GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Pars-Diğer Mapperlere Gönderme

Başlatan ParsMapping, 16 Mayıs 2019, 17:49:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ParsMapping

Alıntı yapılan: xT_9000 - 16 Mayıs 2019, 20:38:25

Bana birileri gelip şu mantığı açıklasın.

Tamam birader çok iyi map yapıyor, çok iyi interior tasarlıyor, çok iyi boru diziyor olabilirsin. Ama bunların hepsini yapmak sana bir başkasının map konusunda " yav kardeşim bu ne mapı bırak sen a**" gibi yorumlar yapmaya veya ima etmeye hak vermez.

En başından soruyorum en zirvede olsanız bile sizin düşünceleriniz bir taraka benzemiyorsa neye yarar? İstersen önüme burj khalifa'ı diz?

Siz-biz Türklerin derdi bu işte.
Bir başkasının yaptığı şeyde illa ki kötü yön bulunacak, yüzüne vurulacak, la hayırdır sen kimsin de bunu yapıyorsun gibisinden laflar ima edilicek, 10 tl vereyim sen bu işi bırak denilecek.

Kimse alınmasın gücenmesin ama bu durum kesinlikle böyle.
Siz ne zaman yapıcı-ilham verici yorumlar yaparsanız karşınızdan da öyle güzel yorumlar alırsınız.
3-5 herifin " oo kardeşim mapı yapıyorsun yıkıyorsun ortalığı-sen bir numarasın üstüne sinek konduranın b*kunu skym" gibi övgüler bizlerin gözlerini karartmasın.

Kimseye veya birine laf sokma amacım yok ama genel durumda böyle. Bu laflar edildiğinde susarsam eğer üç gün sonra bu cesareti bulan arkadaşlar gelir benim kapımı da çalar.

O yüzden bırakın milleti istediği gibi yapsın, ister enb kullansan ister başka bir şey sadece "YAPSIN" bu sokuk türkiye samp'ına en güzel hediyeyi bıraksın. Sadece oynamasın kod yazsın map yapsın veya başka bir şey ama yeter ki yapsın.

*Milleti yargılamadan kendimize bakalım, ders çıkaralım. Soralım kendimize hangimizin sapı daha büyük?

Teşekkürler.  :serefe:

Kıymetli dostum bugune kadar kimseyi aşşalamadım ben bu camiada lakin adam yaptıgı mapı parayla satıyor bari değecek birşey olmalıydı değilmi ?  yukarıda yazdıklarımdan batıcı,iğneliyici ne anladınız anlamıyorum sadece mod varken haritanız tam anlamıyla harita olmaz dedim bu kadar zoruna gitmesin kimsenin. Hiç bir zaman en büyük benim demedim aksine WUPS vardı WUPS saygı duydugum tek üstad türkiyede hatta ona bakarak başladım texture kullanmaya bırakmasaydı şüphesiz tek başına o olurdu.

Ben gayet dostane yazdım yazıyı bu kadar debelenmeyin

Dostoyevskii

Mod meselesini fazla kafana takma bence, sadece ışıklandırma ve gölgelendirme ekliyor modlar textureleri 4k yapmıyor
Mod kapalıyken:

Mod açıkken:

Kraus

Kişisel, konu dışı tartışma içeren iletiler temizlendi; bu tür tartışmaları bu bölümde yaparak kirlilik yaratmayınız.
Son düzenlenme: 16 Mayıs 2019, 20:59:04 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Enkei

Konuya müdahil olmayı hiç istemezdim ancak dayanamayıp birkaç söz eklemek istiyorum.

Alıntı

Öncelikle bundan başlayalım. Sizin yaptığınız haritaları beğenir, çalışmalarınızı taktir ederdim. Ancak bu konu ve altına yapmış olduğunuz yorumlar en son mapimi 6-7 sene önce yapmış olmama rağmen beni bile rahatsız etti. Kendinizle çelişerek, veyahut insanları ezerek bir şeyler kanıtlayamayacağınızı düşünüyorum.

Çünkü insan kendini kanıtlamaya yaptığı eylemlerden, davranışlarından başlar. Bulunduğumuz platformu gözümüzde hepimiz zamanında çok büyüttük, ancak dışarıdan bakan bir insan için bunlar hiçbir şey ifade etmiyor. O yüzden onun texture'ı, onun borusu, bunun evi derken birbirimizi hırpalamaya daha doğrusu birbirimizi hor görmeye hiç gerek yok.

Burası özgür bir platform olduğu için "kralı gelsin" gibi söylemlere de gerek yok. Burada kimse kral değil, herkes eşit ve özgürce yaptığı çalışmaları insanlara sunup kendini geliştirmenin peşinde. Sizin de bu tarz düşüncelerinizden arınıp kendi işinize odaklanmanızı tavsiye ederim.

İyi akşamlar dilerim.
Son düzenlenme: 16 Mayıs 2019, 21:12:26 Marionetta

Locosynacdicate

*Milleti yargılamadan kendimize bakalım, ders çıkaralım. Soralım kendimize hangimizin sapı daha büyük?

Benim sapım daha küçük olsun yeter ki ortam gerilmesin. Kardeş kardeş map yapalım hepimizin mapı birbirinden güzel olsun. Bilen bilmeyene öğretmen olsun. Dostluk ve muhabbet daîmi olsun.

xT_9000

Alıntı yapılan: Locosynacdicate - 16 Mayıs 2019, 21:06:19

Benim sapım daha küçük olsun yeter ki ortam gerilmesin. Kardeş kardeş map yapalım hepimizin mapı birbirinden güzel olsun. Bilen bilmeyene öğretmen olsun. Dostluk ve muhabbet daîmi olsun.

Olay bu ya reyiz. Birilerine bir şey aktarmadigin sürece en iyi map yapan sen ol ne işine yarayacak?
Ben diyor muyum benim eğitim videolarım var 10k izlenmeli :D
Sizin neyiniz var  :hayir: ve neden yok :uzgun:

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

Kraus

Konuda sadece eleştiri yapılmış ve eleştiri de insanlara bir şeyler öğretir. Eğitim videolarının evet bir şeyler öğrettiği doğrudur ancak yapılan yanlışlar üzerinde etkili olduğu söylenemez. Bu noktada yapılan eleştiriler de önemli. Herkesin kişisel görüşü, sevdiği renkler, tasarlamalar, hayal güçleri farklıdır ancak herkes de görüşünü belirtmekte eleştiri yapmakta hürdür. Bunun diğerlerini ezmek ya da kendini yüceltmek olarak değerlendirilmesini doğru bulmuyorum, kişisel bir görüş sadece ve güzel bir dille belirtilmiş. Abartmanız çok yersiz.
(konu içeriğinden bahsediyorum)
Son düzenlenme: 16 Mayıs 2019, 22:19:21 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

alicaliskan

Rahatsız edici bir konu.Egolar Başkalarını ezerek asla yücelmez yazısını kişisel ileti olarak koyupta kendi egonu yapman zaten ayrı bir ironi.Maplerin güzel olabilir fakat kişiliğin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Benim için bir zamanlar saygı duyduğum bir abi olarak kalacaksın artık.Aynı saygıyı artık bekleme.

No-Name

xT_9000 sen nasıl bir kralsın?  :helal:

Joker

Alıntı yapılan: xT_9000 - 16 Mayıs 2019, 20:12:42

Gereksiz takıntılar, zevk ve renkler tartışılmaz. Sana güzel gelen başkasına gelmeyebilir o yüzden takmayın böyle şeyleri. Nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar.
Sonuçta rockstar için map yapmıyoruz burada %100 gerçekçi olacak :allaalla:

open.mp Turkey Department Manager

Medcezir

Alıntı yapılan: ParsMapping - 16 Mayıs 2019, 20:42:16

Özür dilerim çalışmalarına bakmadan yorum yapmışım simdi çalısmalarına baktımda muhattabım olamazsın :)
Kralın gelsin :)

raptores16

Meyve veren ağaç taşlanır kral, bak Safari Roleplay'i örnek vermek istiyorum onlarca kurnaz laf atarken adam sallamadan yoluna devam ediyor. Burada akla şu gelir it ürür kervan yürür hesabı, burda 3-5 çaylağın lafını ciddiye alıyosan sana da ayıp, dün saygı duyuyormuşta bugün duymuyormuş off çok üzüldü şimdi Pars'ta böyle oldu diye(!) Bir tane eğitim videon yok diyen şahısa sorarım, verdiği ücretsiz haritalarla size eğitimi vermişti ama sen bişey anlamamışsın o ayrı, karakter eğitimini iyi anlayamamışsın. Şu konuda ne var sanki adam kendisini seven sayanlar için Map yapımındaki hataları vs. anlatmaya çalışmış sana dokunan ne onu anlayamadım. Bakın boş eleştiri yapan şahıslar, bu adam sizin desteğinizle para kazanmadı, desteğinizi çekmenizle de para falan kaybetmez. Yalnızca bazı değerli kardeşlerimizin sevgisini kazandı onların da hala gönlünde siz rahat olun onlar nankör değiller, abi yap bir harita diyen kardeşlerimiz, ücretsiz haritasını alan kardeşlerimiz hep değerini bilirler. Ulan konuya yorum olarak başkalarının mapına saygı duyulması gerektiğini düşünüyorsun, gevşek gevşek yorum yaparak adamın maplar hakkındaki düşünce ve öngörüsüne saygı duymuyorsun bu nasıl bir çelişkidir? Sen kimsin kendini Pars ile kıyaslıyorsun, sen kimsin diyorsun? Ben söyleyeyim üst üste 2 sezon en iyi mapper (başka forum da ayrıca birincilik), Roleplay sunucularında aktif yöneticilik ve birçok harita tasarımı yapmak, istekleri karşılayıp ücretsiz harita tasarımı yapmak, platformda yüzlerce kişinin sevgisini kazanmak, haritaların gerçekteki halini oyuna tasarlamak ve daha birçok şey  yahu ben sana soruyorum sen kimsin?

xT_9000

Pars kralin konularından başkasına yorum yapmayan bir kral daha :dans:
Sen karakterin ne olduğunu çok iyi biliyorsan gel biraz bana da öğret kral, ama hayat dersi istiyorsan ben eline vereyim protezi o sana öğretir  :serefe:
Boş ego kaldıracak durumlar için konuşmayın realist olun

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

raptores16

Başka konulara yorum yapmamışsın demişsin evet doğrudur, diğer konularda bazılarına kemik atmayı sevmem fazla havlıyorlar, Pars'ın konularında bulunmazlar diye yorum yapayım dedim ama buraya da gelmişler ne yaparsın işte :)

5YPEXE

Yorumlara göz gezdirdim biraz, bazı arkadaşlar yapıcı eleştirilerde bulunmuş, bazı arkadaşlar durumun rağbetini anlatmış fakat gözüme çarpan ufacık bir yer var: ParsMapping adlı kişiyi ben tanımam, etmem. Maplerine bakarım, güzelse güzel derim kötüyse kötü der geçerim fakaaaat çıkıp da birine herkes yerini bilsin, herkes şöyle yapsın, herkes böyle yapsın dendiği zaman hiç hoş olmuyor. Keza ben bu kişiyi tanımamama rağmen "Enler" yarışmasında oy verdiğimi hatırlıyorum ve bakıyorum ki gerçekten oy dahi hak etmemiş. İnsanları yaptığı maplerle rencide edemezsin, bu nasıl bir üsluptur? Onlar yerini bilmeyecek, sen yerini bileceksin. Belki de o laf attığın kişiler seni enler yarışmasında birinci yaptı. Belki de seni seven insanları bu tarz kelimelerinle sana karşı olan sevgilerini bitirdin.
Alıntı
Özür dilerim çalışmalarına bakmadan yorum yapmışım simdi çalısmalarına baktımda muhattabım olamazsın :)
Kralın gelsin :)

Bu nedir yahu allah aşkına? Ne sanıyorsun sen kendini, map kralı vs. mi? Burada bir "mapper" olarak bende map yapıyorum fakat hiçbir insanı yaptığı maplerle rencide etmiyorum. Kişiyle kavgan dahi olsa bile bu şekilde hiçbir insanı gömemezsin. Gerçekten gözümde yeteri kadar düştün Pars. Sana oy attığıma da o kadar pişmanım ki..

Şunu da eklemek istiyorum, her insan bir işe 0'dan başlar. Zamanında bende hiçbir şey bilmiyordum. Bir çok kişiye sorarak öğrendim. İnsanlar sana bir şey soruyor, sen ileride bu sordukları soruları başlarına kakıyorsun. Gerçekten çok yazık.
Son düzenlenme: 17 Mayıs 2019, 15:40:32 5YPEXE