GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Benetory RPG - www.benetoryrpg.com

Başlatan Maxwell, 09 Mayıs 2019, 23:02:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maxwell

31.05.2019 v1

Oyun

Genel:

• 2x Payday sistemi eklendi ve  2 Haziran Pazartesi 23.59'a kadar aktif edildi.

• Admin panelinde geliştirmeler yapıldı. Daha iyi hizmet verilebilmesi açısından yeni admin komutları sunucuya eklendi.

• Altyapı geliştirmeleri tamamlandı.

• Oyun modunda bulunan birçok bug fixlendi, sistemlerin birkaçı sıfırdan kodlandı.

• Veritabanı eski haline döndü, mal varlığı aktarım işlemleri sonlandırıldı.

• "/karakter" komutu sıfırdan kodlandı. Bilgiler ekrana chatlog halinde yansıyacak.

• "/telefonkir" komutu ile telefonunuzu kırabilirsiniz(yok olur).

• "/admins" komutuna yetkililerin işbaşı durumları eklendi. Artık yetkililerin oyun içi isimlerini görebileceksiniz.

• "/kamerasatinal" komutunu kullanarak elektronik dükkanlarından kamera satın alabilirsiniz.($150)

• Artık yetkililer manuel olarak oyunculara oyun seviyesi verebilecek, seviye aktarım sorunları için büyük bir gelişme.

• Hastane sistemleri genişletildi.

• Oyun moduna yeni birçok gerekli harita eklendi. Gereksiz haritalar sunucudan kaldırıldı.

• Evlilik sistemi eklendi. Kilisede evlenebilirsiniz.

• Araç kiralama sistemi eklendi. Araçlarınızı "/arac" komutundan kiraya verip kiralık araçları da kiralayabilirsiniz.

• Araçlara satılık ilanı ekleme eklendi. Aracınızın arkasında yazı belirir, satılığa çıkartmak için "/arac" komutu.

• Kayıt olma sistemi değiştirildi. Artık bir uçakta başlıyorsunuz, oradaki NPC'den sunucu hakkında bilgileri alabilirsiniz.

• Yeni rapor komutu: "/rapor"

• Hastaneye tedavi olma noktası eklendi. İkon üstünde "/tedaviol" yazarak kanamanızı giderebilirsiniz.

• Sahip olunabilen maksimum araç sayısı arttırıldı.

• Oyuncuların gözde mekanı kumarhanenin interioru değiştirildi.

• Artık bir oyuncu kurşun yediğinde kanama oluşacak. Kanama efekti, kanama süresi, can azalma vb. sistemler eklendi.

• "/ara" komutu yenilendi. Artık birçok çağrı yapabileceksiniz.(911, 1222(taksi), 222(reklam şirketi) vb.)

• Ara komutundan verilen reklamlar artık yetkili onayından geçecek.

• Birçok renk değiştirildi.

• Araç hud yenilendi.

• Özel skinler kaldırıldı. Yenileri yakında eklenecek.

LSPD:

• Artık işbaşı yapıldığında tüm birliğe bildirim gidiyor. Mesai başlangıcı bildirmenize gerek yok.

• LSPD interioru değişti.

• LSPD exterioru ve araçları değişti.

• Benzin sistemi güncellendi. Artık benzin alabileceksiniz. Pompaların yanında(örn: Idlegas) "/benzin" komutunu kullanın.

• Onay sistemine ek olarak silah onay sistemi eklendi. Silah onayı bulunan birlikler NPC'den para karşılığında silah alabilecek.

• Yiyecek satan(örn: Fastfood tipi) işyerlerinden yiyecek aldığınızda artık bir miktar can dolduracak.

Forum

• Beğeni sistemi eklendi. Artık gönderileri beğenebilirsiniz, beğeni sayısını görebilir veya beğeniyi geri çekebilirsiniz.

• Forumdaki tema geliştirmeleri sürüyor, hatalı profiller düzeltiliyor.

• UCP tamamlandı, henüz oyunculara açık değil. Yakın zamanda karakter paneli sistemi aktif olacak.

Jarveus

Oyuncu kitlesi hariç her şey güzel. Ekip 4/4 değil ama 3,5/4 herkesin hataları vardır. Oyuncular dışında cidden bir sıkıntı yok. Mod gelişimini yapmalarına mutabıken gelişme olacaktır.

Not; ekiple alâkam yoktur.

QrzR

Maxwell

02.06.2019 v1  (Bazı Major/Minör Güncellemeler)

Oyun

Genel:

• /forumbagla komutu eklendi. /forumbagla [forum adınız] ile Forum ve Karakter Paneline erişim sağlayabilirsiniz.

•    
  • Oyunda alt kısma textdraw eklendi, bazı bilgileri alt kısımda görebilirsiniz. (Tarih-Saat, (id)Karakter Adı, Can, Zırh, Payday (x/60), Benetory RPG V1 yazısı)

LSPD:

• LSPD İşlem Noktasına /pdspawn komutu eklendi. Polis Departmanına ait araçlar orada respawnlanabilecek.

Forum

Unknown

Cellat

"İzinsiz RK" yaptığım için ceza aldım şlLŞDKSŞLAFJSDALŞ

izinsiz rk'da neyse anlamadım lowrp terimi
adminler 10 aboneli youtube kanalı sahiplerinden oluşuyor

Maxwell

Merhaba, @Cellat

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Yapmış olduğunuz bildirime en kısa süre içerisinde dönüş yapacağız.

Teşekkürler,

Maxwell

Rammstein

Umarım yazdığımı ciddiye alır ve durumu hemen düzeltirsiniz.

LSPD'de bulunan kişilerle rol yaptım ve kişilerin LSPD rollerini beceremediğini anladım. Daha apoletin, nişanın ne olduğunu bilmiyorlar. Herkesin sırtında ya M4 ya da Shotgun bulunuyor ve bu gerçekten çok unrealistik bir şey. LSPD yönetiminde eğer bir admin bulunuyorsa başkasının geçmesini öneririm çünkü LSPD cidden kötü.

Ehm.

Maxwell

Merhaba,  @Rammstein

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Yapmış olduğunuz bildirime en kısa süre içerisinde dönüş yapacağız.

Teşekkürler,

Maxwell

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Rammstein - 03 Haziran 2019, 16:35:01

Umarım yazdığımı ciddiye alır ve durumu hemen düzeltirsiniz.

LSPD'de bulunan kişilerle rol yaptım ve kişilerin LSPD rollerini beceremediğini anladım. Daha apoletin, nişanın ne olduğunu bilmiyorlar. Herkesin sırtında ya M4 ya da Shotgun bulunuyor ve bu gerçekten çok unrealistik bir şey. LSPD yönetiminde eğer bir admin bulunuyorsa başkasının geçmesini öneririm çünkü LSPD cidden kötü.

küçük büyük her sunucuya günde en az 1 kere girip rol yaparım, buraya da öyle girdim. PD 3-4 gün önceye kadar gayet düzgündü, yeni yeni bozuldu emin olabilirsin. 30 kişilik sunucuda 3-4 saat süren akademi eğitimleri cidden normalin üstünde bana göre.

trabzon

No-Name

Dreandy

Kaan

Sunucu bomba gibi efsane Başarılar dostlarım.  :aynen:

SİGNED

Unknown