GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 20:23:50

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ParsMapping

Can kardeşlerim benim. Hani bi oyun bi sanal dünya ama nasıl desem inanırmısınız onuda bilmiyorum lakin yorumları okuduktan sonra ciddi anlamda gözlerim doldu bu denli bizleri seven destekleyen kardeslerimizin oldugunu unutmusuz ki buda bizim ayıbımız olsun. Yukarıdada değim gibi inşallah bir gün yollarımız tekrardan kesişir hepinizle her hangi bir ihtiyacınızda 0534 205 9489 ben bursada oturuyorum hiç fark etmez sanal veya gerçek dünyada her türlü yardımcı olurum Tekrardan yorumlarınız için çok sağolun Allaha emanetsiniz

Cruza

Alıntı yapılan: ParsMapping - 17 Mayıs 2019, 00:23:14

Can kardeşlerim benim. Hani bi oyun bi sanal dünya ama nasıl desem inanırmısınız onuda bilmiyorum lakin yorumları okuduktan sonra ciddi anlamda gözlerim doldu bu denli bizleri seven destekleyen kardeslerimizin oldugunu unutmusuz ki buda bizim ayıbımız olsun. Yukarıdada değim gibi inşallah bir gün yollarımız tekrardan kesişir hepinizle her hangi bir ihtiyacınızda 0534 205 9489 ben bursada oturuyorum hiç fark etmez sanal veya gerçek dünyada her türlü yardımcı olurum Tekrardan yorumlarınız için çok sağolun Allaha emanetsiniz

Aynı mahallededeyiz galiba reis bir ara kahveye gel. :D

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Eren[ARMANİ]

Şu mapperler arasında işini en iyisini yapan adam gibi adam allaha emanet ol inşallah ilerleyen zamanlarda görüşürüz.

NikolaiS

Cümlelerden eleştiriyi cımbızla çekip çıkartmak ve bunlarla teşekkür etmek yerine; 'En iyi mapper sen değilsin ne bu egolar' diyen kişiler cümlelerini okumamış ki senin 'ben en iyi mapperım' demediğini görememiş. Bu kişiler hem kullanamamış hem de görememiştir, çok yazık ki böyle kişilerleyiz.
O konudaki ilk yorumumda da böyle bir şey olacağını bilip yorum yapmıştım ve nitekim oldu da.
İyiki de aynı sunucu içerisinde ekip arkadaşıyız, buralardan görüşürüz abi.

Ryroz

sweezy

-
Son düzenlenme: 17 Eylül 2019, 22:51:48 sweezy

Deuclion

:kalp:
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2019, 01:24:28 Deuclion

ParsMapping

Alıntı yapılan: NikolaiS - 18 Mayıs 2019, 20:12:14

Cümlelerden eleştiriyi cımbızla çekip çıkartmak ve bunlarla teşekkür etmek yerine; 'En iyi mapper sen değilsin ne bu egolar' diyen kişiler cümlelerini okumamış ki senin 'ben en iyi mapperım' demediğini görememiş. Bu kişiler hem kullanamamış hem de görememiştir, çok yazık ki böyle kişilerleyiz.
O konudaki ilk yorumumda da böyle bir şey olacağını bilip yorum yapmıştım ve nitekim oldu da.
İyiki de aynı sunucu içerisinde ekip arkadaşıyız, buralardan görüşürüz abi.

Onların olsun kardesim biz alacagimizi aldik 9 senedir. Gta türk gibi bir platformdada hakkımızı verdiler buradada. Bunlar yarışmalara katilipda kazanamayanlarin arkadaşları olsa gerek. Sonuc itibari ile zevkle hevesle yaptigim ıse küstürdüler bezdirdiler. Susturmak için cesitli cirkef sozler söyledim konuda. Bana yakismayan şeylerdi çünkü yasamamin hic bir karesinde karakterimden ödün vermedim 4 gb lik oyun icinde verecek değilim ancak dedigim gibi ciddi anlamda damarima bastılar canları sağolsun diledikleri yerlere gelmelerini diliyorum

ace

Ne bileyim tanıdıklarımdan hiç kimse bu foruma değil bu forumdada kimseye hiç konuşmadım benim yoldaşım tüm forum.

Bitroast

SAMP Camiasına İthafen
Son düzenlenme: 19 Ekim 2021, 12:48:33 lazlow

5YPEXE

Sen ki daha düne kadar kendi sunucusunu fake playerler ile doldurmuş insansın. Çıkmışsın burada insanlara şunu yapmayın, bunu yapmayın diyorsun. Be kardeş, SA-MP camiası sadece RPG'den mi ibaret? Sen Roleplay kodluyorsun diye, roleplay sunucusu açıyorsun diye bu sunucu sahiplerinin hepsi rpg mi açmak zorunda? SA-MP camiasına sen ne kattın ki, senin ne tecrüben var ki çıkıp bu tarz bir "açıklama" videosu çekiyorsun? Sen kimsin yahu? Ne zannediyorsun kendini allah aşkına kendine gel.

Bitroast

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 21 Mayıs 2019, 00:23:12

Sen ki daha düne kadar kendi sunucusunu fake playerler ile doldurmuş insansın. Çıkmışsın burada insanlara şunu yapmayın, bunu yapmayın diyorsun. Be kardeş, SA-MP camiası sadece RPG'den mi ibaret? Sen Roleplay kodluyorsun diye, roleplay sunucusu açıyorsun diye bu sunucu sahiplerinin hepsi rpg mi açmak zorunda? SA-MP camiasına sen ne kattın ki, senin ne tecrüben var ki çıkıp bu tarz bir "açıklama" videosu çekiyorsun? Sen kimsin yahu? Ne zannediyorsun kendini allah aşkına kendine gel.
:kahkaha: :kahkaha: Olayı tamamen yanlış anlamışsın dostum sanırsam, ben burada şuyum şunu yaptım diye bir şey söylemedim. Sadece oyuncu terimini bile bilmeyen, empati kuramayan insanlara karşı video çektim. SAMP camiasına 2013 yılından beri çok şey kattığımı söyleyebilirim kelimeler yetersiz kalır hepsi rpg açmak zorunda diye bir şey mi söyledim ben mi yanlış görüyorum?  :kahkaha: %100 fake player ile doldurmuşumdur bu arada sunucuyu.
Son düzenlenme: 21 Mayıs 2019, 00:29:54 Bitroast

5YPEXE

Alıntı yapılan: Bitroast - 21 Mayıs 2019, 00:25:54

:kahkaha: :kahkaha: Olayı tamamen yanlış anlamışsın dostum sanırsam, ben burada şuyum şunu yaptım diye bir şey söylemedim. Sadece oyuncu terimini bile bilmeyen, empati kuramayan insanlara karşı video çektim. SAMP camiasına 2013 yılından beri çok şey kattığımı söyleyebilirim kelimeler yetersiz kalır hepsi rpg açmak zorunda diye bir şey mi söyledim ben mi yanlış görüyorum?  :kahkaha:

Her insan empati yapmak zorunda değil, her insan iyi davranmak zorunda da değil. İnsanlar bu işi istediği gibi yönetebilir, istediği gibi sunucu açabilir. SA-MP camiasına ithafen bir video paylaşıyorsun fakat Roleplay kavramından başka bir şey konuşmuyorsun? Sadece sunucu sahiplerine ithafen, roleplay sunucu sahiplerine ithafen bir video çekiyorsun.

Bitroast

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 21 Mayıs 2019, 00:31:05

Alıntı yapılan: Bitroast - 21 Mayıs 2019, 00:25:54

:kahkaha: :kahkaha: Olayı tamamen yanlış anlamışsın dostum sanırsam, ben burada şuyum şunu yaptım diye bir şey söylemedim. Sadece oyuncu terimini bile bilmeyen, empati kuramayan insanlara karşı video çektim. SAMP camiasına 2013 yılından beri çok şey kattığımı söyleyebilirim kelimeler yetersiz kalır hepsi rpg açmak zorunda diye bir şey mi söyledim ben mi yanlış görüyorum?  :kahkaha:

Her insan empati yapmak zorunda değil, her insan iyi davranmak zorunda da değil. İnsanlar bu işi istediği gibi yönetebilir, istediği gibi sunucu açabilir. SA-MP camiasına ithafen bir video paylaşıyorsun fakat Roleplay kavramından başka bir şey konuşmuyorsun? Sadece sunucu sahiplerine ithafen, roleplay sunucu sahiplerine ithafen bir video çekiyorsun.
Benim hatam diyeyim o halde, şu sıralar sadece roleplay adı altında sunucu açılıyor alışkanlık oldu artık.  :D

Jarveus

Söylenen sözler önemli. Kişinin kim olduğu çok önemli bir nokta değil şahsen.Eksik noktalar vardır herkese göre bana göre de var. Yine de eline sağlık , uğraşmışsın.