GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Atlas Roleplay ~~ www.atlasrpg.tk !

Başlatan Atlas RPG, 04 Aralık 2018, 17:07:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hinbo24

Garfiled Düzelmediği sürece Sunucuya gelmeyiz Adam daha MG PG Nin ne olduğunu bilmiyor ve sebepsiz yere jail yiyiyoruz. Kendini düzeltmesi lazım Garfield' yada odi nin

Jarveus

Joker

Kural dışı iletiler silinmiştir. İleti atmadan önce forum kurallarını okuyunuz.

open.mp Turkey Department Manager

Cruza

Domain alacak paranız yoksa neden sunucu açıyorsunuz? Logo kopya, zaten her sunucuda olan default sistemleri sistem diye yazmışsınız, kalite göremiyorum. Kolay gelsin.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Krychowiak

Alıntı yapılan: Cruza - 20 Mayıs 2019, 02:53:33

Domain alacak paranız yoksa neden sunucu açıyorsunuz? Logo kopya, zaten her sunucuda olan default sistemleri sistem diye yazmışsınız, kalite göremiyorum. Kolay gelsin.

Ek bişey eklemek istiyorum hadi domaini alamadınız tamam eyvallah sunucunuz zaten bot. neden diye sorarsınız sunucu 7/24 6 kişi var gece bile cıkmıyor ve hep aynı kişiler şuan bile oyundalar modunuz hera rpg modu sadece adını değiştirmissiniz. geliştirme yok. Ve pawn coderiniz teammapere sordugumda pawn codersin ne değişiklikler yaptın banladı gelişemezsiniz başarılar.

hinbo24

Bakın Yaşım 21 Hayatımda bu kadar çöp bir sunucu görmedim yemin ederim sunucuda benim gördüğüm 6 tane bot var. onlarda user olarak işleyiş yapıyorlar. 1. Oyuncularla İlgilenen kimse yok serverde tester bile yok. 2. Oyuna Kayıt olduğum günden beri 1 kişi bile sorularıma cevap vermedi böyle bir işsizlik yok adamlar a1 olmuşlar bir tarafları kalkmış ama indirmesinide biliriz evelallah herkes ayağını denk alsın burası 1 kişinin sunucusu değil herkesin sunucusu.

hinbo24

Alıntı yapılan: Krychowiak - 20 Mayıs 2019, 03:32:27

Alıntı yapılan: Cruza - 20 Mayıs 2019, 02:53:33

Ek bişey eklemek istiyorum hadi domaini alamadınız tamam eyvallah sunucunuz zaten bot. neden diye sorarsınız sunucu 7/24 6 kişi var gece bile cıkmıyor ve hep aynı kişiler şuan bile oyundalar modunuz hera rpg modu sadece adını değiştirmissiniz. geliştirme yok. Ve pawn coderiniz teammapere sordugumda pawn codersin ne değişiklikler yaptın banladı gelişemezsiniz başarılar.

Kardeş ne beklersin ki yani

twoground

Neden herşey çalıntı? Grafik&Tasarım bilene çalıntı.

diverse

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Eldrithc

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.