GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 19:03:01

Kilit

Başlatan Pogue, 26 Mayıs 2019, 00:34:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pogue

Oyun Yetkilisi alımları devam etmekdedir, Discord'a gelip iletişime geçebilirsiniz.

Hesap Kapandı

Öncelikle başarılar, sunucu yönetimini az çok tanıyorum. Kendilerince çabalamaya ve gayret etmeye çalışıyorlar umarım çabaları boşa çıkmaz. Oyun modu hakkında pek bir bilgi verilmemiş o yüzden mod hakkında yorum yapmayacağım. Konu düzeni güzel olmuş fakat eksikleri mevcut, ayrıca discord linki kırık onuda düzeltmeniz gerekiyor. Tekrardan başarılar dilerim.  :rockstar:

Pogue

Alıntı yapılan: Bestra - 28 Mayıs 2019, 13:39:25

Öncelikle başarılar, sunucu yönetimini az çok tanıyorum. Kendilerince çabalamaya ve gayret etmeye çalışıyorlar umarım çabaları boşa çıkmaz. Oyun modu hakkında pek bir bilgi verilmemiş o yüzden mod hakkında yorum yapmayacağım. Konu düzeni güzel olmuş fakat eksikleri mevcut, ayrıca discord linki kırık onuda düzeltmeniz gerekiyor. Tekrardan başarılar dilerim.  :rockstar:
Değerli yorumunuz için teşekkürler, https://discord.gg/YjbZuM güncellendi.

Wroozy

"Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun." - Che Guevara

volitina

Pogue

Shlimazl

Pogue

Sunucu 18:30 Geçe Aktiftir.
Son düzenlenme: 28 Mayıs 2019, 18:02:43 Freaquenz

Pogue

Sunucu aktif edildi. 84.54.13.51:7777

Kaan

Sunucunuzu hilelerden arındırmanız lazım hileleri fixlemeniz lazım bunu neden söylüyorum az önce girip hileyi denedik sunucunuzda ve çalışıyordu bence kötü bişey.

SİGNED

Ryroz

Kapanmış galiba.

Pogue

Krater

konu gayet güzel emek var inşallah dilediğiniz yere ulaşırsınızki bu kadar emek boşuna gitmesin  :helal:
Son düzenlenme: 01 Haziran 2019, 03:33:56 AlqoliK