekkürler, sistemler V1 güncellemesiyle yavaş yavaş güçlenecektir.

Saygılarımla Specter...

hinbo24

Sunucu Modu Çok güzel Sistemlerde Öyle ellerinize sağlık :helal: :helal: :helal:

Jarveus

Öncelikle emniyeti düzeltmeli. Onun dışında Eren iyi bir kardeşim severim. Başarılı olmasını da isterim.

kbrsev

Alıntı yapılan: Jarveus - 06 Mayıs 2019, 15:49:13

Öncelikle emniyeti düzeltmeli. Onun dışında Eren iyi bir kardeşim severim. Başarılı olmasını da isterim.

Unutuluyoruz sanki Atalay abi?  :D

Jarveus

Alıntı yapılan: kbrsev - 07 Mayıs 2019, 12:05:00

Nova kadrosunda olduğunu yeni fark ettim len TSde bakmamışım

hinbo24

Alıntı yapılan: Jarveus - 07 Mayıs 2019, 13:06:21

Alıntı yapılan: kbrsev - 07 Mayıs 2019, 12:05:00

Nova kadrosunda olduğunu yeni fark ettim len TSde bakmamışım

:helal: :helal: :helal: :helal:

hinbo24

hinbo24

Murat Çınar

Criminals Gaming
2019 Veda