GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vendetta'nın durumu ne halde ?

Başlatan Jarveus, 30 Mayıs 2019, 16:05:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GTA Ajans

2007' yılından beri bizlere hizmet veren Vendetta 12 yılını devirmek üzere...bakalım neler olacak bu yıl sonuna kadar.Tahminlerimizi burada belirttik.

Öncelikle yıkılmayan ama sarsılan bir kale olarak göz önünde Vendetta. Rina'nın şahlanması ve Eightborn'un gelişi ile vahim hallere düştü. Yıkılmayan bu kale acaba nereye gidecek ? Eski oyuncuları sabit bir şekilde kaldı diyebiliriz. Rina'nın şahlanma dönemlerinde düşüşe geçen ve Eightborn ile yıkılmaya başlayan Vendetta , 100 bandını zor görüyor. Bu kervana son zamanlara 19:RP sunucusu da katıldı.Düşüş etkenlerinde onlarda büyük bir pay sahibi. Sebep genellikle yenilik gelmemesi ve yönetim şekli ile alakalı olarak aks ediliyor. Cyndylan bir bakım bildirisi yaptı >> Spoiler'de mevcut.

Bu bilgilendirmede biraz yenilik ve aktiflik için ışıklar görmekteyiz ama bilgilendirmede ki "Oranın geleceği ne olacak gibi endişe duymayın." cümlesi asıl sunucuya yöneltmesi gerek bir sorunun muallak bir cevabı gibi duruyor.

Sizler de bu konu hakkında düşüncelerinizi bizle paylaşın !

sweezy

Zamanında 99 RPG açıkken tüm Vendetta orada oynuyordu. Vendetta zar zor yükseliyordu, şuanki sarsıntı gibi. Artık Vendetta'nın durumuna alıştık, bazen sarsılıyor bazen dimdik bir şekilde yoluna devam ediyor. Büyültmemek gerekiyor. Bugün zar zor 100 kişi görüyorsa diğer günler 200-300 kişi olur. Aslında biraz Vendetta kitlesinede bağlı, oynayanların çoğu evli ve çoluklu çocuklu 30 yaşında adamlar. Vakit ayıramayanlar vs, oluyor. 12 yıldır bu şekilde devam ediyor, edecekte. Gidişat hep aynı. 

volitina

Vendetta'nın stabil bir kitlesi bulunuyor, ve Vendetta'nın kolay kolay sarsılıp, kapanma vb. gibi bir duruma geçeceğini sanmıyorum.

Cruza

Güncel ar-geleri hayata geçireceklerine göre tekrar ipleri ellerine almak istiyorlar gibi görünüyor.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Joker

Bu sefer yaşananlar farklı. sweezy'e az da olsa katılıyorum fakat bu farklı. Bir şeylerin farkındalar, normalde Vendetta yönetimi bu tür durumlarda hiç ama hiç panik yapmazlardı. Güncelleme gelecek, bunu oynamış kitle bilir. Gerçekten sorun var demek oluyor. Z'den sonra eğer orası da biterse arkadaşlar ben dahil büyük bir kitle için SA:Mp Türkiye bitmiş olacak. Allah utandırmasın.
Son düzenlenme: 30 Mayıs 2019, 17:51:04 Joker
open.mp Turkey Department Manager

twoground

Alıntı yapılan: Joker - 30 Mayıs 2019, 17:49:08

Bu sefer yaşananlar farklı. sweezy'e az da olsa katılıyorum fakat bu farklı. Bir şeylerin farkındalar, normalde Vendetta yönetimi bu tür durumlarda hiç ama hiç panik yapmazlardı. Güncelleme gelecek, bunu oynamış kitle bilir. Gerçekten sorun var demek oluyor. Z'den sonra eğer orası da biterse arkadaşlar ben dahil büyük bir kitle için SA:Mp Türkiye bitmiş olacak. Allah utandırmasın.

Ryroz

wildclaWZ

Ne olursa olsun, politika çizgisini kolay kolay değiştirmiyor. Sunucuya girip pek oynamadım ama, ekibi ve oyuncuları işlerini ciddi bir şekilde devam ettiriyor. Oyuncu sayısı düştüğü için ban affı vs sanırım göremeyiz böyle sunucularda, oyuncu sayısı değil oynanış..

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Synex

kapanacağını sanmıyorum, yaza efsane sistemlerle girileceği söyleniyor.

sweezy

Alıntı yapılan: wildclaWZ - 11 Haziran 2019, 20:19:55

Ne olursa olsun, politika çizgisini kolay kolay değiştirmiyor. Sunucuya girip pek oynamadım ama, ekibi ve oyuncuları işlerini ciddi bir şekilde devam ettiriyor. Oyuncu sayısı düştüğü için ban affı vs sanırım göremeyiz böyle sunucularda, oyuncu sayısı değil oynanış..

Apachemode

Vendetta'yı telefon dünyasının Nokia'sı veya Blackberry'si olarak görebiliriz. Uzunca bir dönem kalitesiyle isim yapmış, zamanla yeni markaların darbeleriyle düşüşe geçmiş; hala prestijinin yüksek olmasının avantajıyla direnmeye devam edebiliyor.

AnyStechs

Oyuncu sayısı eskisine göre az ama yinede server hala aynı bazı sunucular gibi değişmedi.

ANYSTECHS

AnyStechs

En güzel rolleri  orada yaptım, en güzel birliği orada açtım vandettanın kolay kolay kapancağını sanmıyorum kapanmazda.

ANYSTECHS

Jarveus

Uzun zamandır bakımdalar , bakımdan çıkınca yenilikler ve güncelleme notları hakkında bilgilendirme gelecek.

Sciuga

Bayramın ilk günüydü sanırım hesabımı açtım, karakter başvurumu yaptım ertesi gün sunucu bakıma alındı. Hala bakımda yaklaşık 10 gün oldu. Hiçbir duyuru vs. yapılmadı, yapılması gerek aslında ama yönetimin kafası rahat. O kalitede TR'de tek bir sunucu olduğu için dert etmiyorlar gibi geliyor. Eskiden oynamıştım kısa bir süre gayet güzeldi her şey rayındaydı, belli bir düzen vardı rol yapabiliyordun gayet. Şimdi geri başlayacağım umarım güzel roller döndürürüz yine.

İletişim;
Discord: Sciuga#3617