GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vetro Roleplay şifrelerin gizliliği ?!

Başlatan Jarveus, 20 Mayıs 2019, 01:16:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GTA Ajans

Vetro Roleplay forumunda kayıt olan kişilerin şifrelerinin @Buzz tarafından alındığı söyleniyor!
Bu konu hakkında bir bilgilendirme alamadık.

Cruza

Selen(!) isimli Kadir kardeşimizden beklenilebilecek bir durum. Şaşırmadım.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

TURK1Y3

Bu platform da yeni bir saçmalığa başlıyoruz. Bilip bilmeden konuşmalar. Burda yaptığınız şey reel hayatta teyzelerin birinin arkasından konuşurken fazla yalan arttırılması gibi.

Kanka ben pawnoturk de samp ajansı açayım da bazı sunucuların arkasından sallayayım kimse güvenmesin kurucusuna felan

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 20 Mayıs 2019, 01:21:56

Bu platform da yeni bir saçmalığa başlıyoruz. Bilip bilmeden konuşmalar. Burda yaptığınız şey reel hayatta teyzelerin birinin arkasından konuşurken fazla yalan arttırılması gibi.

Kanka ben pawnoturk de samp ajansı açayım da bazı sunucuların arkasından sallayayım kimse güvenmesin kurucusuna felan

Buraya kanıt atarsam lafını geri alacak mısın? Adam gelip tehdit ediyor milleti şifren elimde diye. Bundan daha objektif açılamazdı bu konu.

TURK1Y3

Bu platform da çoğu bölümde tartışma hakaret gibi içeriklerin olunmaması isteniyor değil mi ? Bu dedikodu bölümünde bir çok şey olacak. Kavga , tartışma hatta daha fazlasına çıkılacak. Çünkü bilip bilmeden hareket edeceksiniz. Daha demin sildirdiğim bir konu Creation ve Lodos konusu bir şey diyeceğim sizene bizden.

TURK1Y3

Küçük bi örnek mesela şimdi siz bi konu daha açmışsınız Akro Zeta dan ayrılacak mı felan şimdi bir üye oraya gelecek Akro hakkında saçma sapan bişi diyip sallayacak sonra akro gelip burda bu bana hakaret etmiş diyip o da laf yapacak buralarda konu büyüyecek. Çok saçma işlere girişiyorsunuz.

Cruza

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 20 Mayıs 2019, 01:28:09

Bu platform da çoğu bölümde tartışma hakaret gibi içeriklerin olunmaması isteniyor değil mi ? Bu dedikodu bölümünde bir çok şey olacak. Kavga , tartışma hatta daha fazlasına çıkılacak. Çünkü bilip bilmeden hareket edeceksiniz. Daha demin sildirdiğim bir konu Creation ve Lodos konusu bir şey diyeceğim sizene bizden.

Forumun anlamı tartışmadır. Kurallara aykırı olmadığı ve üsluba uygun yapıldı sürece sıkıntı yok. Yanlış bir durum olsaydı forum yönetimi bize bu imkanı sunmazdı. Sizene diye bir şey yok, insanların haber almaya hakkı var. Yanlış bir durum varsa sildirebilirsiniz yaptığınız gibi.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

TURK1Y3

@Jarveus un şuan bu konularda iyi bir şey yaptığını düşünüyorum fakat şunu bildireyim. O asıl kişilerden bilgi almadan buraya yorum yazmayın.

Örnek: Bırakma : @Pesimist , Lodos HPden ayrıldı. Tartışma ile ayrıldığı öne sürüldü.

Tartışmadık hiç bir şekilde ve şuan hayla ekibimizdedir. O zamanlar Aile Sorunları olduğu için ayrılma gibi durumu oldu fakat ayrılamadı.

Jarveus

Keşke @TURK1Y3 gibi herkes bizi doğruları bildirse. Bunu da düzeltebiliriz. Biz bize bildirilen her şeyi elimizden geldiğince düzeltip size sunuyoruz. Bu da düzeltilecektir.

TURK1Y3

Alıntı yapılan: Jarveus - 20 Mayıs 2019, 01:41:26

Keşke @TURK1Y3 gibi herkes bizi doğruları bildirse. Bunu da düzeltebiliriz. Biz bize bildirilen her şeyi elimizden geldiğince düzeltip size sunuyoruz. Bu da düzeltilecektir.

Benim dediğim size şu mesela örnek biri size geldi Lodos da şu oldu şu kişi felan. Siz direk bunu yazmayın gelin Sunucu Sahibine ve ya o kişiye bunu bi sorarak öyle konunuzu düzeltin. Çünkü ilk yazdığınızda hemen herkese bildiriliyor sonra düzeltilince kimse bakmıyor o konuya.

Jarveus

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 20 Mayıs 2019, 01:43:21

Alıntı yapılan: Jarveus - 20 Mayıs 2019, 01:41:26

Benim dediğim size şu mesela örnek biri size geldi Lodos da şu oldu şu kişi felan. Siz direk bunu yazmayın gelin Sunucu Sahibine ve ya o kişiye bunu bi sorarak öyle konunuzu düzeltin. Çünkü ilk yazdığınızda hemen herkese bildiriliyor sonra düzeltilince kimse bakmıyor o konuya.

Duyarınız için teşekkürler. Bu konuyu açıklıklığa kavuşturduk.

TURK1Y3

+ bir de şu üstteki kanıt atanlar var onlara demiyorum da bazı kişiler bunu fotomontaj yaparak size atıp ileterek yazmanızı isteyebilir üstte ki yazdığıma göre hareket ederseniz bence herkes için daha iyi olur

MacbetH

Tamamen tarafsız bir yorumdur.

Benim bildiğim SMF sistemi SHA1 şifreleme diliyle şifreleri gizliyor. Yani istediğin kadar forum yöneticisi ol. Şifreyi eline alamazsın. (Eğer ultra yetenekli bir hacker değilsen.)

SirinBaba - tayfurkose - KönigsRasse - MacbetH

Cengo

Alıntı yapılan: MacbetH - 20 Mayıs 2019, 02:57:31

Benim bildiğim SMF sistemi SHA1 şifreleme diliyle şifreleri gizliyor. Yani istediğin kadar forum yöneticisi ol. Şifreyi eline alamazsın. (Eğer ultra yetenekli bir hacker değilsen.)

Eminim ki Buzz'un yan hesabı :D Şirket sistemi yapmış Byrpo adlı arkadaş herkese paylaşmış bi arkadaş bana attı bende ona gösterdim , birazda ailen uğraşsın hep bizmi uğraşacağız çocuklarla diye mesaj gönderdi :D Jarveus abi başarılarını diliyorum.

RaideNN

Alıntı yapılan: Cengo - 20 Mayıs 2019, 15:56:52

Alıntı yapılan: MacbetH - 20 Mayıs 2019, 02:57:31

Eminim ki Buzz'un yan hesabı :D Şirket sistemi yapmış Byrpo adlı arkadaş herkese paylaşmış bi arkadaş bana attı bende ona gösterdim , birazda ailen uğraşsın hep bizmi uğraşacağız çocuklarla diye mesaj gönderdi :D Jarveus abi başarılarını diliyorum.
Kim o arkadaş acaba. D