GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

1881 Role Play - Zevkin Doruklarında!

Başlatan 1881RolePlay, 10 Mayıs 2019, 15:44:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murat Çınar

Anlatım Sade Ve Güzel Başarılar Dilerim

Criminals Gaming
2019 Veda

1881RolePlay

@Murat Çınar

Yorumunuz için teşekkür ederim, sadelikten yanayız.

1881RolePlay

Tester ekibi başvuruları açılmıştır, detayları discorddan öğrenebilirsiniz ilginiz alakanız için teşekkür ederiz!

Cengo

Tüm iletileri teker teker atmayın toplu atın , tanıtımm kurallarını okudum ibaresini koymuşsun ama pek okumamış gibisin :) 1881 ile sunucu açmanız benim açımdan saçma olmuş.Tutmayacağına eminim her sunucuda olan sistemler mevcutç

1881RolePlay

@Cengo

Yorumunuz için teşekkürler, sistemler aynı olsada rollere özen göstereceğimizden eminiz.

Cengo

Alıntı yapılan: 1881RolePlay - 10 Mayıs 2019, 23:34:58

@Cengo

Yorumunuz için teşekkürler, sistemler aynı olsada rollere özen göstereceğimizden eminiz.

Peki , her başarılar dileyen kişileri tek ileti altında topla konun kilitlenebilir/uyarı alabilirsin.

Gogh

Ryroz

Dwain

Alıntı
Arkadaşlar şahsen yüksek derecede Atatürkçü olduğum için Atatürkün doğum tarihi ile ilgili bir isim koymak istedim, umarım beni yanlış anlamazsınız. Sadece sevgi ve saygı çerçevesinde koyulmuş bir sunucu isimidir asla ama asla dalga geçilme tarzı bir şeyle karşılaşmadık, karşılaşmayız inşallah prim diyenler elbet olacaktır biz bu işi prime dökmeye değilde içten sevgimizle geldik. Oyuna neden yansıttınız derseniz ise içimden bu şekil bir şey yapmak geldi daha güzel ve daha hoş olduğunu düşünüyorum herhangi bir küçümseme dalga geçme durumları asla ve asla yoktur.

ŞaHSeN YüKseQ DeRCeDe Atatürkçüyüm.

Spetsnaz!

DC linkiniz perte çıkmış, konu tasarımı güzel. Başarılar.

MeaV

Sade tanıtım. Mükemmel isim. Benim fazla kullanmadığım Medium RP. Başarılar...

diverse

Başarılar diyeceğim fakat neresine desem bilemedim, tanıtım birazcık hoş fakat eğer pawn'dan anlamıyorsanız bu işe girmeyin derim iyi günler dilerim.. :hayir:

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Jarveus

Milli ve genel toplum değerlerini öne çıkarıp sunucuyu dikkat çeken bir yer hâline getirmek.. başarılar.

AnadoluGaming