GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

MultiPlayer Ajansı (Transfer , Bırakma & Atılma , Eleştiri)

Başlatan Jarveus, 10 Mayıs 2019, 21:23:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Alıntı yapılan: wildclaWZ - 11 Mayıs 2019, 23:08:24

https://i.resimyukle.xyz/dxCdSL.png HD

Zahmet etmeseydiniz boyamak silmek ile isteseydiniz ya? ;)

Ben istemedim Dystodan. Kendisi yapmış benimle alakası yok.

Medcezir

Buzz

Alıntı yapılan: Medcezir - 12 Mayıs 2019, 00:12:51

Gerçekmi bu yoksa tröl'mü?

Gerçek, zaten belliydi. Creationda yaptıklarından yola çıkarak biliyoruz.

Cruza

Alıntı yapılan: Dodo - 11 Mayıs 2019, 21:48:26

Birbirlerine arkadan ana bacı giren kişilerin aynı ekipte bile isteye, transfer edilerek bulunması saçmalığı. Yüzsüzlük değil de nedir ? :D

Geçmişte yaşanan kişisel olaylar ekibe yansıtıldığı zaman ekip olamazsın. İnsanlar konuşarak anlaşıp, problemlerini ortadan kaldırabilirler. Transfer olayı işin geyiği, yüzsüzlükse bizim tek yüzsüzlüğümüz bu olsun sizinkilere girersek sabaha kadar muhabbet uzar.  :allaalla:

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Medcezir

Jarveus

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Cruza - 12 Mayıs 2019, 00:33:28

Birbirlerine arkadan ana bacı giren kişilerin aynı ekipte bile isteye, transfer edilerek bulunması saçmalığı. Yüzsüzlük değil de nedir ? :D

Geçmişte yaşanan kişisel olaylar ekibe yansıtıldığı zaman ekip olamazsın. İnsanlar konuşarak anlaşıp, problemlerini ortadan kaldırabilirler. Transfer olayı işin geyiği, yüzsüzlükse bizim tek yüzsüzlüğümüz bu olsun sizinkilere girersek sabaha kadar muhabbet uzar.  :allaalla:

Peki, başarılar. Kişisel sorunlar sunucunuzu bitirmez inşallah. Ekibinizin çoğunu tanıyorum. Çoğuna yönetimlik yaptım. Çoğunu tanıdım. Tanıdığım kadarıyla o sunucu iç sıkıntılardan büyük zarar görecek. Kendi ekibimde de bu var. Çözmek zor iş kolay gelsin şimdiden.

Henkai

Uzun zaman sonra buralarda anılmam güzel. Teşekkürler Jarveus, sen de olmasan bizim vaktimiz nasıl geçecekti?  :D 9 senedir bu platformdayım, şu an SA:MP ortamı vasat durumda ilerlemeye devam ediyor. Tek temennim böyle devam etmemesi... :)

5YPEXE

Alıntı yapılan: Buzz - 12 Mayıs 2019, 00:30:48

Alıntı yapılan: Medcezir - 12 Mayıs 2019, 00:12:51

Gerçekmi bu yoksa tröl'mü?

Gerçek, zaten belliydi. Creationda yaptıklarından yola çıkarak biliyoruz.

ii dedin qraL

NikolaiS

Fena bir dedikodu yuvası olmuş buralar, kendisine hiçbir şekilde yakıştıramadığım birinin ve asla olmaz dediği kişiyle ortak yürüdüğünü görünce iyice dedikodunun sınırlarına ulaştım.
Yeni haberleri takip ediyorum.

Cruza

Alıntı yapılan: Dodo - 12 Mayıs 2019, 08:59:35

Alıntı yapılan: Cruza - 12 Mayıs 2019, 00:33:28

Peki, başarılar. Kişisel sorunlar sunucunuzu bitirmez inşallah. Ekibinizin çoğunu tanıyorum. Çoğuna yönetimlik yaptım. Çoğunu tanıdım. Tanıdığım kadarıyla o sunucu iç sıkıntılardan büyük zarar görecek. Kendi ekibimde de bu var. Çözmek zor iş kolay gelsin şimdiden.

Kişisel sorunlar ortadan kalktı, iç sıkıntıların olmaması için admin sayısı düşürüldü. Çözmek zor değil sadece yanlış çözüm yolları uyguluyorsunuz. Teşekkürler.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Jarveus

Alıntı yapılan: NikolaiS - 12 Mayıs 2019, 11:37:29

Fena bir dedikodu yuvası olmuş buralar, kendisine hiçbir şekilde yakıştıramadığım birinin ve asla olmaz dediği kişiyle ortak yürüdüğünü görünce iyice dedikodunun sınırlarına ulaştım.
Yeni haberleri takip ediyorum.

Herkes kendiyle yüzleşmeli. Arkadan konuşmaya gerek kalmaması için dedikoduyu ortadan kaldırmak için gerçekliğe önem veren bir konumuz var. Takipleriniz için çok teşekkürler.

Edit ; ilk sayfadaki haberleri takip edelim.
Son düzenlenme: 12 Mayıs 2019, 15:34:42 Jarveus

twoground

Güzel bi konu olmuş transfer,bırakma,ayrılma vs. baktıkça niyeyse seviniyorum.

Jarveus

Alıntı yapılan: arasakabey - 12 Mayıs 2019, 19:16:39

Güzel bi konu olmuş transfer,bırakma,ayrılma vs. baktıkça niyeyse seviniyorum.

Teşekkürler , elimden geldiğince sizi sevindirmeye çalışıyorum.

GÜNCELLEME ; Konu düzenleri değişti. Gece tekrar değişimi olacak estetik katılacak. YENİ haberler eklendi. İlgili mesaj dizi için ×
https://www.pawnoturk.com/forum/genel-bilgi-paylasimi/samp-sunuculari-ajansi-(transfer-birakma-ayrilma)/msg101612/#msg101612
Son düzenlenme: 12 Mayıs 2019, 20:40:09 Jarveus

santiagocss