GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF] Nineteen Roleplay | www.nineteen-roleplay.com

Başlatan Nineteen, 09 Mart 2019, 16:53:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Conversable

Başarılar güzel sunucuya benziyor.  :kalp::rockstar:

Trisha

Alıntı yapılan: Lucifєr - 12 Mayıs 2019, 17:55:43

Sistemleriniz çok kaliteli görünüyor. Kolay gelsin, başarılar.

Alıntı yapılan: Henkai - 12 Mayıs 2019, 19:43:29

Uzun zamandır gayret etmeye devam ediyorsunuz, kadro sağlam, kitle sağlam o zaman daha ne olsun?  :helal: Eolo başarılar kardeşim, sizleri böyle projelerde görmek beni mutlu ediyor. Böyle devam umudunuzu kaybetmeyin.  ;)

Alıntı yapılan: Conversable - 13 Mayıs 2019, 20:40:43

Başarılar güzel sunucuya benziyor.  :kalp::rockstar:

Yorumlar için ekip adına teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: 19:RP - Head of Development

Mola verdiğimiz süre zarfında düzenlemek istediğimiz sistemler mevcuttu, altyapı çalıştırması yaptık genel olarak, bunun meyvelerini Temmuz ayında alacağımızdan emin olabilirsiniz.

Güncelleme Türü: Hotfix & Update
Güncellemeyi Yapan: Eolo & Trisha
Güncelleme Hedefi: Oyun & Web

Yapılan Değişiklikler:
Web sayfası tabanlı güncellemeler:
Artık hesap test isteği gönderdikten sonra başvurularım bölümüne yönlendiriliyorsunuz.

Araç hırsızlığı sistem zayıflatması:
/duzkontak komutunda 10 kez yanlış girince başarısız oluyordunuz, bu sayı 3 oldu.
/duzkontak komutunda 5 kez doğru girince motor açılıyordu, bu sayı 8 oldu.

Ekonomi Güncellemesi:
Seviyeye bağlı paydayler * 20 yerine * 17 olarak güncellendi.
Standart maaşlar $300 yerine $200 oldu, sabit olarak böyle ilerleyecektir.
Mobilya fiyatları tekrardan $5 oldu, mobilyayı sisteme $1 karşılığında satabileceksiniz.
Pay N Spray'lerden artık araç HP'sini $2 başına tamir edebileceksiniz.  (Eski fiyat $0,5) Bu güncelleme tamircilik mesleğini aktif edecektir, tamircilerden çok daha ucuz fiyatlara araçlarınızı tamir ettirebilirsiniz.

Meslek Güncellemesi:
Motor ve akü yenilemek için tamircilerin kullandığı gereken parça sayısı 60 yerine 100 olarak değiştirildi, araçlarınızı daha fazla korumanız gerekiyor.

Sistem Güncellemesi:
/reklamver komutu ile eğer bir reklam şirketinin içerisinde değilseniz iki katı fiyatına reklam verebileceksiniz.
Artık işletme anahtarı bulunanlardan ve işletme çalışanlarından giriş ücreti alınmıyor. Geçmişte kesilen ücretler için iade yapmayacağız.
Artık işletme anahtarına sahip kişiler işletmede bulunan tüm mobilyaları tek komutla silemeyecek, yaşanan herhangi bir problemde geri iade mümkün değildir. İşletme anahtarınızı verdiğiniz kişilere dikkat edin.
İşletme çalışanları artık /isletme komutunu kullanarak kapının kilit durumunu değiştirebilir.
/dekorasyon komutundaki Tüm Mobilyaları Sil seçeneğine onay kodu girişi eklendi.

Dekorasyon:
Yeni mobilyalar eklendi, bunların belirli bir listesi yok, listeyi kurcalamanızı öneririm.

Bugfix:
Araç satın aldığınızda (ikinci el) eski kullanıcıda kalma problemi çözüldü.
Gişe geçiş ücretleri oyun içerisinden düzenlendiğinde gişelerin üzerinde yazan fiyatın değişmeme sorunu giderildi.
Donator kıyafetinden kaynaklı giriş esnasında gelen hata giderildi, sunucuya sorunsuz erişim sağlayabilirsiniz.

Kalashnikoff

███████████████████  %71

Cicikus katili

Keşke sunucunun sistemleri gibi yönetimi de iyi olsa.
Başarılar.

' ASH MALCOLM '

' FAMILIA DE MALCOLM '

Hz.Papatya

oguzhan545419

Alıntı yapılan: Cicikus katili - 25 Mayıs 2019, 18:32:19

Başarılar.

Seni ortalama medium rp çerçevesinden tanıyorum her gün ooc jail yiyen, trolling bir hesabın vardı burada bu eleştiriyi yapman açıkçası senin rollerini bilen biri bu yorumu kaale alacağını sanmıyorum.

Adamların hakkını yememekte fayda var bence?
Son düzenlenme: 25 Mayıs 2019, 19:34:57 oguzhan545419

Nineteen

Cicikus katili

Alıntı yapılan: oguzhan545419 - 25 Mayıs 2019, 19:32:36

Başarılar.

Seni ortalama medium rp çerçevesinden tanıyorum her gün ooc jail yiyen, trolling bir hesabın vardı burada bu eleştiriyi yapman açıkçası senin rollerini bilen biri bu yorumu kaale alacağını sanmıyorum.

Yönetim kötüyse ben bunu adımdan daha çok iyi bilirim.
Bu sunucuda oynadım, hiç bir zamanda OOC hapise girmedim.
Zamanla yönetimin saçmalıkları ile 2 kere OOC hapise girdim trollemekten.
Pişmanda değilim, yönetim kötü. Sisteme verdikleri zamanı yönetime aldıkları kişilere terbiye öğretmede kullansalardı belki daha iyi bir yerlere gelebilirlerdi.

' ASH MALCOLM '

' FAMILIA DE MALCOLM '

Hz.Papatya

CaLderoN

Alıntı yapılan: Cicikus katili - 25 Mayıs 2019, 20:35:13

Alıntı yapılan: oguzhan545419 - 25 Mayıs 2019, 19:32:36

Başarılar.

Yönetim kötüyse ben bunu adımdan daha çok iyi bilirim.
Bu sunucuda oynadım, hiç bir zamanda OOC hapise girmedim.
Zamanla yönetimin saçmalıkları ile 2 kere OOC hapise girdim trollemekten.
Pişmanda değilim, yönetim kötü. Sisteme verdikleri zamanı yönetime aldıkları kişilere terbiye öğretmede kullansalardı belki daha iyi bir yerlere gelebilirlerdi.
19-RP yönetiminin en önemli politikalarından birisi oyuncuları kaybetmek için değil bilakis kazanmak için çaba sarfetmektir. Ben bir yöneticimizin durduk yere bir oyuncuyu "troll davranışlar" gerekçesinden hapse atacağını hiç ama hiç zannetmiyorum. Söylediklerinin arkasındaysan o halde gerekli kanıtları da paylaş bizde gerekeni yapalım, varsa hatamızı telafi edelim.
Son düzenlenme: 26 Mayıs 2019, 01:03:53 CaLderoN
İletişim: cataltepe@outlook.com.tr
https://linkedin.com/in/omurcataltepe/

cyberlife

Sunucu sistemleri, PD kadrosu, yönetim kadrosu, her şey çok iyi. Kesinlikle oynanması gereken bir sunucu.

tommythayer

Alıntı yapılan: cyberlife - 26 Mayıs 2019, 14:33:17

Sunucu sistemleri, PD kadrosu, yönetim kadrosu, her şey çok iyi. Kesinlikle oynanması gereken bir sunucu.

fd daha iyi by

Kalashnikoff

Hmm, hangi yetkiyi istiyorsun peki kardeşim? :kahkaha: (Bilenler bildi.)

███████████████████  %71

Prisoners

volitina

Alıntı yapılan: Vincenzio RPG - 27 Mayıs 2019, 12:37:19

Hahahahah, çok komik kardeşim.

Kalashnikoff

Alıntı yapılan: volitina - 27 Mayıs 2019, 13:57:32

Alıntı yapılan: Vincenzio RPG - 27 Mayıs 2019, 12:37:19

Hahahahah, çok komik kardeşim.

Teşekkürler arkadaşlarım bana hep komik çocuk söylerdi.  ;)

███████████████████  %71