GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF] Genesis Roleplay - genesis-republic.com - Republic of Genesis [0.3DL]

Başlatan Joker, 04 Mayıs 2019, 15:20:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

No-Name

Alıntı yapılan: Stranger-R - 27 Mayıs 2019, 15:43:45

Alıntı yapılan: Ferman - 27 Mayıs 2019, 15:30:16

Tanıtım videosu çok basit olmuş.

Yorumunuz için teşekkürler. Çatışma içerikli veya kovalama içerikli tanıtımlar hazırlayıp, roleplay sunucusundan ziyade bir DeathMatch sunucusu izlenimi vermek istemedik. Konseptine göre bence iyi bir video. Amacımız, konsepti tanıtmak ve bunu, bu video ile başarabileceğimizi düşünüyoruz.
Gümbür gümbür geliyoruz vs. bu gibi sözlerde buldunuz ve gelen trailer bu.  :uzgun:

Viality

Alıntı yapılan: No-Name - 27 Mayıs 2019, 17:44:34

Yorumunuz için teşekkürler. Çatışma içerikli veya kovalama içerikli tanıtımlar hazırlayıp, roleplay sunucusundan ziyade bir DeathMatch sunucusu izlenimi vermek istemedik. Konseptine göre bence iyi bir video. Amacımız, konsepti tanıtmak ve bunu, bu video ile başarabileceğimizi düşünüyoruz.
Gümbür gümbür geliyoruz vs. bu gibi sözlerde buldunuz ve gelen trailer bu.  :uzgun:
Değil mi ya keşke herkesin çatıştığı ambulansların cirit attığı klasik polis kovalamacalarından koysalardı en azından gerçek bir roleplay sunucusuna yakışır fragman yapmış olurlardı.  :melek:

No-Name

Alıntı yapılan: Viality - 27 Mayıs 2019, 18:34:40

Alıntı yapılan: No-Name - 27 Mayıs 2019, 17:44:34

Değil mi ya keşke herkesin çatıştığı ambulansların cirit attığı klasik polis kovalamacalarından koysalardı en azından gerçek bir roleplay sunucusuna yakışır fragman yapmış olurlardı.  :melek:
Ne kast ettiğimi anlamayan bir insan. Keşke ne dediğimi anlayabilsen ve öyle yorum yapabilsen. Pardon, anlamak kelimesini ilk defa duyduğun için yabancılık çekebilirsin.

DracDonix

Yeni video daha girişi bile beni heyecanlandırdı işim var bittiği zaman izleyeceğim tam olarak :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Codsworth

Başarılar arkadaşlar. Umarım istediğinizi başarırsınız.

Amateur Graphic Designer
Discord: Codsworth#2884

Joker

Merhaba arkadaşlar, gündemdeki konuya açıklık getirmek istiyorum. Bu videonun tek bir amacı var. Açılış etkinliğinin başında neler olacağını göstermek. Orada bitirme sebebimiz ise sonrasını sunucuya girerek görebilirsiniz. Eğer videonun kalitesizliği ya da farklı şeyler söz konusu ise, bunların cevabını hemen verelim. Biz sadelikten yanayız. O anı anlatmak için böyle bir yola başvurduk, eğer kalite görüşünüz enb ve color mod ile doldurulmuş bir video ise yanlış yerdesiniz. Sadelikten yanayız, böyle de kalacağız. Yorumlar için teşekkürler.

open.mp Turkey Department Manager

NikolaiS

Tanıtım videosu çok düşünülmemiş veya üstüne çalışılmamış gibi geldi bana.
Sadece tek bir araba sağa sola kaçıyor ve sadece tek bir uçak kalkıyor, en azından 3 veya 4 kişi sağda solda sürekli araba sürer ve havaalanı kalkışında da bir kaç helikopter olabilirdi, böyle çok oldu bitti gibi olmuş.
Umuyorum ilerleyen zamanlarda daha senaryoya hakim bir tanıtım videosu hazırlarsınız.

CoddyCat

DracDonix

Tanıtım videolarını izledim gayet güzel beğendim açılış günü sunucudayım  :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Joker

Alıntı yapılan: NikolaiS - 27 Mayıs 2019, 20:10:37

Tanıtım videosu çok düşünülmemiş veya üstüne çalışılmamış gibi geldi bana.
Sadece tek bir araba sağa sola kaçıyor ve sadece tek bir uçak kalkıyor, en azından 3 veya 4 kişi sağda solda sürekli araba sürer ve havaalanı kalkışında da bir kaç helikopter olabilirdi, böyle çok oldu bitti gibi olmuş.
Umuyorum ilerleyen zamanlarda daha senaryoya hakim bir tanıtım videosu hazırlarsınız.

Eğer diğer olayları gösterseydik, kişiler hikayeyi net olarak okumayacaktı. Bu şekilde daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu arada bu kararı, kesin olarak ben verdim. Yoksa arkadaşlar video için büyük bir hazırlık yapmışlardı. Abartıya, fazlalığa gerek yok. Sade ve şık. İnsanlar oyun sunucusuna girerek devamını görebilirler. Eğer oyunda da memnun kalmazsanız istediğinizi diyebilirsiniz, bunun garantisini veriyoruz. Eleştiri için teşekkürler.

Alıntı yapılan: CoddyCat - 27 Mayıs 2019, 20:32:39

Konsept güzel, ekip güzel  :dans:

Ekibim adına teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: DracDonix - 27 Mayıs 2019, 22:27:07

Tanıtım videolarını izledim gayet güzel beğendim açılış günü sunucudayım  :helal:

Yapmak istediğimizi anlayan birinin çıkmasına çok sevindim. Bekliyoruz, teşekkürler.

Alıntı yapılan: Codsworth - 27 Mayıs 2019, 19:14:44

Başarılar arkadaşlar. Umarım istediğinizi başarırsınız.

Teşekkür ederiz.
Son düzenlenme: 28 Mayıs 2019, 08:01:22 Joker

oguzhan545419

Gayet başarılı, uğrayacağım.
Son düzenlenme: 29 Mayıs 2019, 12:04:04 oguzhan545419

Joker

Merhaba arkadaşlar. Açılış etkinliği ve işleyiş tam olarak oturdu. Oyun modunda eksik yok, fazla var diyebiliriz. Ada koşullarına uygun bir şekilde sistemler geliştirildi. Yarın en geç 18.00'a kadar forum ve ts bakımdan çıkacaktır. 21.00'da açılışımız var. Gelmeyi unutmayın, güzel bir etkinlik olacak. Bunu kimsenin kaçırmasını istemeyiz. Çalış ve itaat et Genesis halkı!

Henkai

Büyük açılışa hazır mısın, o hâlde ne duruyorsun koş!