GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

««• Lodos Gaming Hırsız Polis V4.0 #Yeniden •»»

Başlatan TURK1Y3, 04 Mayıs 2019, 21:15:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

diverse

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

TURK1Y3

Flash2024

HeartS

Ufak bir karakter düzeltiminiz olması gerek. Başarılar

TURK1Y3

Alıntı yapılan: Flash2024 - 08 Mayıs 2019, 16:01:38

TUTMAZ .. Başarılar

Eski yaptığınız güzel yorumlarınızı delete ederseniz sevinirim.

Flash2024

Ben Varken ki Sözler TURK1Y3 'Bey Aşağalamak Yada İtici sözler kullanmam. Platformu kirletmek istemem :) Sizi değil yani platformu :D Ben olmayınca TUTMAZ işte :D Adamları alıpta bir çarede olmaz

Excision

Alıntı yapılan: Flash2024 - 08 Mayıs 2019, 17:14:42

Ben Varken ki Sözler TURK1Y3 'Bey Aşağalamak Yada İtici sözler kullanmam. Platformu kirletmek istemem :) Sizi değil yani platformu :D Ben olmayınca TUTMAZ işte :D Adamları alıpta bir çarede olmaz
bu nasıl bir kafa kardeş ? forumdan soğutuyorsunuz

Medcezir

Alıntı yapılan: Flash2024 - 08 Mayıs 2019, 17:14:42

Burdaki tüm oyuncular 2016'dan beri var. Şunu sormak isterim, Sen kimsin? bunu açıkla bana

TURK1Y3

Lodos Gaming tarihince sunucuda düzgünce bi yetki de durmadın 1 ay kısa süreli bir sahip oldun sonra tartışmadan çıkıp gittin kendini Lodos Gaming Kurucusu ilan edip oyuncuları Lodos Gaming adı ile topladın. Bana bir kere bile haber vermeden işler çevirdin. Hostname kısmına iftira hakaret ve Proje İptal diyerek oyunculara sahte bilgi verdin. Yalanlarını dolanlarını bu sunucudan çek Ferhat efendi.

Sadece reeliz diye sana hiç bir şey demedim kavga etmedim ama bitti bundan sonra gerçek yüzünü göstereceğim.

Tartışma içerikli yorum değildir. Sadece oyuncularımıza doğru bilgileri aktarıyorum iyi forumlar.
Son düzenlenme: 08 Mayıs 2019, 17:39:20 TURK1Y3

juqi

Alıntı yapılan: heartizm - 08 Mayıs 2019, 16:35:43

Sunucunu açık tut uğrayacağım. Korkma girmicem uzaktan erişim  :helal:

HeartS

Alıntı yapılan: Pesimist - 08 Mayıs 2019, 18:07:34

Hergün başkasının kucağındasın, laf var icraat yok. Kıskanmaktan başka birşey yapmıyorsun...

Medcezir

Alıntı yapılan: heartizm - 08 Mayıs 2019, 18:37:00

Hergün başkasının kucağındasın, laf var icraat yok. Kıskanmaktan başka birşey yapmıyorsun...
Bunu gerçekten senmi diyorsun? Sunucunuz düştüğü zaman "çekemiyorlar" demeyin. rahat durmayana rahat vermezler. Kendini daha fazla rezil etmennin alemi yok sunucu yönet. Millete özene özene özünü kaybediyorsun be " heartizm".

Flash2024

Ooo Vay canına sahte bilgiymiş :D Makina bilgilerini ve H.tabı habersiz üstüne geçiren TURK1Y3 Söylüyor bunu :D ve beni her dakka arayan ferhat RPG Açıcaz yanımzıda olman lazım mapper olarak diyen TURK1Y3 :D Vay canına Sonrada Ferhat niye böyle konuşuyor dersin. Hainlik kötü birşeydir. unutma

HeartS

Alıntı yapılan: Medcezir - 08 Mayıs 2019, 19:02:52

Alıntı yapılan: heartizm - 08 Mayıs 2019, 18:37:00

Bunu gerçekten senmi diyorsun? Sunucunuz düştüğü zaman "çekemiyorlar" demeyin. rahat durmayana rahat vermezler. Kendini daha fazla rezil etmennin alemi yok sunucu yönet. Millete özene özene özünü kaybediyorsun be " heartizm".

Oof Mehmet oof. .pwn için yalvardığın günleri unutma. Kanıtlar hala var ;)