GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Basit Hırsız&Polis Mini-Oyun

Başlatan pAwnstein, 22 Mayıs 2019, 01:22:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pAwnstein

Selam arkadaşlar, yine ben  :melek:. Az önce aranma seviyesiyle ilgili bir şey yazmak istedim yani dinamik olarak artan ve azalan klasik yıldız sistemi. Sonrasında ise olay kendiliğinden gelişti ve ortaya ufak bi hırsız polis miniscripti çıktı ben de forumda paylaşayım dedim. Sorunları yorumlarda belirtirseniz hemen düzelteceğim. Eğer isterseniz mod olarak birlikte geliştirip burada sunabiliriz de, sizin fikirleriniz ve görüşleriniz doğrultusunda. Her neyse içeriğine geçelim.

Filterscript olarak paylaşacağım. Özellikleri de şöyle;
  • Dinamik olarak arttırıp azaltabileceğiniz bi aranma seviyesi dedektörü. (Şu an sadece birini öldürünce, araç patlatınca ve TAB'dan birine tıklayınca artıyor. (Onu da taciz saydım  :D) Ve aracınızı Paint'N Spray'de boyadığınızda aranma seviyeniz sıfırlanıyor.
  • Buna ek olarak 25 skor karşılığında Polis olabiliyorsunuz. Polisler /yakala komutu ile yakınındaki bir suçluyu yakalayabiliyor karşılığında para ve skor kazanıyor. /skontrol ile suçlu mu değil mi diye kontrol edebiliyor ve /polisaraci-polisaraci6 şeklinde araçlar alabiliyor. Buna ek olarak /ptechizat ile polis ekipmanı alabiliyor.
  • Sistemde ufak, tatlı bi Dükkan sistemi var. Can,Zırh, Skin ve Silah alabiliyorsunuz. Ücretli tabii. Çoğu silahı eklemeye çalıştım, include kullanmaktan kaçınmak için de Skini klasik numarasını gir al şeklinde yaptım.
  • RCON Adminler /asekle, /asazalt, /assifirla ile aranma seviyesi ekleyip, azaltabiliyor. /polisyap ve /polisliktenat ile de polislik yetkisi verebiliyorlar.
  • Yeni bir etkide aranma seviyesi vermek ve azaltmak için AranmaSeviyesiEkle(playerid, yildiz) - AranmaSeviyesiCikar(playerid, yildiz) ve AranmaSeviyesiSifirla(playerid) şeklinde kullanabilirsiniz.

Bunun dışında bir şey yok sanırım. Görüntüler konuyu kirletmesin diye spoiler içine aldım, buyrunuz.

Bunların dışında sorusu ve önerisi olan yorum yazabilir. Her türlü yoruma açığım. Çok gelişmiş bir sistem olmadığını biliyorum sadece can sıkıntısı ile yaptığım işleri paylaşıyorum. :pc:

İndirme Linki SolidFiles - Tıkla İndir
    Alternatif Link MediaFire - Tıkla İndir
    VirusTotal Taraması VirusTotal - Tıkla Git

Docendo discimus.

Excision

pAwnstein

Docendo discimus.

AloneAnqel

Flash2024

Çok başarılı ve anlamlı paylaşım olmuş bunu bir moda çevirip gerçek bir hırsız polis serüveni yaşatabilirsin ama gelişmesi gerekebilir modun

Unknown

pAwnstein

Yorumlar için teşekkürler. Hırsız & Polis oyunmodunda neler olması gerektiğini tam olarak bilemediğim için girmedim o topa. Biraz bilgi topladıktan sonra ileride düşüneceğim  :dans:

Docendo discimus.

Jarveus

Paintball yerine yenilik olarak RP sunucularına eklenebilir. Başarılı olmuş eline sağlık.

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Prisoners

Paylaşım için Teşekkürler Başarılar

Codes.

Başarılı, paylaşım için teşekkürler.

Ryroz

FalafelÇorba

FelleR