GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

California Roleplay | Sizlere Kaliteli rol sunmak için buradayız.

Başlatan westley, 01 Haziran 2019, 12:42:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

westley

Saygı Değer Samp Ailesi! California Roleplay'da birden fazla hedefimiz ve Gidecek uzun bir yolumuz var, isterseniz size bu yoldaki en öncelikli ve Oyuncularımızı baz alarak düzenlediğimiz Temel Hedeflerimize Bakalım;

Öncelikle Samp'ta olan sunucular arası tartışmayı ve Kaos ortamını giderecek Yapıcı bir politika izlemek başlıca hedeflerimizden, Yenilikci,Şeffaf,Oyuncu ile iç içe Bir yönetim Hedefliyoruz, bunun yanında yıllarca Gerek Samp, Gerek Mta Sunucularında görev yapmış ve işinde zamanın verdiği uzamlığa ulaşmış ekibimiz ile sizlere, Adil, Refah olan bir ortam sağlamak hemde her raporunuza en üst düzey özeni ve dikkati göstererek Şikayetlerinizi en kısa yoldan gidermeye çalışıcağız ve bu yolda başarısız olacağımızdan kuşkunuz dahi olmasın, Sürekli getirdiğimiz sistemler ile övünmeyip, bir sornaki sistem için fikirler üretmeye çalışıcak ve bunları gerçekleştiriceğimizi söylemek bizim en temel hedeflerimizden birisidir. Yani kısaca biz sürekli kendimizi yenileyen,oyuncular ile iç içe ve sürekli büyümeye açık bir sunucuyuz.

Sistemler ve Güncellemeler

»NPC Sistemi Eklendi.
»Kelepçe Bug Sistemi Düzeltildi.
»Bagaj Sistemi düzeltildi.
»/hasatet Komutu Düzenlendi.
»Ev Sistemi.
»İşyeri Sistemi.
»Kelepçe Sistemi.
»Rozet Sistemi.
»Taksi Sistemi.
»Envanter Sistemi.
»Maske Sistemi.
»Araç Kiralama Sistemi
»Mekanik Sistemi
»Şirket Sistemi
»Discord Oyunla Bağlantılı
»Kelepçe Kırma Sistemi
»Kumarhene Sistemi

Yönetici

ImmortalMan Westley Staylofft

Sunucu Yetkilisi

ム | RozzillaTR - Emre, darkshadow

Forum Görevlisi

Alpagu

Rehber

Crhus,Efe

Sunucu: 37.123.96.182:7777 [Bakım]
Discord: https://discord.gg/HvWKMC [Aktif]
Forum: www.calfornia-roleplay.com [Bakım]
TS3: 37.123.96.182 [Bakım]

Son olarak Sunucumuz Hakkında Temel yönlerini aktarıyım sizlere; sunucumuz %100 Yabancı roleplay olup, Bu konudaki titizliğimizi sürdürmekteyiz. Discord adresimizde genelde sıcak bir ortam olmakta ve coğu sorununuzu, Sıkıntılarınızı orada birebir sesli bir şekilde çözen ve bunu başarılı yapabilen nadir sunuculardanız ve bunu kararlılıkla sürdürmeye çalışıyoruz, Bizi takip etmeyi unutmayın, Şimdilik Tekrar görüşmek dileği ile...

İlk Sunucumuzdan görüntüler.

[#İlericalifornia]

"Tanıtım Kuralları'nı okudum, Ona göre Düzen yaptım Ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 01 Haziran 2019, 18:37:48 westley

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

No-Name

Daha önce de açmıştınız. Neden kapattınız ve neden tekrar açıyorsunuz?

darkshadow

Alıntı yapılan: No-Name - 01 Haziran 2019, 13:03:06

Daha önce de açmıştınız. Neden kapattınız ve neden tekrar açıyorsunuz?

Sunucumuzu saldırıdan dolayı kapatmıştık. Yüksek DDOS korumalı VDS satın aldık yeniden aktif ediyoruz.

darkshadow

Marvellous

Cengo

vah vah görkem varsa sunucu çöker , tanıtım vasat umarım bu sefer raksamp açmazsınız...

Utherz

"Biz sadece büyümeye çalışan bir sunucuyuz,kapatmayı düşünmüyoruz." demişsiniz ama daha önceden açtığınız sunuculardan biliyoruz bu sözleri daha etkileyici bir söz bulmanızın zamanı geldi artık.  :)

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Xchatt

Alıntı yapılan: Cengo - 01 Haziran 2019, 17:08:16

vah vah görkem varsa sunucu çöker , tanıtım vasat umarım bu sefer raksamp açmazsınız...

:kahkaha: Başarılar hocam

Sa-Mp 2014-2020

Spetsnaz!

alın sizin sunucuyu özetledim, sunucu işleri bebek oyuncağı değil öyle aç-kapat yapılmaz.
Ayrıca, insanda bile tek kafa var sizde niye 3 tane var?
Bir sunucuyu 3 kişi yönetemez, çiftbaşlılık oluşur çok uğraşırsınız.
Son düzenlenme: 01 Haziran 2019, 18:42:34 Spetsnaz!

westley

Neden kendi sunucularınızı daha ileriye taşımak için başka sunucuları kötülemeye çalışıyorsunuz? İlk olarak sunucumuz fazla saldırı altında olduğundan kapatmak zorunda kaldık tekrardan fazla istek üzere açıyoruz.
Sizlerde biliyorsunuz sunucu açmak kolay birşey değil. O kadar emek verip bir sunucuyu kapatmak kolay birşey değildir. Fakat daha fazla kendimizi geliştirdik. Artık sunucumuza saldırı yapan kişilere sesli olarak uyarılarımızın işe yaramadığını fark ettiğimizden dolayı hukuki olarak hakkımızı almaya karar verdik. Ayrıca İnanmayan arkadaşlar için araştırma yaparak doğruları söylediğimin farkına varabilirsiniz. Bizler dostca bir rekabet istiyoruz. Umarım tüm sunucular ile aramızda dost bir şekilde rekabet gerçekleştiririz.

westley

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 01 Haziran 2019, 18:39:26

alın sizin sunucuyu özetledim, sunucu işleri bebek oyuncağı değil öyle aç-kapat yapılmaz.
Ayrıca, insanda bile tek kafa var sizde niye 3 tane var?
Bir sunucuyu 3 kişi yönetemez, çiftbaşlılık oluşur çok uğraşırsınız.

Önemli olan sunucuyu 3 kişinin yada 1 kişinin yönetmesi değildir. Yaptığı işlere bakmanız gerekir ayrıca biz yetkili ekibi olarak kendi içimizde toplantılar düzenleyerek kararlar alıyoruz. Ve herkes o kurallara göre hareket ediyor. Bu sebepten fazla sorun ile karşılaşmıyoruz.

Pogue

Kardeşim, raksamp kullanıyorsunuz Keşke paylaşmsaydım şu raksamp'ı herkes kullanıyor ilk açtıgınızda kullandınız, zaten tanıtım ise vasat geliştirmeli tutmaz başarılar  :kahkaha: