GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Benetory RPG - www.benetoryrpg.com

Başlatan Maxwell, 09 Mayıs 2019, 23:02:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maxwell

Son zamanlarda adı sıkça yolsuzluklarla anılan Los Santos Valisi Denny Georgian, dün öğlen saatlerinde polis ekiplerince gözaltına alındı. Alınan ilk bilgilere göre Vali Georgian'ın San Andreas Ceza Kanunun 3.13 maddesi gereğince Ergin Olmayanla Cinsel İlişki suçundan gözaltına alınıp, ifadesi sonrasında mahkemeye sevk edilip tutuklanmıştır.

San Andreas Eyaleti yaptığı açıklamada Vali Georgian'ın tutuklu yargılanması sebebiyle 2 Haziran 2019 Pazar günü erken seçime gidileceğini kamuoyuna duyurmuştur.

Merhaba,

2 Haziran 2019 Pazar günü yapılacak seçim rolü hakkında açıklamaları maddeler hakkında aşağı verilmiştir.

• Vali olacak karakterin yaşı en az 40 olmalıdır.

• Vali olacak karakter ceza kanununa uymalıdır.

• Vali olacak karakterin IC/OOC ceza kaydı olmamalıdır.

• Vali olacak karaktere herhangi bir sistemsel yetki verilmeyecektir. Bizimle iletişime geçip bölgeleri trafiğe kapayabilir, benzin, elektrik vb. gibi faturalandırmada zam/indirim yapabilir.

Konu yoruma açıktır. Önerilerde bulunabilir, eleştiri yapabilirsiniz.

Ekip adına,
   Maxwell

Adres: www.benetoryrpg.com

1chbinyaso

Sunucu gayet başarılı bende oynuyorum fakat şöyle bir durum var yeni açılan birliklere destek yapmadığınızı belirtmek isterim kişi sunucuya başlıyor  7 8 kişilik ekibimle başlayacağız diyor ve birlik kurmak istiyor adama 200k kasıp bu mekanı alabılırsın diyorsunuz adamın hevesi kaçıyor ve çıkıyor ayrıca sunucuya girdiği aktif rol ortamı arıyor yeni gelen oyuncularınızla ilgilenin onları gökte bulmadınız  :kalp:

Maxwell

Alıntı yapılan: 1chbinyaso - 20 Mayıs 2019, 19:02:46

Sunucu gayet başarılı bende oynuyorum fakat şöyle bir durum var yeni açılan birliklere destek yapmadığınızı belirtmek isterim kişi sunucuya başlıyor  7 8 kişilik ekibimle başlayacağız diyor ve birlik kurmak istiyor adama 200k kasıp bu mekanı alabılırsın diyorsunuz adamın hevesi kaçıyor ve çıkıyor ayrıca sunucuya girdiği aktif rol ortamı arıyor yeni gelen oyuncularınızla ilgilenin onları gökte bulmadınız  :kalp:

Birlik tanıtımı açtığınız zaman takip ediyoruz ve buna göre ev/işyeri desteği veriyoruz. Onun dışında 2 araç desteğimiz zaten mevcut. Eğer hatalı bir bilgi aldıysanız www.benetoryrpg.com adresinden ticket oluşturabilirsiniz.

Maxwell

Benetory RPG
                   Basketbol Turnuvası

İşleyiş   

- Her takım cinsiyet ayrımı olmaksızın 3 kişiden oluşur. Dilenirse +2 yedek seçilebilir. Maçlar çift pota yapılacaktır.
- Takım oluşturulduğunda takımın kaptanı ileti olarak konunun altına forma uygun şekilde mesaj yollamak zorundadır.
- Eşleşmeler kurayla yapılır.
- Maçlar eleme şeklinde ilerleyecektir. Finalde de kazanan takım oyuncularına $5.000 verilir.
- Katılım rütbe kısıtlaması bulunmamaktadır.
- Maçlar saat 21.00'da yapılacaktır.
- İzlemeye yakınınız da gelebilir. Büro dışı kamu personeli olsa bile oyuncu dahil etmek hakem gözetimi dışında yasaktır. (( Bağlantı kopması vs. istisna gösterilebilir ))

- Başvuruları benetoryrpg.com üzerinden iletebilirsiniz.

Jasey

Kalashnikoff

███████████████████  %71

Shestyorka

Sunucuda başınıza gelebilecekler:
- Aimbot
- Amerikan İsim Soy isimli Rus mafyaları.
-  Sokakta dolaşan "para kazanmak ister misin" tekliflerinde bulunan rus mafyaları. (Teklifinizi red edince boğazınıza silah tutup elektro şok verebilirler dikkatli olun.)
- Aklınıza gelebilecek en derin seviyede low-rp oyuncular.
- Aklınıza gelebilecek en derin seviyede Mix. (Örn: Bir şahıstan silah aldım, rolünü editleyip birlik tanıtımıma ss attım. Ardından aldığım şahsın dostluyla düşman olduğumdan gidip adamın mekanını taradım. Sonrasında taradığım adam silah aldığımın mekanına gidip sen adama neden silah sattın deyip adamı öldürüyor. Bunu benim attığım SS'e bakarak yapıyor.)
- Hileden banlanıp, tekrar sunucuda oynayabilen tipler. (Yönetim izinli.)
- Yetkili olduğu için oyunculardan habersiz/izinsiz rolleri iptal eden yetkili kadrosu.
- Brawl rolünde AK-47 ile tarayan adminler. ( 2 Adet. )
- Adminlere şikayet açmaya çalıştığım için, yönetime tutum sebebiyle yasaklandım. Güncelleme notlarını farklı bir hesaptan role girerek aktaracağım.

Dipnot: 2-3 gün oynadım başıma gelen bunlar. Dahası ile karşılaşan olursa devam ettirebiliriz.
Dipnot 0.1: Sunucuyu kötülemiyorum, sadece tanıtım gibi bir şey girecekler önden incelerse zaman kaybetmemiş olacaklar.
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2019, 23:03:39 Shestyorka

Maxwell

16 yaşında hood basan bir genç rolü yaparsanız, bunu mantığa uygun, CK'yı göze aldım diye savunma yaparsanız, 16 yaşında kredi çekme rolü diye tefeci rolü yapan mafyaya gidip silah çekildiğinde adamın koluna omzuna bir şeyler yaparak kaçıp tekrar 10 saniye içinde yan evin bahçesinde durursanız biz sonuna kadar bunu engelleriz.

Rolü neye göre iptal ettiğimi şikayette de açıkladım. 2 tarafta mantıksız roller yapıyordu. Siz ve o birlik. O birliğe OOC yaptırım tabii ki uygulanacak.

- Aimbot'tan banlanan birisi tekrar karakter açıp rol yapabilir.
- Cappi soyisminin Amerikan değil, İtalyan olduğunu anlamalısınız. Birliğe konsept hakkında uyarı yapıldı zaten.
- Aklınıza gelebilecek en derin seviyede low rpleri yasaklıyoruz.
- Oyuncu Şikayeti oluşturabilirsiniz, bu konuda bir bilgim yok.
- Politikamızda hileden banlanan birisini tekrar almama gibi bir şey yok. Kişi modem resleyipte gelebilir, bu yapılacak bir şey.
- Yetkili olayını üste anlattım.
- Adminlere şikayet açmaya çalıştığınız için değil, oyuncuları PM'den galyana getirdiğiniz için yasaklandınız. Yeni bir karakter oluşturup gelebilirsiniz.
- Adminlerin brawl rolünde silah çektiğine dair bir video/ekran görüntüsü varsa yollayın. (Log kaydı da yapacağım.)
- Ek olarak yasaklanmanız geçici. Loglar incelendikten sonra kaldırıabilir veya süresi sınırsız olarak değiştirebilir.
- Aklınızda bir şey takılırsa discord adresim 7/24 açık, istediğiniz yerden de yazabilirsiniz.

AnadoluGaming

konu biraz daha düzenli olabilir.

Maxwell

@Shestyorka adlı oyuncunun iddiası üzerine loglar incelenmiştir. Loglarda iddiaların doğru olması sebebiyle 2 adminden birisi cezalandırılmış ve ekipten atılmış, diğer adminin ise yönetici seviyesi 8'den 2'ye düşürülmüştür.  Loglar aşağıda verilmiştir.

Ekip adına,
  Maxwell
     \m/

Shestyorka

Kalashnikoff

███████████████████  %71

Jarveus

Başarılar ekibe :) Yeni bir serüven diyelim.

Codsworth

Başarılar dostlar. Umarım istediğinizi başarırsınız.

Amateur Graphic Designer
Discord: Codsworth#2884

Spetsnaz!

başarılar krdsm
Son düzenlenme: 27 Mayıs 2019, 00:00:37 Spetsnaz!