GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Via Roleplay - via-roleplay.com - Yakında Aktif

Başlatan `Dystopian, 06 Mayıs 2019, 21:50:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

`Dystopian

HostName: Via Roleplay | www.via-roleplay.com | Beta V1.1
Address:  samp.via-roleplay.com
Players:  0 / 100
Ping  42
Mode:  V:RP 1.01
Language: Turkish/TR

Hedefimiz
SA:MP Roleplay piyasasında eskiden sıkça ana tercihimiz olan ancak şimdilerde yerini Medium RP konseptinin aldığı, gerçek roleplay hissini doruklarına kadar yaşatan Hard RP konseptini uyandırmaktır. Uzun soluklu ve başarılı bir sunucu olma hedefimiz, sağlam taştan duvarlar ve sıkı bir temel üzerine kurulu olmalıdır ki böyle bir disiplin ve oynanış hissiyatı ancak Hard RP ile verilebilir. Biz buna inanıyor ve bu yolda bu inanç ile emek veriyoruz. Roleplay'ın Keyfini Çıkarın.

Biz sadece oyuncu çekmek adına yapılan OOC çekilişleri, hediyeleri ve bonusları pek sevmedik. Sevemeyiz de çünkü konseptimiz ve hedefimiz ile zıt yönde olan bir fikir. Biz oyuncuların da içerisinde bulunduğu yasal piyango sistemimizle her hafta bir şanslı bilete ödül vermeyi planlıyoruz. Bunu oyun içi sistemimizle detaylandırarak, hiç bir OOC kalıntısı bırakmamayı planlıyoruz. Daha bir çok kolda, yoğunluğumuzun ve oyun akışımızın IC olarak işlendiğini göreceksiniz.
AP Karşıtı Yönetim Ekibi

Aramıza Katılın
Forumu erkenden oyuncu erişimine açtığımızı belirtmiştik. Ekonomi, legal & illegal düzeni, oyun kuralları, oluşumlar gibi unsurları oyuncuların da katılabileceği bir yapılandırma süreci ile düzenlemeyi planlıyoruz. Dolayısıyla projenin temelinde yöneticilerin olduğu kadar oyuncuların da emeği bulunacağını söyleyebiliriz. Fakat bunun ortak eğlence için yapıldığını unutmayın. Kimseye bu konuda yaptıkları yardım için rolsel imtiyaz verilmeyecektir. Oyuncularımızdan herhangi maddi bir beklentimiz yok. Projeye destek olmak için şimdiden forumda yerinizi alın ve yapılandırmaya dahil olun!

Via Roleplay Yönetimi
Uzun süreli Roleplay tecrübesinden oluşan bir fikir için bir araya geldi. Tabii ki bizim de oynarken fazlasıyla yakındığımız konular vardı. Bunlardan en adaletsiz olanı, kuşkusuz Adminpower isimli kötü lanettir. Biz buna sonuna dek karşıyız. Geliştirici ekibin sunucu oyunmodundaki fazla detaylı titizliği ile Adminpower ihtimali sıfıra indirgenmiştir. İster sunucu sahibi ister bir başka yönetici, Adminpower yapmak istese bile yapamayacaktır. Bu sistemsel olarak da engellenmiş, deneyen kişiler itiraz hakkı verilmeden sunucudan uzaklaştırılacağı üzere bilgilendirilmiştir.

Sunucu içersindeki saygı
Adminlerimizden, helperlerimizden, developerlerimizden, forum görevlilerimizden oluşan takım yani Via Roleplay Yetkili Ekibi son derece düzenli bir sistemle nitelikli insanlar tarafından oluşturulmuştur. Nitelik derken, şundan bahsediyorum. Egosundan sıyrılmış, oyun içi üstünlük sağlamayı hedeflemeyen, maddi kazanç için değilde eğlence ve zevk için işini yapan ve bir o kadarda tutkulu demek istiyorum.

AP'ye hayır
AP bildiğiniz üzere Admin Power demek yani Admin'in oyunculara karşı üstünlük sağlaması. Yetkili sistemimizi Developer ve Management ekibi olarak hiç bir yetkilinin (RCON) özel şifre girmedikçe AP yapmaya hakkı yok. Kısaca EŞİTSİZLİĞE SON!,

Oyun Modu & Konsept
Oyunmodumuz ve sistemlerimiz konusunda başlangıçtan itibaren şeffaf olmayı amaç belirledik. Oyunmodumuz Impact RP isimli bir oyunmodu temel alınarak kurulmuştur. Sayısız ekleme ve çıkarma ile mod yalın ve temiz bir kullanım sunabilecek şekilde geliştirilmiştir. Elbette ki modumuzda bazı alıntılar olacaktır. Bu tamamen kullanıcı deneyimini arttırmak ve rolden alınan keyfi yükseltmek amacıyla olacaktır. Dinamik Ar-Ge bölümümüz ile kullanıcı isteklerine sistem büyüklüğüne göre 1 ila 14 gün arasında hızlı bir cevap verilecektir. Çok istisnai durumlar olmadıkça da sunucu bakım moduna alınmayacak, güncellemeler oyuncu sayısının neredeyse 0 olduğu saatlerde gerçekleştirilecektir.

• Developers
Dystopian ( Kurucu & Yönetici )
pAwnstein ( Geliştirici )

• Yetkililer
Akro ( Webmaster & Oyun İçi Yetkili )
System32 ( Oyun İçi Yetkili )
YunusEmre ( Oyun İçi Yetkili )

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.

Son düzenlenme: 11 Mayıs 2019, 19:11:40 `Dystopian

`Dystopian

Alıntı yapılan: V:RP - V1.R0.13.1 | 27 Nisan 2019

+ Modda genel temizlik yapıldı, geliştirme süreci başlatıldı.
+ Moddaki gereksiz ayrıntılar silindi. (NPC'li Tren Sistemi vs.)
+ Moda oyun-içi kayıt özelliği getirildi.
+ OOC Market ve VIP sistemi eklendi.
+ Araç içi konuşma eklendi.
+ Yönetici labeltag'i eklendi. Admin sisteminde iyileştirmeler yapıldı.
+ Eski textdrawlar temizlendi. Yenileri eklendi.
+ Motor komutu yeniden yazıldı.

Son düzenlenme: 08 Mayıs 2019, 16:19:46 `Dystopian

benlexa

pAwnstein

Docendo discimus.

viathegod32

developer & producer

benlexa

Focus

Şeytana Şükür!

Redfield

`Dystopian

`Dystopian

Forum sitemize kayıt olarak yerinizi kapabilirsiniz. Üyelikler 24 saat içerisinde kabul edilmektedir.

ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ

Bizde geri vites yok! Gerekirse ilerden döneriz.

-Via Roleplay - Game Admin YunusEmre

Son düzenlenme: 07 Mayıs 2019, 14:05:05 By.Yunus
Expert Graphic Designer | www.theyunusemre.net

Conversable

Alıntı yapılan: By.Yunus - 07 Mayıs 2019, 13:43:38

Bizde geri vites yok! Gerekirse ilerden döneriz.

Ahahahahaa, uzun zamandır gülmüyordum teşekkür ederim şablon sözlerine göre :D :kahkaha:

404 Found

Cengo

Pek iç açıcı değil , tutmayacağını düşünüyorum ve bunu eleştiri olarak yapıyorum , yönetim ekibiyle bir kavgam yok ama artık Rina / Safari / Novelty varken bu sunucular tutmaz , şahsen kendi sunucumda artık çekmiyor o kadar güncelleme yapmamıza rağmen.

`Dystopian

Alıntı yapılan: 404 Found - 07 Mayıs 2019, 15:38:11

Başarılar.

Yorumunuz için teşekkürler.
Alıntı yapılan: Cengo - 07 Mayıs 2019, 15:47:24

Pek iç açıcı değil , tutmayacağını düşünüyorum ve bunu eleştiri olarak yapıyorum , yönetim ekibiyle bir kavgam yok ama artık Rina / Safari / Novelty varken bu sunucular tutmaz , şahsen kendi sunucumda artık çekmiyor o kadar güncelleme yapmamıza rağmen.

Öncelikle eleştiriniz için teşekkür ederim(z). Açıkça biz sizin gibi düşünmüyoruz, düşünmediğimiz için bu sunucuyu açıyoruz. Ayrıca diğer sunuculardan farklı bir sunucu olacağına'da inanıyoruz. Gerek admin ekibi gerek oyuncu kadrosu ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Sunucunun tutması pek önemli değil öyle 200 / 300 kişilik bir sunucu olmazsa hiç üzülmeyiz. 30 Kişi bile olsa güzel ve sağlıklı roller yapılabilinir. Yani burada anlatmak istediğim şey emin olmadan hiç bir şeye cevap vermemeniz. Tekrardan yorumunuz için teşekkür ediyorum, iyi forumlar dilerim.