GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Roleplay ~ yn-gaming.net

Başlatan CaLderoN, 02 Mart 2017, 23:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xoduzy

client ban iksir ban gibi olmasın da yine.

başarılar

Jarveus

Alıntı yapılan: Yeni Nesil - 22 Mayıs 2019, 23:40:04

Alıntı yapılan: Jarveus - 22 Mayıs 2019, 10:57:36

Keşke Yeni-Nesil modunu kullanmayıp sıfır bir mod yaptığınızı söyleseydiniz.

Sorduğunu görmedim.

Aklımıza gelmedi galiba. Yeni-Nesil modu olmadığını sıfır bir modla geleceğinizi kendiniz duyurmanız daha iyi olurdu. Şahsen yetenekli bir ekipten güzel bir mod bekliyorum. :)

viathegod32

Alıntı yapılan: Jarveus - 23 Mayıs 2019, 04:29:33

Alıntı yapılan: Yeni Nesil - 22 Mayıs 2019, 23:40:04

Alıntı yapılan: Jarveus - 22 Mayıs 2019, 10:57:36

Keşke Yeni-Nesil modunu kullanmayıp sıfır bir mod yaptığınızı söyleseydiniz.

Sorduğunu görmedim.

Aklımıza gelmedi galiba. Yeni-Nesil modu olmadığını sıfır bir modla geleceğinizi kendiniz duyurmanız daha iyi olurdu. Şahsen yetenekli bir ekipten güzel bir mod bekliyorum. :)

Biraz okuyup paylaşılan mesajları, soru cevaplarını kontrol etseydiniz farkederdiniz ki yeni oyun moduna geçtiğimiz discord sunucumuzdaki #sıkça-sorulan-sorular kanalında cevaplamıştık.

Sırf eleştiri yorumu atıp konunuza eklemek için sürekli garip eleştiriler atmanıza gerek yok, forumu ve diğer resmi yeni-nesil sunucularını kontrol ve takip ettiğinizde sürekli olarak sizlere bilgiler verdiğimizi görebilirsiniz. Bir şeyi sırf yapmış olmak için yapmayın, biraz mantık yürütün araştırma yapın bilgi edinin. ;)

developer & producer

Jarveus

Ben mutlu oldum açıkçası YN modunu o kadar sevmiyordum ve şuan ki yorumlarımda sizi yermeyi düşünmedim. Konularıma sizleri eklemek için garip eleştiri de yapmıyorum 🤣 Her yazdığıma emoji atacağım duruma göre beni çok negatif sanıyorlar.

viathegod32

Alıntı yapılan: Jarveus - 23 Mayıs 2019, 04:41:23

Ben mutlu oldum açıkçası YN modunu o kadar sevmiyordum ve şuan ki yorumlarımda sizi yermeyi düşünmedim. Konularıma sizleri eklemek için garip eleştiri de yapmıyorum 🤣 Her yazdığıma emoji atacağım duruma göre beni çok negatif sanıyorlar.

Her neyse, önerilerin ve yorumların için teşekkürler lakin yorum atmadan önce biraz daha yeni-nesil kadrosundan yapılmış duyuruları ve mesajları incelemeni öneririm. Attığın her yorum aslında olmasına rağmen duyurmadınız, yapmadınız gibi kelimeler kullanman hoş yorumlar kategorisinde incelenmiyor. Kendini düzeltmen ve eleştirel yorum atmadan önce biraz araştırman dileklerimle. :)

developer & producer

Jarveus

Oraya eklenen yorumlar bir kere de topluca eklendi hepsini incelemeni tavsiye ederim. Ondan sonra o kısım hakkında yorum yapabilirsin. Açıkçası , sitenizin/forumunuzun bana hâlâ yapım aşamasında olduğunu ifade etti Burak. O yüzden DC - Forum gibi hesaplarınızı/sitenizi girip tam görmemek olmaz dedim. Mod hakkında da araştırma yapmama sebebim budur. Lâkin benim tanıdığım YN sunucusunda oynayacak kişiler eski modun geleceğini biliyordu. Ben de öyle buna inanmak hiç zor da gelmedi. Ekstra olarak bunu duyduktan sonra geç araştırma yapmamın sebebi de budur.
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2019, 15:12:38 Jarveus

Yeni Nesil

Client konusuna bir netlik getirelim. Sunucu açılışında Client kullanmayacağız, sadece ileriye dönük elimizde yedek olarak bulunuyor. İlerleyen zamanlarda tam olarak işlevsel hali aldığında ve ihtiyaç duyduğumuzda devreye sokabiliriz.

AnadoluGaming

bir kere serverin ismi çıktıysa üstüne bir de kapandıysa o server bir daha canlanmaz.

ReaT

ReaT

Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 23 Mayıs 2019, 23:49:49

bir kere serverin ismi çıktıysa üstüne bir de kapandıysa o server bir daha canlanmaz.

Sadece forum istatisliklerine bakın ve forumda biraz gezinin, ön yargınız çok büyük, sunucu açılışını bekleyen gerçekten büyük bir kitle söz konusu.

Joker

Büyük bir kitlenin Roleplay'e başladığı sunucu. Umarım bazı şeyler daha da güzelleşmiştir. Yolunuz açık olsun, başarılar.

open.mp Turkey Department Manager

viathegod32

Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 23 Mayıs 2019, 23:49:49

O eski halimden eser yok şimdi.

Sunucuda neredeyse her şey değişti, eskiden bazı şeyleri ekledik ancak bunlar sadece nostalji için. Yeni sistemlerle, yeni kadroyla, yeni bir sayfayla dönüş yapıyoruz. Eski halimizden kalan tek şey ismimiz ve oyuncularımız. Elimizden gelenin fazlasını sizler için yapmaya çalışıyoruz, ön yargılarınızı kırıp köstek olmak yerine destek olmaya çalışırsanız sadece bu konuda değil hayatta her açıdan kazanırsınız. :)

developer & producer

Kalashnikoff

███████████████████  %71

Lé Spîke

Trailer kamu stopu gibi olmuş :) başarılar

zerolite

Başarılar, eskiden oynuyordum tekrardan gireceğim...