GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF] Genesis Roleplay - genesis-republic.com - Republic of Genesis [0.3DL]

Başlatan Joker, 04 Mayıs 2019, 15:20:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Bende SF'de adminlik yaptım ama örnek verebileceğim bir sürü forum konularım , politikalarım , PD konuları , GOV konuları olmak üzere hep özgün oldum. Atlantis Roleplay forumundan hepsine ulaşabilirsiniz. Ekipçe ve kendi yazdığım konulara. Teşekkürler bu nazik yorumun için Akın ama orada ki konuların benzerlerini değil kendi konularını orada görmek isterdim.
Son düzenlenme: 12 Mayıs 2019, 16:59:38 Jarveus

Tao

Alıntı yapılan: Jarveus - 12 Mayıs 2019, 16:55:39

Bende SF'de adminlik yaptım ama örnek verebileceğim bir sürü forum konularım , politikalarım , PD konuları , GOV konuları olmak üzere hep özgün oldum. Atlantis Roleplay forumundan hepsine ulaşabilirsiniz. Ekipçe ve kendi yazdığım konulara. Teşekkürler bu nazik yorumun için Akın ama orada ki konuların benzerlerini değil kendi konularını orada görmek isterdim.

Atladığınız bir durum var, bu server diğer serverlar ile aynı işleyişe sahip değil, farklı bir konusu ve farklı bir konsepti var ki bütün düzenlemeler oyun açıldıktan sonra işleyişe göre ilerliyecek, o yüzden başlangıçta temel olarak özgün olmasa bile işleyişi gördükten sonra gerekirse kurallar tekrardan yazılır.
Değerlendirmenizi dikkate alacağız.

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Jarveus - 12 Mayıs 2019, 16:16:40

Evet , şimdi modu da gördüm yorumumu yapıyım. Öncelikle BİLARDO sistemi efsane. Futbol sistemi bir iki tık altında.Textdrawlar güncellenseydi hoş olurdu. Eklenmesi gereken şeyler vardır elbette ama şuanlık oynanabilir olarak niteliyorum ayrıca dövüş diye nitelendirilen "brawl" rolleri içinde iki güzide sistemleri mevcut. Yönetim kadrosu @Joker hariç ciddden yabancı konsept konusunda bana göre kötüler. Doğruları konuşmak gerek. Safari dışında yöneticilik yapmamış bir ekipten bahsediyoruz burada kimleri kast ettiğim aşikar. Forumda ki konularına baktım Safariyle aynı şekilde sistem oturtmaya çalışıyorlar. Etkisinden çıkamamışlar ve kötüledikleri Safarinin yaptığı şeyleri kopyalıyorlar. Yönetimsel konular haricinde nadide bir eser gibi okunacak hikayeye sahipler.Rol yaparken farklı bir ortam olduğu çok belli oluyor. Bu arada sunucu açılmadı ama rol de yaptık. :) En fazla bu kadar objektif olabildim sadece gördüğümü söyledim. Hala bilardo sistemi için oynarım diyorum..

Değerli yorumların için teşekkürler, ekip arkadaşlarım cevaplamış ama kendimce bir cevap vermek istiyorum.
Yabancı konsept - Türk konsept ayrımını saçma buluyorum, birini yapan ötekini de en az onun kadar yapabilir diye düşünüyorum. Şahsen onlarca küçük-büyük farklı sunucularda oynadım. İnsanların kendini yakın bulduğu karakter konseptlerini daha iyi role yansıtabildiğini gördüm. Bir kişi kendini Türk karakter canlandırırken iyi hissediyorsa, Türk karakter canlandırmalı, veya aksi bir durumda yine aynı şekilde kendini yakın hissettiği karakterle rol yapmalı diye düşünüyorum.
Sunucunun mantığı SA:MP Türkiye ortamında pek görülmeyen Global konsept. Her ırka, her millete kucak açmış bir ülkeden bahsediyoruz. Tabii bunların belli başlı kuralları var.
Ayrıca, forumda gördüğünüz hangi konulara ithafen bunları söylediniz onu bilmiyorum ama, sunucunun yönetimini sunucunun asıl sahipleri olan oyunculara bırakmak tüm yönetim ekibinde ilke edilmiş halde. Bunu çok yerde görebileceğinizi düşünmüyorum, RP olayını yaklaşık 6 aydır tamamen bırakmışken bu projeyi görür görmez dönmeme sebep olduğuna göre, bende bir şeyler uyandırdı. Umarım olumlu fikirlerin sunucu açılınca artar. Bunu görmek beni cidden mutlu edecektir.
Bu arada, bilardo sistemi cidden lit. xd

Mamii

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Cruisade

Başarılar Giray, nasıl bir yapıda olduğunu bildiğim için bu sunucuya seni seven, kararlarını kimsenin hakkına girmeden verdiğini bildikleri için gelecek olan çok. Top sende

Cruza

Alıntı yapılan: Cruisade - 14 Mayıs 2019, 02:30:37

Başarılar Giray, nasıl bir yapıda olduğunu bildiğim için bu sunucuya seni seven, kararlarını kimsenin hakkına girmeden verdiğini bildikleri için gelecek olan çok. Top sende

Güzel yorumun için teşekkürler.

since 2008

hoopdedik

Cruza

since 2008

darkshadow

Tao

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

AnadoluGaming

Alıntı yapılan: Lekarz - 14 Mayıs 2019, 20:44:27

İlk sistem tanıtım videomuz yayınlandı! Çok yakında sizlerleyiz...

Video biraz daha düzenli olabilirdi, bir de mod bana pek iç açıcı gelmedi el ile tutulur bir kaç tane sistem var sadece, inşallah açıldığında her şey güzel olur.
Son düzenlenme: 15 Mayıs 2019, 00:20:48 AnadoluGaming

Cruza

Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 14 Mayıs 2019, 23:59:48

Alıntı yapılan: Lekarz - 14 Mayıs 2019, 20:44:27

İlk sistem tanıtım videomuz yayınlandı! Çok yakında sizlerleyiz...

Video biraz daha düzenli olabilirdi, bir de mod bana pek iç açıcı gelmedi el ile tutulur bir kaç tane sistem var sadece, inşallah açıldığında her şey güzel olur.

Yorumunuz için teşekkürler, daha çok farklı konseptimize odaklandık.

since 2008