GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Küçükken en sevdiğiniz çizgi filmler ?

Başlatan Xchatt, 29 Mayıs 2019, 00:17:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xchatt

Merhaba dostlar herkes küçükken en sevdiği çizgi filmlerini ve o çizgi filmlerle ilgili anıları varsa anlatsın bakalım başlıyorum

1.Ben 10 Classic
2.Kaptan Tsubasa
3.Beyblade

Sa-Mp 2014-2020

Gasuntu

Aşağıda belirttiğim bütüm çizgi filmleri severek izlemiştim. Hâlâ Youtube ve çeşitli siteler üzerinde izlemeye devam ediyorum.

Anılarımı belirtir isem genelde hepsinin başlamasını sabırsızlıkla beklerdim okula gitmeden önce ve okuldan geldikten sonra televizyonun karşısına geçip izlemenin tadını şuan ki hiç bir çizgi film vermiyor.

How about Clicking the "Like" button ? 

ace

Johnny Test
Tsubasa
Dalton Kardeşler
Haydi şuraya bir tane film bırakayım;

Muteo

Tsubasa
Ben 10
Tom ve Jerry
Marsupilami
Son düzenlenme: 29 Mayıs 2019, 05:15:11 Muteo

alamora

dillimore founder.

Ryroz

Kraus

Baya bir yazdım herhalde. Daha çok vardır ama bunları hatırladım. :D O zamanlar tvde hangisini bulursan izliyordun en sevdiğinin pek önemi yoktu. Bunların hepsini bilen harbi olddur.

Tom & Jerry, Pokemon, Şirinler, Cedric, Ağaçkakan woody, Sylwester & Tweety, Road Runner, Buggs Bunny, Pembe Panter, Temel Reis, Casper, Afacan Dennis, Müfettiş Gadget, Taş Devri, Jetgiller, Lilo & Stitch, Heidi.

Son düzenlenme: 03 Haziran 2019, 14:05:04 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

trabzon

wildclaWZ

Şirinler / tom ve jerry / Casper / Road Runner

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Lé Spîke

Adventure Time / Şirinler / Tom ve Jerry / Scooby Dooby Doo / Cedric / Ben 10 / Pepee

Ne izlemişim be

Edit: Red Kit

Enkei

Tom ve Jerry, Megas XLR, Yu-Gi-Oh, Dogstar, Beyblade özellikle favorilerimdi. Yine olsa yine izlerim.

HeartlesS

Marsupilami, Tom ve Jerry, Scooby doo, Ben 10

Kozlov

Redkit, Scooby Doo ve Regular Show favorilerimdi.

QrzR