GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Via Roleplay - via-roleplay.com - Yakında Aktif

Başlatan `Dystopian, 06 Mayıs 2019, 21:50:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

`Dystopian

No-Name

Sezonluk. Yönetimdekilerden birisi alıntı modun kendilerine ait olduğunu söyledi. Büyük ihtimal bu sunucuda da öyle yapılacak. Umarım bu düşüncemi boşa çıkarırsınız.

Cengo

Güncellemeler iyi ama dediğim gibi tutacağını sanmam,başarılar dilerim.

`Dystopian

Alıntı yapılan: No-Name - 07 Mayıs 2019, 18:39:18

Sezonluk. Yönetimdekilerden birisi alıntı modun kendilerine ait olduğunu söyledi. Büyük ihtimal bu sunucuda da öyle yapılacak. Umarım bu düşüncemi boşa çıkarırsınız.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. Oyun Modu & Konsept kısmını okusaydınız  " Oyunmodumuz Impact RP isimli bir oyunmodu temel alınarak kurulmuştur. " yazısını görmüş olurdunuz. Kendimize ait olduğunu söylemedik, size kim söyledi ise bana özel mesaj olarak ismini yazmanız yeterli olur. Sezonluk sunucu diyorsunuz ben buna katılmıyorum. Sunucuyu ayakta tutmak için elimizden gelenin fazlasını yapmak için çabalıyoruz. Tekrardan yorumunuz için teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: Cengo - 07 Mayıs 2019, 18:44:12

Güncellemeler iyi ama dediğim gibi tutacağını sanmam,başarılar dilerim.

Tekrardan yorumunuz için teşekkür ederiz, tutup-tutmayacağını zaman gösterecektir, 30 kişi olsa bile sunucuyu açık tutmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız, değerli oyuncularımız için her şeyi yapmaya razıyız.

benlexa

Güncellemeler yakında duyurulacak, çok güzel gidiyor. Ayrıca PD ve Medical rolleri için sistemler eklendi. Her şey sizin için! :)

Jarveus

Başarılı olabilir. Çok zor değil sadece düzgünce yönetim sağlamak lazım sunucuya. Temelden başlayarak yükselmeyi denerse güzel olabilir sunucuları. Modu desteklemiyorum. Southcentral yada sağlam bir Horizon alt yapısını editlemek çok iyi olurdu. Editlemek derken sadece isimleri değiştirmek değil panel,textdraw,doyaloglar,renk kodları bunların hepsinin değişmesi gerekirdi. Mantıklı olabilir dediğim gibi yaparlarsa. Başarılar :)

`Dystopian

Alıntı yapılan: Jarveus - 11 Mayıs 2019, 18:49:21

Başarılı olabilir. Çok zor değil sadece düzgünce yönetim sağlamak lazım sunucuya. Temelden başlayarak yükselmeyi denerse güzel olabilir sunucuları. Modu desteklemiyorum. Southcentral yada sağlam bir Horizon alt yapısını editlemek çok iyi olurdu. Editlemek derken sadece isimleri değiştirmek değil panel,textdraw,doyaloglar,renk kodları bunların hepsinin değişmesi gerekirdi. Mantıklı olabilir dediğim gibi yaparlarsa. Başarılar :)

Değerli yorumun için teşekkürler, 3 hafta kadar modu geliştiriyoruz. Her hangi bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Yinede öneriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim(z), iyi forumlar.

`Dystopian

Proje kısa süreliğine pasife alındı, tarafımca tekrardan aktif edilecektir.
-Via Roleplay ( Proje Sahibi )