GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Versus Roleplay #Geliştiriliyor Tanıtım & Sunucu [KONU GÜNCEL]

Başlatan diverse, 21 Mayıs 2019, 22:05:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

diverse

Biz yani, Versus Roleplay Geliştirici Ekibi bu projenin temellerini 03.09.2018' te atmaya başladık ve artık bu projeyi sizler ile duyurma vaktinin geldiğini düşündük. Bu yüzden şuanda incelemekte olduğunuz konuyu açmış bulunmaktayız. Peki nerden çıktı bu Versus? Hemen açıklayalım: Biz daha önce birçok sunucu gezdik ve hepsi gözümüze yetersiz geldi tabi o zamanlar birazda olsa pawno bilgimiz vardı..
biz herkese hitap eden insanların sıkılmayacağı bir sunucu açalım dedik.. Dedik ama bu projeye bir isim lazımdı. Bizde bu projeye ilk başta ZxYz demeye başladık çünkü isim bulamamıştık taki sohbet ederken aklımıza Versus ismi gelene kadar. Samimi şekilde başladığımız projemiz, sadece ben kalana kadar devam etti diğer ekip arkadaşlarımız oyunu bıraktılar ve ben bilgimi geliştirerek sizlere bir oyun modu tasarlamaya çalıştım. Kendimce her neyse fazla söze gerek olduğunu düşünmüyorum kalite konusundan. Taviz vermeyeceğimizi bildirmek isterim..

Forum: www.versus-roleplay.com

Server IP: :BAKIMDA

Sunucu Durumu : : KAPALI

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 03 Haziran 2019, 13:52:31 exhuh
@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

diverse

Konu Güncellendi.
Son düzenlenme: 22 Mayıs 2019, 19:26:39 exhuh

-emekli yönetici

diverse

Sunucumuzun, discordu açılıp sizlere sunulmuştur. Katılmaktan çekinmeyin.
https://discord.gg/kGKxTKQ

-emekli yönetici

RaideNN

Başarılar, Tahacım istediğin yerlere gelirsin inşallah.   :helal:

diverse

Alıntı yapılan: RaideNN - 21 Mayıs 2019, 22:38:50

Başarılar, Tahacım istediğin yerlere gelirsin inşallah.   :helal:

Teşşekür ederim birtanem.  :kalp:

-emekli yönetici

Cengo

Hesap Kapandı

Öncelikle başarılar dilerim, her zaman açılıp kapanan sunuculardan olmaz umarım.

Alıntı
Kilitli konularda yer alan farklı isimle açmış olduğunuz konudaki metinlerin, grafiklerin, sistem anlatımlarının ve sistem görüntülerinin; çalıntı ya da  alıntı yapılması yasaklanmıştır. Aynı isimle devam edilen içerik bu kural için geçerli değildir. Yeni projenizi özgün bir şekilde duyurmalısınız.

diverse

Sunucumuzun bazı sistemleri oturmaya başlamış olmakla beraber, yanıma yardım edebilecek kişiler arıyorum.

Discord : https://discord.gg/gMBnXCS
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2019, 17:16:38 exhuh

-emekli yönetici

Respect

diverse

Alıntı yapılan: Respect - 22 Mayıs 2019, 17:56:25

Benetory? :D

Önceden çalıştığım alan.

Transfer : Yeni sunucu Benetory RPG MTAdan SAMP'a geçiş yaptı. @Alesta pawncoderlik için orada.

-emekli yönetici

diverse

Ekip başvurularımız kısa süreliğine açılmıştır, sizleri aramızda görmek isteriz. Discord adresimize gelerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz!

Son düzenlenme: 23 Mayıs 2019, 17:16:55 exhuh

-emekli yönetici

ReNN

diverse

-emekli yönetici

splashflow