GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Roleplay ~ yn-gaming.net

Başlatan CaLderoN, 02 Mart 2017, 23:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sweezy

Eskisi gibi uzun serüvenli olması dileğiyle, başarılar.  :kalp: :helal:

Yeni Nesil

Yorum atan, destek olan herkese teşekkürler iyi ki varsınız.  :kalp:

Ön yetkili başvurularımız açıldı.

İlgili Konu

Unknown

Sunucu'nun tutacağını düşünüyorum, efsane bir geri dönüş olacak.

01.06.2019 www.yn-gaming.net  :kalp:

alamora

dillimore founder.

Levent13

MehmetDmr

Joker

Alıntı
Sunucunuz henüz proje halindeyse tanıtım konunuzu sunucu hakkında güncel bilgiler vererek aktif tutmanız gerekmektedir. Ayrıca sunucunuzun aktiflik durumunu konunuz içinde güncel olarak bildirmelisiniz, mesela sunucunuz kısa süreli kapandıysa konuda bunu belirtmelisiniz. Aksi taktirde konunuz kilitli konular bölümüne taşınır. Konu sahibi bölüm yöneticisiyle iletişime geçtiği taktirde konu tekrar kilitsiz bir şekilde SA-MP Sunucuları bölümüne taşınabilir.

Kural ihlalinden dolayı kilitlenmiştir.

open.mp Turkey Department Manager

Joker

Konu, konu sahibinin isteği ile tekrardan aktif edilmiştir.

open.mp Turkey Department Manager

Yeni Nesil

~ Yaralanma ve İlk Yardım Sistemi ~

Alıntı
Canınız 0'a indiğinde sistemsel olarak yaralanmış olursunuz. Yaralandığınızda zorunlu olarak yaralı animasyonu uygulanıyor ve 180 saniyelik bir bekleyiş süreniz oluyor.

Alıntı
Yaralı süreniz boyunca dokunulmaz oluyorsunuz ve bir sağlık görevlisi veya oyuncunun size ilk yardım yapmasını bekliyorsunuz.

Alıntı
Eğer kimse size ilk yardım uygulamazsa ağır yaralı olarak ambulans tarafından hastaneye taşınmış var sayılıyorsunuz.
Bu durumda son 60 dakikayı unutuyorsunuz ve eğer varsa silahlarınıza el konuluyor. Tedavi süresinden sonra taburcu oluyorsunuz.

Alıntı
İlk yardım kiti marketlerden alınabilir. Bir oyuncu üstünde sadece 1 tane kit taşıyabilir. Araç bagajı ve raflara kit konulabilir.
İlk yardım kiti yerde yaralı olan kişilerin ayağa kalkması veya canı 100'den az olan kişilerin veya kendi canını 100 yapmak için kullanılabilir.

Alıntı
İlk yardım işlemi 15 saniye sürer, bu süre sonunda yaralı kişi ayağa kalkar ve hareket edebilir hale gelir. Ancak kişi tam olarak iyileşmemiştir.
Yaralı olma durumu devam eder ve isminin üstünde *Yaralı* yazar. Tedavi olmak için hastaneye gitmesi gerekir. Tedavi olmadan silah kullanamaz.

Alıntı
Hastanede tedavi noktasında /tedaviol komutu kullandığında 15 saniyede tedavi işlemleri gerçekleşir ve taburcu olur.

Alıntı
Son olarak yaralı kişilerin tedavi olmadan hapse atılamayacağını söyleyerek tanıtıma noktayı koyalım.

Secret

Kulağa hoş gelen bir sistem heyecanla 1 haziranı bekliyoruz. #returnyng

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Yeni Nesil

NikolaiS

Yaralı ile neden paramedik üyeleri ilgilenmiyorda böyle bir şeyi sisteme bağladınız?
Yaralı olan kişi paramedik ile olan rolünden sonra paramediğin komutu beraberinde iyileştirilse ROL kavramından çok daha iyi olacaktır. Böylelikle paramedik üyelerine söz kalmıyor çünkü sistem yapıyor.
Umarım dikkate alırsınız çünkü sistemin yaptığı iş hazıra konmaktır direkt, bu da roleplaye uymaz.

Jarveus

Alıntı yapılan: NikolaiS - 19 Mayıs 2019, 11:53:03

Yaralı ile neden paramedik üyeleri ilgilenmiyorda böyle bir şeyi sisteme bağladınız?
Yaralı olan kişi paramedik ile olan rolünden sonra paramediğin komutu beraberinde iyileştirilse ROL kavramından çok daha iyi olacaktır. Böylelikle paramedik üyelerine söz kalmıyor çünkü sistem yapıyor.
Umarım dikkate alırsınız çünkü sistemin yaptığı iş hazıra konmaktır direkt, bu da roleplaye uymaz.

Sizin böyle bir sisteminiz olmasa da oyuncularınız

sistemleri kullanıp rol yapmıyor. Ayrıca siz de role uymayan çok şey var sesimizi çıkarınca bilmiyorsun öyle değil demekten başka bir şey demiyorsunuz.

Edit ; yuvadan çıkta rol yapmayı ve rol çeşitliliğini öğren.

Yeni Nesil

Alıntı yapılan: NikolaiS - 19 Mayıs 2019, 11:53:03

İlk yardım sadece paramedik tarafından yapılan bir şey değil, öğrenilebilen herkes tarafından uygulanabilen bir durum. Kullanılan ilk yardım sonucu yaralı kişi iyileşmiyor, hastaneye nakli için gerekli durumu sağlıyor, ilk yardım yaralıyı iyileştirmek için yapılmaz. İlk yardım nedir onu bir araştırsanız iyi olur. Ayrıca ROL kavramını nerenizle tarttığınızı bir gözden geçirin isterseniz. Agresif savunmalara girmek istemiyorum o yüzden eleştri yaparken yazdıklarınızı bir gözden geçirin derim.

Şunu da bırakayım işinize yarar belki.