GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

MultiPlayer Ajansı (Transfer , Bırakma & Atılma , Eleştiri)

Başlatan Jarveus, 10 Mayıs 2019, 21:23:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

No-Name

Atalay Bey'den beklenilen bir konu. Mantıklı ve güzel olmuş. Ara sıra bakıyorum yeni haber falan var mı diye.

5YPEXE

volitina

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Zeta - 14 Mayıs 2019, 22:15:24

Alıntı yapılan: Horizon - 14 Mayıs 2019, 18:37:30

Alıntı yapılan: Dodo - 14 Mayıs 2019, 17:54:23

Dedi Safari tarihinin en APci ve torpilci A6sı

en APci ? Hahahaha, Alperenin ve Enesin evleri en güzel yerlerdeyken ben hiç bir zaman kendime çıkar sağlayacak bir taşıma yapmadım.
Soy Rezidans'a Alperen izin verdi yaptık parasını Enes ile bölüştük.
Eski A4 Cihan'ın evi objelerle kaplıydı, bunu yapan da Alperen kendisi çok iyi bilir.
Kimse bana AP yaptın demesin, benim yaptığım APler en fazla hapisten çıkarmak ya da ışınlanmaktır, hapisten çıkarmayı hepiniz bir şekilde birisini ikna ederek yapıyorsunuz, ışınlanmayı biraz aykırı kullanmış olabilirim ama BU EN APCİ kavramına girmez.
Gece Buğra abiniz aduty geçip hile kullanıp kızları gezdirirken aklınız neredeydi, tabii siz taraflı olmayı da çok iyi bilirsiniz, onlarca şikayetime rağmen hiç bir şey yapmayan Alperen bana gelip burada adamlık dersi de vermesin.
Dinime küfür eden müslüman olsa.

Bi kere benim evim en güzel yerde değildi tamammı  :dur:  :anons:  :elsalla:

enes, eczaneyi werin protestosunu hatırlatma krdsm

Cruza

Alıntı yapılan: Deimos - 17 Mayıs 2019, 20:25:08

en APci ? Hahahaha, Alperenin ve Enesin evleri en güzel yerlerdeyken ben hiç bir zaman kendime çıkar sağlayacak bir taşıma yapmadım.
Eski A4 Cihan'ın evi objelerle kaplıydı, bunu yapan da Alperen kendisi çok iyi bilir.
Kimse bana AP yaptın demesin, benim yaptığım APler en fazla hapisten çıkarmak ya da ışınlanmaktır, hapisten çıkarmayı hepiniz bir şekilde birisini ikna ederek yapıyorsunuz, ışınlanmayı biraz aykırı kullanmış olabilirim ama BU EN APCİ kavramına girmez.
Gece Buğra abiniz aduty geçip hile kullanıp kızları gezdirirken aklınız neredeydi, tabii siz taraflı olmayı da çok iyi bilirsiniz, onlarca şikayetime rağmen hiç bir şey yapmayan Alperen bana gelip burada adamlık dersi de vermesin.

Ahahaha @Zeta :D :D

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Jarveus

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 17 Mayıs 2019, 16:11:54

Bana biraz fazla Roleplay odaklı gibi geldi. :D

Arada HP haberleri de mevcut.

Alıntı yapılan: No-Name - 17 Mayıs 2019, 15:57:38

Atalay Bey'den beklenilen bir konu. Mantıklı ve güzel olmuş. Ara sıra bakıyorum yeni haber falan var mı diye.

Teşekkürler. Yeni haberler yeni konsept ile birlikte geldi :)

DUYURU :

Yeni konseptimiz Sunucu Tanıtım & Eleştiri Videoları eklendi! Videolara ulaşmak için şu mesaja yönlenmeniz yeterli :)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

https://www.pawnoturk.com/forum/genel-bilgi-paylasimi/samp-sunuculari-ajansi-(transfer-birakma-ayrilma)/msg101620/#msg101620

Dipnot ; konsept fikri için @Cruza 'ya teşekkürler.

Cruza

Alıntı yapılan: Jarveus - 17 Mayıs 2019, 21:00:57

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 17 Mayıs 2019, 16:11:54

Bana biraz fazla Roleplay odaklı gibi geldi. :D

Arada HP haberleri de mevcut.

Alıntı yapılan: No-Name - 17 Mayıs 2019, 15:57:38

Teşekkürler. Yeni haberler yeni konsept ile birlikte geldi :)

DUYURU :

Yeni konseptimiz Sunucu Tanıtım & Eleştiri Videoları eklendi! Videolara ulaşmak için şu mesaja yönlenmeniz yeterli :)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

https://www.pawnoturk.com/forum/genel-bilgi-paylasimi/samp-sunuculari-ajansi-(transfer-birakma-ayrilma)/msg101620/#msg101620

Dipnot ; konsept fikri için @Cruza 'ya teşekkürler.

Yakında @Jarveus ile videolara başlıyoruz, ilk killimizi çok eleştirilen bir sunucudan almayı planlıyoruz. Hayırlısı.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Zeta

Alıntı yapılan: Deimos - 17 Mayıs 2019, 20:25:08

Elimden alınmıştı bende gittim herşeyimi satıp aldım ne var yaani  :kahkaha:

Jarveus

Topluluğa açıldık. Hadi bakalım , daha fazla etkin haber ve olaylar dizisi için takipte kalın. :)

MehmetDmr

Bir işsizlik hiç böyle güzel bir şekilde kullanılamazdı.
Gerçekten eline sağlık hoşuma gitti fakat bazı konularda geri kalmışsın bazılarında ise çok hızlı mesela @ExCalibur yazısı :D  :helal:

Jarveus

:kalp:Alıntı yapılan: MehmetDmr - 17 Mayıs 2019, 21:48:01

Bir işsizlik hiç böyle güzel bir şekilde kullanılamazdı.
Gerçekten eline sağlık hoşuma gitti fakat bazı konularda geri kalmışsın bazılarında ise çok hızlı mesela @ExCalibur yazısı :D  :helal:

Takipteyiz ya, arada in-aktif kalıyorum çatırtılar kopuyor onun dışında hızlısı mezarda.

MehmetDmr

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Jarveus

Alıntı yapılan: DracDonix - 18 Mayıs 2019, 01:24:06

Haberi verdim :)  :dans:

İletiniz ve ilginiz için teşekkürler :)

DUYURU ; Logo ve Konseptte değişiklikler yaşandı.Kendini her gün yenileyen ve sizleri sıkmamak için aynı şeyleri tekrarlamaktan uzak bir yapılanmadayız , ilgilerinize teşekkürler. :)

RaideNN