GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Connection Flood - 0.3.7 R2-2-1 Güncellemesi

Başlatan Jawié, 02 Eylül 2017, 11:35:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jawié

Kalcor, bir süredir samp sunucu sahipleri için baş belası olan connection flood üzerine bir güncelleme çıkarttı. Detaylar ve indirmek için tıklayınız.

Kullanıcı Yorumları:

Alıntı
Damn, I've got to update my installers again... Thank you Kalcor! - Misiur

Alıntı
I hope this helps, thanks kye. - iLearner

Alıntı
As of right now, this seems to be working fine for me. Thanks for a fix! - nickdodd25

Bir arkadaş da şunu yapmak lazım, bunu yapmak lazım diye bir ton şey yazmış. Onu burada paylaşmayayım, üç yorum yeterli. Sayfa taşar yoksa.  :kahkaha:

Hwang

Kullanıyorum. Konuyu buraya duyurman güzel olmuş. Kalcor sessizliğini bozdu, acaba SA:Mp ekibi yeni bir güncelleme getirir mi? sorusu da tekrar canlanmış oldu. :D

Jawié

Alıntı yapılan: Hwang - 02 Eylül 2017, 12:35:07

Kullanıyorum. Konuyu buraya duyurman güzel olmuş. Kalcor sessizliğini bozdu, acaba SA:Mp ekibi yeni bir güncelleme getirir mi? sorusu da tekrar canlanmış oldu. :D

Benim de her ne kadar o soru aklıma gelse de sonra durup düşündüm. Kimse yediği ekmeğin bitmesini istemez. Sunucu sahiplerinin başlarım yapacağınız işe diyerek gitmemesi için geldiğini düşünüyorum. Öyle çok büyük güncellemeler falan da beklemiyorum. Bana kalırsa sa-mp devri çoktan bitti. Kalcor da bunun farkında. O yüzden artık umursamıyor.

Kraus

SA-MP'a daha fazla güncelleme yapılacağını sanmıyorum. Kalcor sessizliğini bozmuş ancak zorunda kaldığı için.. Böylesine küçük bir güncelleme getirdiklerine göre burdan şunu anlıyoruz. En son güncellemeden beri SA-MP ekibi hiçbir şey yapmamış, yatmış. Yani ortada yeniliğe dair hiçbir şey yok.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

NexoR

Güncelleme gelmez. Gelirse de büyük bir değişiklik yapması lazım. Özellikle hileler için. Cliente hile koruması eklenmeli, arayüz baştan sona değiştirilmeli ve oyuna yeni bir şeyler eklenmeli.

_Code

Alıntı yapılan: NexoR - 03 Eylül 2017, 18:32:30

Güncelleme gelmez. Gelirse de büyük bir değişiklik yapması lazım. Özellikle hileler için. Cliente hile koruması eklenmeli, arayüz baştan sona değiştirilmeli ve oyuna yeni bir şeyler eklenmeli.

Bu yapılırsa SA:MP'ye ilgi artar.
bknz: MTA anti asi loader vs.
+1

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777