GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 18:24:54

Pawn - Bütün Sistemlerim

Başlatan İbrahim Halil Güler, 17 Mayıs 2019, 16:11:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İbrahim Halil Güler

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, yazdığım/yazacağım veya arşivde bulduğum sistemlerimi, tek tek bu konu altında birleştirip arşivi genişleteceğim. Amacım toplu halde görünen sistemlere kolayca erişim sağlayarak işinizi görmektir. Ek olaraktan altta bulunan sistem başlıklarına tıklayarak sistemlere erişim sağlayıp, detaylı işlevlere/bilgiye ulaşabilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkür eder, iyi günler dilerim.

-SİSTEMLER-

Sistem Açıklaması : Sistem hakkında bilgi verecek olursak sistemdeki komutları kullanarak oyuncuyu Los Santos ve San Fierro'ya ışınlayabilirsiniz, ancak komutları kullanabilmek için Rcon Login girişi yapmak zorundasınız. Sistem kodlarından örnek alınarak teleport bölgeleri genişletilebilir. İyi kullanımlar dilerim.

Sistem Açıklaması : Sistem hakkında bilgi verecek olursak sistemdeki komutları kullanarak dinamik bir şekilde sunucunuz da istediğiniz bölgeye ev ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz evlerin içeriklerini, fiyatını vesaire değiştirebilirsiniz. İyi kullanımlar dilerim.

Sistem Açıklaması : Sistem işleyişine gelirsek ''/petshop'' komutunu her hangi bir yerde kullanarak sistem menüsüne ulaşabilirsiniz. 6 tür hayvanımız bulunmaktadır balığından tut papağan'a kadar satılmaktadır. Bu hayvanlar efsunlu hayvanlardır. Neden mi ? Çünkü 1-1000 arası para vermekte ve aynı zaman da 20 - 100 arası armor gücü vermektedir. İlerleyen günlerde daha fazla eklenti eklenebilir, teşekkürler. İyi kullanımlar.

Sistem Açıklaması : Bu sistem sayesin de uçak ile bulunduğunuz bölgeye yardım paketi bırakılıyor ve dört farklı silah elde edebiliyorsunuz. Silahlarımız şu şekilde "MP5-DEAGLE-RIFLE-PISTOL" silahlar random bir şekilde verilmekte. Yardım paketinden silah alabilmek için "C" tuşu veya mouse sol tuşu ile alabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz, şimdiden kullanacak arkadaşlara hayırlı olsun. İyi forumlar dilerim...

Xchatt

Emeğine sağlık dostum , paylaşım için teşşekürler  :evet:

Sa-Mp 2014-2020

Prisoners

Ellerine Sağlık dostum, Paylaşım için Teşekkürler :)

NikolaiS

Son 2 sistem iyi fakat baştaki ilk iki sistem her yerde bulunabilen bir sistem.
Emeğinize sağlık, başarılar.

Cruza

Paylaşım için teşekkürler.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

FalafelÇorba

Ryroz

Paylaşım için teşekkürler.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Unknown